3_u_1 -> RE: Termin siječanj i veljača 2012... (19.10.2011 12:02:10)
|
eeee Martyna, takvih je gabarita moj trbuh :-) hvala za info o bademovom ulju, mogla bih se i s tim malo trackat - u svakom slučaju jeftinije je od ovog weledinog, a meni će trebat hektolitri još do kraja. Ja sam isto čula za Petrovu da neče muža pustit unutra ako nije proša tečaj, čak inzistiraju da bude njihov bolnički. Naime, razmišljala sam i ja o tom tečaju po domovima zdravlja, ali u petrovoj ga izgleda ne priznaju -tako sam od nekog čula. Hm, bitno je da mene puste u rađaonu haha. Joj, fakat mi se to neda. Vidit ću još. To mi je nekako više zbog mog duševnog mira, ipak mi je prva trudnoća. A i rado bi da dragi bude sa mnom ko potpora. Joj blago vama šta se mogle radit šta dulje, ja sam prvih misec dana dobila slom živaca na bolovanju, nikako prihvatit da moram bit doma, jer sam se zapravo dobro osjećala i htjela sam radit i bit aktivna. Spičilo me na mirovanje zbog krvarenja, ali kad je to prošlo, vratila sam se na posao na vlastito inzistiranje, no nije dugo trajalo - ubiše me bolovi od sjedenja u uredu. I još sam pobrala kritike šta sam se uopće vraćala na posao. A dobro, navikne se čovik, ali stvarno nekad imam previše vremena za razmišljanje o glupostima!
|
|
|
|