marinazg -> RE: Sv. Duh (7.7.2012 11:07:31)
|
nema na cemu [sm=smiley2.gif] Kaj se tice posjeta ima odredeno mislim da je od 4-5 ali vec sam zaboravila, ali inace tebi muz ili bilo tko drugi moze doci kada hoce ali nesmije uc u odjel nego ti mozes izaci van. Ja to nisam radila jer bilo mi je glupo djete ostavljat samo tj molit nekog da mi cuva djete. a kaj se tice cimerica meni su bile stvarno super pa smo si uskakale, to zavisi na koga naletis. U sobu ti moze uci osoba koliko hoce, ali nebi bilo bas pametno da ti ih dode vise od 3-4 jer sobe su male, pa nastane guzva, bebe postanu nervozne i tako. ako hocete epiduralnu onda to morate reci dole na pregledu u ambulnti doktoru tako da vas posalje na pretrage, da ja nisam napravila te pretrage nebi mi dali epi jer je anesteziologica bila zauzeta, evo tu me dragi dr Prka spasio jer je molio dr da mi da epi :) tako da rade prije napravite pretrage tako je sigurnije da cete ju dobiti. Blazena epiduralna [sm=bravo.gif] e da jos jedna stvar koju ja nisam znala. ja sam mislila da porod pocinje puknucem vodenjaka ili trudovima a meni je poceo tako da sam pocela malo krvarit. Mozete misliti kako sam se prepala, ali i to je normalno tako da ako se nekome to dogodi, pravac radaona [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|