Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 21.2.2012 21:26:47
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 21.2.2012 21:28:08
|
|
|
|
danery
|
kod nas slično,uuuumire jer je kašljucnuo par puta u danu,glava mu puca,natače se andolom c-kao,to će ga spasit al tm....kako nije bio bolestan za isklofat dijete
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 21.2.2012 21:51:37
|
|
|
|
mala pcelica
|
a evo valda mu bilo žao da se sama mučim sa malom paje priskočio u pomoc i izvadio ju iz vode i prosuo vodu a prije toga ja mu kazem nek se pakuje u drugu sobu spavati il nek sjeda u auto i pravac hitna jer ga ja vise neću takvog trpiti jer je počeo da viče da se rastaje sa životom ...mozda njemu i je zlo tj. vjerujem da jeste znam po sebi,al brate mili on još sam sebi navuče ko zna kakvih simptoma,njemu temp bude 37,1 on počne da histerizira
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 21.2.2012 22:30:02
|
|
|
|
anonno17
|
ja se isto tužim ali ne na mm nego na moju mamu što nema razumijevanja za mene ni malo ali ni malo, duga je to priča ali danas me boli želudac već od nje, kud nemam tatu i tako mi je teško bez njega tud me i ona mora zaje.... da ne kažem za svaku sitnicu, ne mogu se osloniti na nikoga nikoga osim mm i sebe, imam ja toga dosta za jadati se ali eto danas je na red došla moja mama, ja više ne mogu to durati, jadna sam danas cijeli dan. uf da napomenem o svekrvi isvekru da ne pričam nisu bili dva mjeseca kod nas ni nazvali da nas pitaju kako djeca itd o tome neki drugi dan. idem spavati a sutra možda bude malkice vedriji dan
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 21.2.2012 22:34:07
|
|
|
|
mala pcelica
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 21.2.2012 22:36:20
|
|
|
|
anonno17
|
hvala draga da nam sutra bude bolje objema!!!
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 21.2.2012 23:32:06
|
|
|
|
pincirotvajler
|
drži se
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 26.2.2012 8:46:33
|
|
|
|
katy mama
|
tuzim se ,moram negdje jer cu puknut vec danima je stanje u firmi ,jos smo neki dan imali kradju i mi radnice iz smjene trebamo to platit ,za mene nije mali iznos,a imaju i video dokazi i kao slag na tortu danas(nedelja)nam kazu da dodjemo sat ranije!pa u p.m ko da niko nema ni djecu ni obitelj
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 26.2.2012 9:07:05
|
|
|
|
pincirotvajler
|
žao mi je
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 26.2.2012 13:09:21
|
|
|
|
tiny
|
ej,cure,jeste me zaboravile,nadam se da niste.nije me dugo bilo,renovirali smo stan,preseljavali se,stalno guzva,ali pratila sam vas preko mob-a navecer,eto bar da skicnem.opet ja na ovoj temi,uff,ima toga za pisati,ali to cemo drugi put,samo ukratko svekrva je kod nas od sinoc,kupala se,nije se okupala od bozica,hladno joj,pa je dosla kod nas,a atmosfera,sta da vam pricam,ko da mi je sv.petar u kuci.kod mene nista novo,ali o tome cu na drugoj temi,eto bar da vam se javim,falite mi,nadam se da me se bar netko od vas sjetio.pusa
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 26.2.2012 13:10:39
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 10.3.2012 21:46:37
|
|
|
|
natalijax
|
uf danas sam malo ljuta na sveki,prijepodne mi na dvorištu i dođe ona eto ona danas rekla kak če mo mi doć u babinje kod kumova,hebote nije problem otić ovih tri dana je zbrka oko selidbe,te odjevi auto,te kupi auto ,te registriraj i ona ko iz vedra neba ni da je pitala dan prije jel imam kakvih planova,i još što nevolim dvolične ljude,Ja mišku nedozvoljavam ni kod sebe da dgrize keks i vrati u posudu,prigovarala sam mu par puta kod nje a ona ih to je dječje i danas poliže ćips i vrati nazad a na sva fina onak ljutito na njega to se nesmije radit
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 12.3.2012 13:28:26
|
|
|
|
danery
|
mene moja sveki pial već danima jer je na godišnjem,a tupi li ga brate tuuuuuuupiiiiiiiii na kvadrat sad je lijepo poklopila lonac kelja jer cijela kuća smrdi na kelj (a pa na čega drugo kad je kelj za ručak ),pa smanjila plin,pa ovo,pa ono....i još se toliko umislila pa mi veli ne moraš se ZBOG MENE žuriti sa ručkom..... krepala sam od smijeha
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 13.3.2012 12:40:10
|
|
|
|
sarah_zg
|
E, cure moje, mene nema dugo pa evo me u tužionici! Neke znaju, a neke ne da je moj svekar bolestan, ima karcinom jetre. On i sve ki su u Njem. od nove godine. Sad mu je jako loše, stanje se pogoršalo, počeo mu se organizam punit tekućinom i završio je prije 8 dana u bolnici. Moja jadna sveki tamo sama u Njem., ne zna ni govorit niti koga razumije. Baš nam je svima jako teško tako da smo mi odlučili da u petak idemo i gotovo. Imamo 12 sati vožnje u jednom smjeru, vodimo i malog i točka. Ja se sve nadam da je to samo trenutna kriza i da će on prizdravit barem toliko da ga dovedemo u Zg pa nek je s nama. Ne znam jel mi više žao njega ili sveki koja je jadna tamo sama, nit ima s kim pričati ni požalit se ni ništa... eto, malo sam se ispovjedila, sad mi je lakše, sad znate zašto me nema, ne stignem i na raju i doma i malog i pelene, još imam i neku lekturu... Uh! Al, ja sam vječni optimist pa se nadam da će uvijek biti bolje!
