Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 13:33:39
|
|
|
|
BUMBI
|
A šta ću kad mi upalo za oko Ma znam i ja da ću kupiti,samo neznam koju gdje su zajedno ili gdje je smo Jerry ,D će odlučiti
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 13:35:15
|
|
|
|
ikica84
|
dobar dan cure! vidim bumbi kod tebe tuzna vest,cuba i dalje se muci sa virozom...danery sa sveki opet ratuje ja moje muske uspavala i dosla malo na net,cekam da svekar izadje iz wc pa da idem da se tusnem,nesto mi je vruce kod mene sve po starom,V jos nece vani izgleda
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 13:37:40
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej ikice i tebi vidim ti još 2u1,neće još vani bebač?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 13:40:01
|
|
|
|
cuba
|
Bumbi ne znam jel mi objavilo poruku pa zanemari ako je. Samo sam napisala da je meni inače uvijek redovita, svako 29dan a ovaj put mi kasnila punih 8dana bez ikakvih simptoma? Pričekaj još koji dan. Cure idem, rr me iživcirala , užasno mi se sporo otvara, ništa ne vidim pa idem dok laptop nije nastradao Puse svima, pišemo se čim stignem :-**
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 13:40:07
|
|
|
|
ikica84
|
joj jos sam 2u1 vec se spremam od ponedeljka na pitanje JOS NISI RODILA,PA STA CEKAS? uhh kao da je meni lako,od ponedeljka idem u zd u bolnicu na kontrolu plodne vode i ctg i tako svaki drugi dan dok ne rodim,uzas.nadam se da ce ubrzo krenuti,moram da se bacim na stepenice pa da setam
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 13:41:09
|
|
|
|
ikica84
|
pusa cuba! bumbi idem da se tusnem pa se vrnem ako ces i dalje biti tu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 13:44:01
|
|
|
|
BUMBI
|
Ok cuba,ajde bok ikice mogu misliti kak ti je....ajde čekam te ko se D ne probudi i nestanem
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 13:53:48
|
|
|
|
ikica84
|
evo me jel sam brza ? danas sam se izdepilirala i sredila sam se i sad samo cekam da pokuca za van jedva cekam ponedeljak da padne dugo najavljivana kisa sta vi imate u planu za kasnije?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 14:00:51
|
|
|
|
BUMBI
|
Jesi jesi,brza si Neka si ti spremna,pa sad kad krene nemaš brige.jel te malo strah? Joj,neznam šta ćmo,nemamo auto,mm otišao...morat ćemo biciklom do portanove(pa sam mislila da možda odemo i u kino), vidjet ću još s D kad se probudi. Šta ćete vi?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 14:05:17
|
|
|
|
ikica84
|
iskreno i nije me strah,ceka me porod pa me ceka,ne mislim nista posebno o tome.mislim pozitivno i nadam se da ce sve biti ok.kad krene samo cu jedva cekati da izadje van vise se brinem kako cu 3 dana bez A ako mi ga dovedu u bolnicu bice mi jos gore...ahh mi mame stalno kukamo mi cemo popodne verovatno kuci biti,mm je juce krenuo da prosiruje neku terasu pa ce danas je i zavrsiti a tako bi volela kad bih mogli i do grada da prosetamo jer je nocas slobodan,mozda i uspem da ga nagovorim ako ranije zavrsi sa poslom
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 14:07:07
|
|
|
|
BUMBI
|
A i to što kažeš,bitno da bude sve ok A znam da ti je više zbog A teško,ali i to ćete preživjeti.... Nadam se da će te uspjeti malo otići do grada
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 14:08:47
|
|
|
|
danery
|
ehej,eto i mene natrag šta je cuba zdimila? eeeee,cockta,cockta....i ta svašta pije ikice,rat se lijepo završio uvaljivanjem no man's landa dušmaninu baba dadilja popodnevnu smjenu jesi se ti čerupnula,jesi se namučila? b,idete li inače u portu u kino? mi smo dosta često tamo,mogli bi i večeras
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 14:10:04
|
|
|
|
ikica84
|
idem da se izvalim na kauc i da vidim ima li ista pametno na tv-u,dok je jos mirno.nocas sam spavala fino,pa sad ako zaspim opet cu se nocas vrteti. pozz pa se pisemo kasnije,uzivajte popodne!
