3_u_1 -> RE: Termin siječanj i veljača 2012... (24.10.2011 16:01:34)
|
Bok curke, evo da se i ja malo javim. Slabo sam za kompom jer čim sjednem pod desnim rebrom krene bol, pa me to odma baci na ležanje ili hodanje. Netko je pitao za traperice, kako ih ja obožavam odma sam ih kupila u H&M, a posli sam otkrila C&A, tamo sam kupila crne hlače koje su mi mrak, baš izgledam vitko! :-) A ima cijena od 150 kn nadalje. Ja sam se dosta rano počela debljat u trbuhu, tj. nisam stala u hlače koje imam, ali sam ljeto izgurala u širim haljinicama i ponekad trapkama. Ionako ne radim pa se ne moram nešto posebno sređivat, al ne da mi se hodat ni u trenirci - tek se tad osjećam bolesno. U Prenatalu sam pazarila neku trenirku ovo ljeto, zapravo samo gornji dio, i dvi majice, i iznosila sam to cijelo ljeto - bilo je sve taman na nekom opakom popustu tako da sam super prošla. Inače je Prenatal preskup po mom mišljenju, jer se mogu nać super stvari u ova druga dva dućkasa. Ali problem s H&M je šta nema svugdje trudnički program. Tako da ovaj u Areni ima za trudnice, u Citiju nema, i nema na Cvjetnom. U west gateu se otvorio ovaj vikend, obzirom na njegove dimenzije tamo će možda bit najvećeg izbora haha. U drugim trudničkim dućanima nisam bila, a u ova dva navedena svidila mi se i robica za bebe - H&M ima neke baš cool stvari, a C&A ima slatke odjeće. Ja sam bila na mjerenju protoka prošli tjedan i bebaći su dobro, jedan ima 900 g a drugi 60 g manje. I naravno nisu htjeli lica pokazat, što nije čudno za bliziće, pa smo samo gledali kako se guraju, i dobili krasnu sliku jedne - ruke. Super je taj 3d, vidiš kako su oblikovani i to mi je tako slatko, al eto lišca im ne možemo nažalost vidit kako spada. Ja nisam mjerila taj vrag sa šećerom, hm. Al rekla sam doktorici da sam kronično umorna, i odma mi je spičila heferol da pijem zbog željeza, a nisam ga još kupila jer mrzim pit željezo, a i izvadila bi krv da vidim nulto stanje. Makar mi je rekla da nema s tim veze, jer je to željezo za njih a ne za mene, pa je svejedno kakav mi je nalaz. Al mislim da je nisko! Kako vi s dodacima u tabletama? Do sad sam pila samo elevit. Uh ovo sam vas možda već i pitala - trudnička demencija mi je uznapredovala :-)
|
|
|
|