dianchy -> RE: Termin siječanj i veljača 2012... (4.2.2012 19:21:57)
|
A tako dakle natali...a mi mislile kako ti je bilo baš super lagano [sm=smiley36.gif] Ok, definitivno uzimam epiduralnu odmah! [sm=smiley36.gif] Jesi ti dobila drip ili? Cure trebam savijet...već par dana imam ojećaj kao da mi dolje nešto curka...kao kad ti mjehur popusti pa ne možeš zadržati...ali nisam nikad do sad imala problema s tim i znam da to nema veze jer popuštanje mjehura se može dogoditi bilo kad, ali ovo što mi curka je dosta neobično...mliječne je boje, mrvicu ljepljivo...dakle nije kao mokraća..a i to mi se događa bez obzira piškila ja ili ne...npr.popiškim se normalno, obrišem, dođem do kreveta, legnem i osjetim kako nešto iscuri...uglavnom je mrlja na ulošku mokra i veličine 1-2 cm...sumnjam da mi možda ne curka plodna voda...glupo mi je dizati paniku i ići u bolnicu, a opet nije mi svejedno...jel imala koja slično iskustvo? Ili je kojoj prije puknuo vodenjak (vi koje ste već rađale :) ) pa znate kak ta voda izgleda? Zbunjena sam...a imam samo lagane bolove dolje i u kičmi...tu i tamo malo zaboli... [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|