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 14:12:14
|
|
|
|
BUMBI
|
Danery i ti si brza U kinu smo bili samo jednom 3d gledali,pa se malo uplašio,a ovi Auti nisu 3d pa možda dulje bude gledao..a općenito u Portanovu idemo,voli biti vani u onoj igraonici,pa ja pijem kavicu a on se igra Ikice ajde odmori se
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 14:16:14
|
|
|
|
danery
|
ooooooooooo,blago tebi pa on može u igraonicu,a kud bi ja sa ovom malom kavica padne,al nije više po pola sata,sat....ajd,pusti me po 15-20 min aaaaaaaaaaa,eno je...neka neka.....baKa ju dadilja i čujem ju vani na ulici da kmeči i cendra....gdje je sad baba da ju prijavi socijalcima
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 14:18:26
|
|
|
|
BUMBI
|
Slijedeće ljeto češ i ti to moći Neka,neka...nek se sama bori Ajme,koliko ja imam za peglati ,još sam sad i jednu mašinu veša objesila
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 14:20:05
|
|
|
|
BUMBI
|
I D se počinje vrtiti,pa ako nestanem znaš di sam...a ja si tek kavu sad napravila
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 14:23:15
|
|
|
|
danery
|
i ja ću po kofi.....bar sad nemam brige ja sam jučer popeglala sve njeno,sad imam samo za presložiti našu robu i šiknuti sve što ne nosim,a to mi taaaaaaaaako lijeeeenoooooooooooooo neki dan sam punu vreću dala jednoj curi,ona sve kao joj pa sve sam ti uzela skoro,a ja si mislim ma nooosiiiii ,samo da se toga riješim
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 14:25:53
|
|
|
|
BUMBI
|
Joj,i ja svaki put kad spremam ormar izvadim bar vreću ono što ne nosim ali uvijek i ostavim nešta za svaki slučaj,a znam da neću nositi Joj,mi 20 idemo na cjepljenje,sad sam vidjela na papiriću što sam zapisala,al će biti drekeeee
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 14:29:01
|
|
|
|
danery
|
ihahaaa....i e mora na ovo sa godinu dana,al je neka šmrkava,malo kašljucat počela kud baš sad.... pričekat ću da to prođe,pa oda na vaganje i mjerenje....ženo,ja se danas šokirala kad sam skužila koliko se izdužila i stanjila u zadnje vrijeme nije izgubila na težini,ali je strašno izrasla....ima neki mali tu blizu,2 godine,skoro je ko on velika,a mali je baš ogroman....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 14:33:48
|
|
|
|
mala99
|
Cure moja, mi smo bili jutros na moru. More je predivno, sunce ne grije jako, prava uživancija. Sada mali spava, a nakon toga opet na more. Moramo iskoristiti još ovih par dana jer kažu stiže kiša....
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 14:35:13
|
|
|
|
danery
|
ej mala fino,blago vama kad se možete kupati ajde se popodne bućnite i za nas panonce ak nije problem kako kinder? ti?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 15:07:43
|
|
|
|
cuba
|
Jeste još tu? Meni R još spava, pojela sam bananu i izležavam se na kauču.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 15:23:30
|
|
|
|
danery
|
oj ti kakalina jesi bolje? ajme jesi luda,kud si išla pi koktu.....bome te koknula ja solo,presvukla bejbov krevetac,drugo mi se ne da.....nešto mi vruće,kao fibrica neka će sad da si procenim toplotu ma da biram,će trakom,digitalcem ili živčanim
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.9.2011 20:54:48
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!