Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 7:30:42
|
|
|
|
mariola
|
Jutro, ima koga? Mi budni ima pola sata, pijem kavicu pa se idem spremati. Idemo kod prijatelja na Roški slap.
< Poruku je uredio mariola -- 18.9.2011 7:31:08 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 7:33:04
|
|
|
|
mamino zlateko
|
jutro..evo i mene,i mi budni,upravo sam doruckovala,sad pijem kavu,a onda se spremamo i idemo kod sveki na rucak...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 7:41:05
|
|
|
|
mariola
|
Znači i vi imate plan za danas. Nama bi trebao biti lijep dan, prijatelj mi ima opg (sobe i restoran) u prirodi, blizu R. slapa pa ćemo uživati kod njega, poslije poć na Krku, doći će nam i kumovi,jedva čekam da ih vidim.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 7:51:51
|
|
|
|
cuba
|
Jutro i od mene Mi sinoć bili na svadbi, odlično je bilo Sad se razbuđujem uz capuccino, R gleda baby tv, mm još kunja. Vidim vi ste već u planovima za danas
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 8:01:47
|
|
|
|
mariola
|
Jutro cuba Vi ste ste se onda sinoć naplesali Jel i R bio s vama ili je baka servis radio? Šta ćete vi danas? Ja za početak idem sastaviti T kolica jer sam oprala sve moguće dijelove.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 8:06:48
|
|
|
|
cuba
|
Baka servis u punom zamahu Ma to je bila večera ali je počelo okupljanje u mladoženje (mm odličan prijatelj) oko podne, onda su otišli po mladu (u Šibenik) i tamo je bio obred vjenčanja pa su se poslije vraćali u Split na večeru u restoran. Jesu ga zakomplicirali Ja sam išla samo na večeru jer mi nije imao tko čuvati R a i tokom jutra sam još uvijek trčala na wc Ajme jesam se najela, 4 dana sam na dvopeku živila, kad sam sinoć navalila čak sam i teleći rižot jela šta nikada ne jedem Vidim vi danas na slapove Krke Nemam pojma šta ćemo, moram prvo probudit mm pa se onda dogovorit
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 8:15:15
|
|
|
|
mala99
|
Evo i nas, i mi se jutros ranije probudili uz plač i dreku. Jedva sam ga smirila, a valjda je nešto sanjao. Sada gleda baby tv, ja pijem kavu, a mm klima na kauču. A mi ćemo na more, ako ostanem doma doći će mi sveki...., pa bolje da brišem
< Poruku je uredio mala99 -- 18.9.2011 8:16:26 >
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 8:22:31
|
|
|
|
mariola
|
Neka si se ti najela Mala briši dok nije stigla Idem i ja svog buditi, da se do 9 pokrenemo. aj uživajte mi. bok
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 8:28:06
|
|
|
|
mala99
|
Želim svima ugodnu nedjelju! Iskoristite još danas jer sutra kažu stiže kiša...
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 8:33:10
|
|
|
|
anonno17
|
jutro evo i mi se probudili i evo pijem kavicu u krilu mi jedan a pored mene drugi čeka na red na komp, tako da neću dugo, samo da vam se javim i poželim vam ugodnu nedjelju vidim neki bili u svatovima, pa super, a neki idu na more , i ja bi malo uživajte.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 8:37:07
|
|
|
|
danery
|
jutro i od mene ja se probudila soooooooloooooooooo,d haus iz majn bejb spavala kod baKe,eno čujem da joj grije milk za klopu,a ja se malo tu švercam... sinoć bili u kinu,gledali horor sa frendovima....ala sam se nasmijala kad je film završio,frendica blijeda ko krpa i ukoćčena ko letva izgrebenjala iz dvorane i kaže VI NISTE NORMALNI....JA VIŠE NE IDEM U KINO S VAMA
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 8:39:01
|
|
|
|
danery
|
oooooooooooooj anonno,jutro,tebe nisam dugo srela tu jeste dobro,što ima novo? radiš li još uvijek?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 9:56:44
|
|
|
|
ZVRK
|
ALOOOOOOOOOOOOO ekipo samo da vam zaželim DOBAR DAN i onda ubrzo gibam''naljevo '' danas mužić išao gledati brdsko buzetske trke pa onda ja i klinci odlazimo kod mojih na ručak danas sam na malom godišnjem prije puta
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 9:58:27
|
|
|
|
danery
|
weeeeeeeeee,kofi mada bi meni bolje došao čaj nešto sam se uzšmrcala samo mi još kakva gripešina faliiiiiiii
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:00:00
|
|
|
|
ZVRK
|
bolesti se tjeraju sa nečim drugim tipa medicom a ne čajom nadam se da te neće ćopiti a ovo vrijeme pogoduje za sve bolesti
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:02:47
|
|
|
|
danery
|
ma zvrk,već me par dana grebenja u grlu,al niš konkretno....uzmem neoangin,apipro i prođe....sad me nos zeza.... sad ako bejb počne,aaaaaaaa....poludit ću....planirala sam ju voditi na cijepljenje,a lako moguće da sad niš od toga.... vidim zvrle izvadio zub kako je on to stručno objeasnio SAMO VAĐENJE
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:06:27
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: danery vidim zvrle izvadio zub kako je on to stručno objeasnio SAMO VAĐENJE da,da ne bi bilo zabune barem toga ga nije strah a valjda ćete se cijepiti
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:06:42
|
|
|
|
BUMBI
|
Evo i mene malo,igramo se s plastelinom
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:07:23
|
|
|
|
ZVRK
|
bokić bumbi.uz plastelin se odlično slaže voda recept od zvrkića
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:08:57
|
|
|
|
ZVRK
|
mislim da je došlo vrijeme da odem od kompa i da idem jesti pa na put uživajte ekipoooooooooooooooooooooo
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:09:09
|
|
|
|
danery
|
ma hoćemo,zvrk,ima vremena bok bumbi,kako si danas?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:09:11
|
|
|
|
BUMBI
|
Joj zvrk samo bi mi još voda trebala
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:10:17
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Joj zvrk samo bi mi još voda trebala na pitanje zašto si ''''to''''uradio rekao je da je pre suho bez vode onda može ljepše da kuha srećom igra se na balkonu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:13:40
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: BUMBI Joj zvrk samo bi mi još voda trebala na pitanje zašto si ''''to''''uradio rekao je da je pre suho bez vode onda može ljepše da kuha srećom igra se na balkonu .snašao se za odgovor Hej Danery,ok sam...kako vi?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:13:42
|
|
|
|
mamino zlateko
|
evo i mene malo..danas sam sva neka radoznala,haha ;)
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!