Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 11:54:20
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler ma joj on ni nekuži,tak je umoran,i samo pita,,kaj je već vrijeme a jadnicak, pa pusti ga da odmara a gdje radi?
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 11:57:03
|
|
|
|
pincirotvajler
|
u jednoj biblioteci u garderobi ma priviknut ću se ja..
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 12:02:31
|
|
|
|
pticica
|
super, pa zar se toliko u biblioteci umori ,a ja sam pomislila on jadan beton rucno mijesa budi ti sretna, vidis sta se pcelici desava, ono je alarmantno
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 12:05:03
|
|
|
|
pincirotvajler
|
pčelica jadna,,al ja bi pristala i na takvog samo da je svaki dan opet ma tamo sve puno studentica one ga umore,za mene ništ ne ostane
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 12:11:08
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler pčelica jadna,,al ja bi pristala i na takvog samo da je svaki dan opet ma tamo sve puno studentica one ga umore,za mene ništ ne ostane a u tom grmu lezi zec znaci on se sa studenticama izmori, sad mi je jasnije cuj pristala ba na "opustenog", pa koje koristi od toga
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 12:13:10
|
|
|
|
mala pcelica
|
bome nikakve vajde od mlohavog ,moš samo gledat u njega
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 12:15:56
|
|
|
|
mamica29
|
Ja sam zadovoljna sa svim kod svog m.m i s veličinom i s tehnikom . Blago meni
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 12:18:46
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: mamica29 Ja sam zadovoljna sa svim kod svog m.m i s veličinom i s tehnikom . Blago meni nemoj se ti puno hvaliti, zacas se stvari okrenu
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 12:19:16
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica bome nikakve vajde od mlohavog ,moš samo gledat u njega i plakati
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 12:23:42
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 12:46:17
|
|
|
|
ninolina
|
Jeste me nsmijale a ovo jedno muško kaj škica..jadan ne usudi se ništa reći . Kod mene je sve kak treba hihi, ali mislim da mi je tehnika važnija od veličine ili debljine
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 13:09:25
|
|
|
|
pticica
|
ali mislim da mi je tehnika važnija od veličine ili debljine ovo ti samo mislis
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 14:04:35
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: pticica IZVORNA PORUKA: mala pcelica bome nikakve vajde od mlohavog ,moš samo gledat u njega i plakati i plakati
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 21:55:34
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: pticica ali mislim da mi je tehnika važnija od veličine ili debljine ovo ti samo mislis A ćuj nekad mi ne treba "on" nakon toliko vremena već zna moje slabe točke tak da...
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.12.2011 23:00:24
|
|
|
|
mamica29
|
Ništ se ja ne hvalim. Nedaj bože da je gori. odma tražim drugog
|
|
RE: da li je velicina bitna? 12.7.2015 9:43:29
|
|
|
|
FIGICA FIFINANKICA
|
nakon poroda ipak da,ali važnija je debljina
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 19.1.2017 11:10:53
|
|
|
|
moody
|
Tablete za povećanje penisa - http://xtrasize.com.hr Moj se penis povećao s 13 cm na 15 cm u samo 2 mjeseca.
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.4.2019 16:17:19
|
|
|
|
moody
|
Tablete za povećanje penisa - https://xtrasize.com Moj se penis povećao s 13 cm na 15 cm u samo 2 mjeseca.
|
|
|
|
RE: da li je velicina bitna? 23.2.2021 13:26:54
|
|
|
|
AnitaZg
|
IZVORNA PORUKA: FIGICA FIFINANKICA nakon poroda ipak da,ali važnija je debljina ima ona stara izreka... možda je mal, al je zato tanak i mekan ko duša
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!