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 13.3.2012 12:43:49
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj,baš mi je žao..nadam s da će biti bolje
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 13.3.2012 13:04:43
|
|
|
|
Zvonki
|
Sarah, žao mi je... Ali lijepo od vas da idete na tako dalek put. Bit ćeš podrška barem nakratko Ja sam na poslu, ljuta sam ko' pas, nema pomoći pa se neću ni tužiti
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 13.3.2012 13:16:49
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 13.3.2012 13:50:03
|
|
|
|
stars777
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 13.3.2012 22:42:58
|
|
|
|
maryann01
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 22.3.2012 8:27:45
|
|
|
|
BUMBI
|
Tužim se na svekra Za Uskrs će D dobiti novi bicikl,oni mu kupili(iako ni s tim nisam presretna jer nije bio malo novaca,jer ne želim da nas se kasnije proziva kako naše dijete dobije,a druga 2 unuka ne). E,sad D ima onaj tricikl koji obožava i nevoli ga baš davati,i mi smo se dogovorili da taj odnesemo kod mojih da ima tamo bicikl kad dođe i to sam neki dan rekla mm i da ne namjeravam taj bicikl nikome davati,dosada sam i previše dala,i nije se previše bunio,jer on stalno govori da njihma nešta dajem.Nema veze,dala sam manje više sve od robice itd. I jučer bio nečak ovdje i deda mu izvadi iz podruma taj bicikl i uči ga voziti i vjerovatno mu govorio kako da traži od D taj bicikl ili šta već,da bi mi D kasnije rekao da ga je P pitao pitao da mu da bicikl ,i naravno on rekao da neda i da odem po njega,bio je kod bake u kući. I naravno poludio je bio kad ga je vidio vani... Sa dme živo zanima šta će biti kad čuju da ga nedam nikome i da sam ga kod mojih odnjela
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 22.3.2012 9:07:53
|
|
|
|
mala pcelica
|
i ja se zalim na svekra juce bili kod njih (inače zive preko puta) i maja je bila zločesta psovala mi i bekeljila se i ja je oteram da gleda u zid za kaznu 3 minute (bili smo vani tamo nema ćoška ) ona se naravno derala ko konj sto je u kazni i ovaj počeo da se dere na mene da šta ja to izigravam žandara da ju kod kuce mogu terati u ćošak a kod njih ne i uzme ju u naručje,ja popizdim i tu smo se popičili jer se petlja gdje mu nije mjesto...a juče smo bili kod psihologa bas zbog njenog ponasanja i zena nam lijepo objasnila sta i kako da postupamo sa njom i onda dodje on i sve zasere i sav moj trud upada u vodu...znaci ja kuci mogu da ju kaznim,a kod njih ne mogu ,pa to mi onda dodje na isto nece biti nikakvog pomaka u njenom ponasanju sve dok se oni petljaju...rekla sam mu da maja vise nece dolaziti kod njeih preko ...bas sam bila poludila...a uz to moj pametni muzic stoji na pola dvorista i ni riječi nije rekao valjda ga strah da se ćaći suprostavi- e pa mene nije strah i ima da oči kopam za svoje djete !!!
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 22.3.2012 9:50:06
|
|
|
|
mariola
|
Cure moje, nezavidna situacija ali ne bi se trebale previše sekirat nego poslat muževe da kažu tatama dvi tri riči. Zašto ne postoji neki recept kojim bi se starcima moglo objasnit da se ne smiju petljat? Kod nas nema baš toga ali i ako bude ja mojima zatvorim usta a mm njegovima. Majo mene zanima kako vam je kod psih.? Imaš neku temu o tome?
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 22.3.2012 10:14:08
|
|
|
|
mala pcelica
|
vec smo mi imali okršaj ja i svekar oko toga prije,mm isto nije reagovao na to,juče ga pred svekrom pitam dal ima jezik,ako ima nek ga upotrebi kad treba ,a ne da ga upotrebljava kad ne treba ne vrijedi se sa rogatima bosti mogu samo još vise zivce pogubiti ..imamo temu o psihologu,napisacu tamo sta nam je psih.rekla ...
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 22.3.2012 12:54:28
|
|
|
|
natalijax
|
tužim se na ženu u trgovini,bečam liamu da ču mu kupit sladoled on sav sretan trči do škrinje,i pokazuje u kutiji tak da mu ostane kutija za pjesak,i pitam hočemo od čokolade i on kaže da,a ona glupaća mom mišku neznaš ni kak se zoveš a ne koji češ sladoled jest
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 22.3.2012 13:21:07
|
|
|
|
pincirotvajler
|
nato možda se zezala samo cure
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!