jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: tiny uh,imam i ja takvog u kuci,samo sto ja vise ne reagiram. da se ja malo potuzim (ne mogu naci onu temu svekrive) svako,ali svako jutro,ako mm ostane sa mnom popit kavu,ona azdaja ga zove na mob.da di je on,hoce li dolaziti,pa ona ga ceka s kavom...a on svaki dan ide tamo i ZNA ona dobro da ce doci,ali ne moze ona podnijeti da on pije kavu sa mnom ujutro.i tako prije 20-tak dana,meni dopiz...i ja se lipo ustajala u 6 i pravila kavu,jer moj dragi muz uvijek zuri na selo da draga majka ne bi popila kavu sama.i tako mi jedno jutro pijemo kavu,kad sedam sati,zove ona,"di si sine,ja te cekam",meni munje iz ociju sjevaju,a on da sad ne bi povrjedio ni nju ni mene,"pa evo pijem kavu u kuci,ali eto mene za 15 min.nemoj ti jos pit kavu"i tako i drugo jutro,i trece... prekjucer ja kod nje,a ona pocela maltene plakati ko malo dite,jer zna da je ja nikad necu pitati kako je,i sad joj je to metoda,i tako zali se ona da je bole noge,da bi vristala,i ne znam ni ja sta jos,i ja se lipo pokupim u auto i u apoteku,kupim ja ibuprofen 400 mg,i kazem da ce ga popit ako je boli,jer bi te tablete i konja uspavale(naravno,to sam ja malo nadodala,jer znam da ona samo glumi i kupuje sinovu paznju s tim).i tako jutros 7 sati,zvoni mob,tko je?,mamica,naravno ( a di si sine,ja te cekam,oces li dolazit? eto me za pola sata mama. eto,ja popiz... i na nju i na njega,jer vise je on kriv,sto je nju stavio na listu prioriteta,ipak nije normalno da jednog odraslog,da ne kazem,ostarjelog covjeka od 40 g.mama svako jutro zove da dode. sta hocu da kazem, prije bi me to izbacilo iz takta skroz,sad samo popiz...ali ne dam da me to optereti,jer imam ja i bitnijih osoba i stvari od njih dvoje. e neka si bas i ti iskoristila svoju mudrost...pravi ti njemu kafu pa ce on trckarati okolo dok se ne umori i jednom ne stane ti muskarci su cudo jedno...
|