tenkic -> RE: Sv. Duh (31.8.2012 21:13:37)
|
bila sam na sv duhu u sobi br 2 od 12.08.2012.-15.08.2012.: tople vode je uvijek bilo kad sam se tuširala u sobi nema klime u sobi nema stolića za papanje pa se jede stoječki ili uz prozor ili na prematalici u sobi nema klime pa je po ljetu u poslijepodnevnim satima poprilično vruće i zagušljivo, može se razluftati propuhom koji je super zdrav za djecu u WCu ima papira papira za ruke ima uz umivaonik u sobi sestre kod demonstracije prematanja naglade da treba imati svoje pelene i svoje vlažne maramice. ja sam tek zadnji dan skopčala da na hodniku ima prematalica sa par komada pelena, pretpostavljam za one koji nemaju svoje na hodniku postoje i kolica na kojim su čiste plahte i spavaćice- koriste se na sistemu samoposluge, caka je što nisu uvijek puna (obično se to desi nedjeljom i praznikom) djecu se po noći između 12 i 5 ujutro može dati sestrama na čuvanje. sestre idu u ponoć u patrolu, ja sam svoju malu dala kasnije kad je počela neutješno plakati. tamo ih nahrane adaptiranim jer mi se u 5 ujutro vratila sretna i zadovoljna. djeca na kupanje idu između 7 i 10 ujutro. i od tamo se vraćaju sretna i zadovoljna pa pretpostavljam da i tamo dobiju nešto za papati. sestre daju savjete za dojenje, no kvaliteta ovisi o tome na koju sestru se naleti. Nekoliko ih je jako ljubazno, ostale uglavnom baš i nije briga i to rade preko volje. ono što mene najviše smeta u toj bolnici je što nitko od osoblja ne nosi one identifikacijske kartice pa ne znaš kak se zove koji doktor niti kak se zove koja sestra dr Gelo i sestra Antonija su bile divne u rodilištu! Čista petica!
|
|
|
|