|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Komentirajte...
4.1.2013 18:31:54   
Papalina
eto da osvježim malo... mislim da se crkva nebi trebala mješati u pobačaje jer žena zna zašto je to uradila i nemora se nikom opravdavat!! i uostalom, mislim da se crkva malo previše mješa u to sve, šta uopće ima govorit o tome i o grijesima..najgluplje mi je kad se priča o nekim grijesima a među samim svećenicima ima bludnika, pedofila...
ja vjerujem u boga ali samo u boga...predstavici crkve samo mlate praznu slamu...i mješaju se di im nije mjesto!!

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: Komentirajte...
5.1.2013 15:15:57   
modesty blaise
i ja mislim da nije pametno svakaj javno iznositi...
al kad kreneš nema povratka...kak se veli poslije j...nema kajanja
eh!
kad je čovjek u banani onda je najbolje prigrist i čekat neka bolja vremena, poć po poduku svećenika koji zna najbolje,oprostit agresivcu jer nije svjestan što čini jer bog sve vidi i vratit će nam dobro dobrim...
aha! moš si mislit!
Pametnom jednom dosta . Ne treba više od( aj bar dva put )vlastitom glavom o zid bubnut il je bedast.

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 52
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!