dianchy -> RE: Termin siječanj i veljača 2012... (9.2.2012 10:46:07)
|
Cureeeeee nešto se počelo događati!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Došla ja danas ujutro u bolnicu na pregled u 8 h, a naručena za uzv i pregled u 9....rekoh idem ranije da obavim što prije uzv pa da ne čekam na pregled dugo...ostavila uputnicu za uzv i odoh na wc jer mi je full sila, i ne dođem do wc opet nešto procuri kao ovih dana. Mislim si evo ga opet, jedva čekam pregled da kažem doktoru za to, pa da vidimo jel plodna voda ili kaj. Kad dođem ja na wc, a na ulošku mrlja od krvi cca 4 cm, više sukrvica nego čista krv. E takav me nalet adrenalina uhvatio,jer sam znala da je krenulo. Ali bez panike, pa kaj u bolnici sam. [sm=smiley36.gif] Dođem do sestre odmah i kažem joj da sam naručena tek u 9, ali da imam mrlju od krvi i kaže ona onda je najbolje da odmah odete u rađaonu. Dođem tamo, opet se popiškim, stave me na ctg, i tak sam ležala tam bar sat vremena. Ukočila sam se jer su ti stolovi tak neudobni (nadam se da je ovaj u rađaoni malo udobniji). I kaže sestra da je malena užasno mirna i da spava, kao imam neke trudiće, ali pošto sam blizu neće me zadržat sad u bolnici nego nek idem doma, pijem, jedem i šećem (da se mala razbudi valjda) pa nek dođem za sat vremena ponovo na ctg,pa ćemo onda vidjeti kakvo je stanje...da li idem doma čekat jače trudove ili ostajem. Ova sukrvica mi i dalje curka (sad vjerovatno i od vaginalnog pregleda), ne paničarim, ali sam užasno uzbuđena jer - još malo i vidjet ću svoju djevojčicu!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] po veličini posta vidite koliko sam uzbuđena! [sm=jezicek.gif] Dakle marina tu je i odgovor na tvoje pitanje, ako ti pukne vodenjak (a tak si blizu bolnice ko i ja) ne moraš odmah trčati u bolnicu, polako se spremi i bez panike kreni. A trudovi neka ti budu bar svakih 10 min (a može i manje) jer si fakat blizu i kad ti vide adresu neće te zadržavati u bolnici nego ti je bolje da budeš domeka. Idem ja sad sve spremiti i hodati. Možda se nešto jače pokrene [sm=bravo.gif]
|
|
|
|