jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: mala_duša jel vi shvaćate da nemate već trunku mira u sebi pa kako da vas ostavim na miru kojeg ne posjedujete, ako osoba koja se zalaže za život a ne za smrt treba psihijatra onda odmah želim da me tamo zatvore da nemam nikakvog više doticaja s čistim Zlom oko sebe, ubojicama vlastite djece tzv. modernim samostalnim i nezavisnim ženama,ma kolika ste sila, same ste sebe i rodile, a znate i same koliko ste jadne i koliko ste nesretne u životu,koliko vas puta depresija baci na koljena, koliko glumite sreću, koliko lažnih prijateljstava imate, koliko glumite radost radi tuđeg uspjeha,kako svaka od vas živi od nekog ispraznog događaja do događaja koji postavite sebi za cilj, a ustvari ste PRAZNE.........ne treba vas ni poznavat da bi se to na milje osjetilo, znate to i same, a to dokazuje i sav bijes i prezir koji osjećate prema meni dok ovo čitate u ovom trenutku,znate da sam u pravu, ali neke će to možda sebi i priznati pa ovo možda neće biti skroz uzaludno, dajte šansu životu, jer to vaše dijete kojeg odbacite, nikad nećete znati je li moglo biti upravo najljepše dijete na svijetu, uvjeravajte se u što hoćete, za vas se treba samo moliti i moliti, i to ću i činiti, stavite jednom svoju bahatost i osjećaj neke misaone superiornosti iza sebe, nemate ni osnova za to, da ste tako pametne kao što se tako osjećate znali bi kakve posljedice ima ono što tražite, normalno je i u redu je vaša uznemirenost nakon onog mog posta, ali to se može sve promijeniti ako doneset____e ispravnu odluku, znam da nećete tako lako zaboraviti moje riječi ZNATE TO I VI, pokušajte ih potisnuti, radite bilo što, zaokupite se svakakvim poslovima da bi ovo zaboravile, pišite protiv mene sve zajedno da bi se osjetile jačim, ali uvijek će vam se nalaziti u dijelu podsvijesti, upravo sad su tamo, kao znanstvenica znam kako se i na najnižoj kemijskoj razini odvija proces pamćenja, sad su moje riječi tamo negdje zauvijek urezane u vašim glavama, na vama da shvatite kako samu sebe uvjeriti i osloboditi odgovornosti za zločin koji činite, ako ste ne želim reći manje pametne već ćete vi naći načina za to ali nećete zaboraviti, ali ako imate imalo pameti i bar gram nesebične ljubavi u svom srcu shvatiti ćete što vam pokušavam reći, ako ne sad onda nekada u životu, samo da tad ne bude prekasno..................... jao majko mila..poznajem ja mnogo ljudi takvi kao ti..samo bi se reklo da su vjernici druge vjere...mozda si u nekim stvarima upravu a mozda ne.nisam dovoljno citala tvoje textove alli zato cu ti na ovo boldirano odgovoriti..da i vi vjernici niste perfekt i vi imate osjecaje kao i svaki ostali ljudi..i ljutite se i imate lazne prijatelje i budete tuzni i depresivni i bezobrazni...falicni ste kao i svi ostali ljudi jer niste Bogovi! poznajem ja vas:) zato nemoj ovdje pokazivati dvolicnost i pisati ovim zenama kako samo one mogu imati ne-prijatelje i biti depresivne..
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 15.9.2011 9:56:25 >
|