|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kišni dani"
11.11.2011 14:07:59   
pepeljuga
upravo pojela i sad pijem kavicuuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 876
11.11.2011 14:15:18   
pepeljuga
Gibam sada,idem malo odmoriti dok mi F spava,puseuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 877
11.11.2011 14:16:54   
mamino zlateko
i ja cu isto..glava me i zub bole,idem popit tabletu i malo oci odmoriti...uzivajte

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 878
11.11.2011 14:20:17   
mariola
Uživajte cukre, ja ću za pola sata doma...

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 879
11.11.2011 20:39:37   
BUMBI
Večeruser posted image
Ima li koga?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 880
11.11.2011 20:42:00   
cuba
Hej draga, večeruser posted image
Kako si mi, šta ima?
Meni R upravo zaspao, kuću sam cijelu sredila al imam još za peglati. Sinoć sam 3 mašine ispeglala, tako da imam još malo al bi volila to završit večeras da ne gledam više peglu bar par danauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 881
11.11.2011 20:44:20   
BUMBI
Hej dragauser posted image
D isto malopirje zaspao,a ja malo gledam utakmicu i ovdje tipkamuser posted image
O,ti si znači bila vrijedna,superuser posted image user posted image user posted image
Mi popodne bili kod mojih,pa ja išla do Lidla i Mullera malo u šoping.
Šta ste vi radili?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 882
11.11.2011 20:49:44   
cuba
Koja je utakmica, jel Hrvatska - Turska? Uopće nisam u toku, baby tv mi je još upaljenuser posted image
Šta si dobroga shopingirala, jel nešto za kuću ili?
Jutros smo bili u šetnji, vrime nam je ko u proljeće pa guštamo. Posli sam bila na vožnji i mogu ti reć da sam i više nego zadovoljna kako sam odvozila a danas me odveo na jednu od težih ruta po gradu. Još 11 sati i gotova samuser posted image
Bili smo kod mojih na ručku (neplanirano), dok mi je R spavao sam popila kavicu sa ex susjedom. Oko 17h smo stigli kući. Trebala mi doći prijateljica na kavicu ali je na kraju morala ostati duže na poslu pa smo to odgodile.
Nemam pojma šta ćemo za vikend. Moji su sada 4 dana kod bake i dide na selu, fešta je i cijela se obitelj skuplja. Meni je baš krivo šta R i ja nismo išli. A kad još nemam vozačku a nebi ga vozila u autobusu bez AS.

Jel vi imate kakvih planova?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 883
11.11.2011 20:55:35   
BUMBI
Da,da ta utakmicauser posted image
Super što ti vožnja super ideuser posted image
Ma kupila omekišvač i par gelova za tuširanje(Palmolive 7,90) i još nekih sitnica.
Mi ćemo sutra popodne do Portanove,ima neki program ai natjecanju u puzanju bebauser posted image ,baš me zanima kako će to izgledatiuser posted image
A u nedjelju idemo kod mojih na ručak,mi ćemo odmah ujutro tramvajem,a mm će doći kasnije.
A zašto niste i vi s njima odmah išli na selo?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 884
11.11.2011 21:03:45   
cuba
Ajme super, u planu i programu ste za cijeli vikend, uživajteuser posted image user posted image
Ma nismo išli jer su i oni sa autobusom do Šibenika i onda će ih ujko (mamin brat) pokupiti sa autom do sela. A nebi s njim u bus i onda opet u autu nema mjesta i još nemam AS sa sobom. Za slijedeću feštu ćemo ićiuser posted image
Sve mi više opada volja za peglanjemuser posted image  ne pokrenem li se uskoro neće na dobrouser posted image
Pročitala sam na temi da idete u utorak kod urologa. Šta se D boji pregleda ili općenito bolnice? E, nisi odavno stavila slikice noktića? Ili ja nisam u tokuuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 885
11.11.2011 21:06:56   
BUMBI
Da,da idemo u utorak.Ma općenito se boji bolnice,pa zato kažem,a mogu misliti kako će tek urlikati kad dođe od doktorauser posted image .Morat ću mu svašta obećati da će dobitiuser posted image
Da,da nisam dugo stavila slike.Imam neke na mobitelu,ali ne vide se baš najbolje a i nisam ih još skinula.Trenutno imam zelene s bijelim mašnicamauser posted image
Moram smisliti kakve ću sada,idem u ponedjeljak.
E,jesi ti neki dan bila u šopingu,što si govorila da ideš s mamom?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 886
11.11.2011 21:12:24   
cuba
Ma proći će i taj pregled, bit će sve ok user posted image user posted image user posted image
Ajme, zeleni sa mašnicama, to mi super zvučiuser posted image  Ajde onda kad staviš nove, slikice na rr obaveznouser posted image
Ma na kraju nisam. Taj dan mi je dr rekla da mi R ima stafilokok u nosu pa ga nisam htjela voditi u trgovački centar. Bili smo samo do mojih.
A od ponedjeljka ću ga voditi u jaslice. I nos i grlo su mu već super, počela sam mu stavljati tu antibiotsku mast na nosić. Već 2 dana ponavlja imena teta iz vrtića, baš mu fale.
Kako ti je D sad u vrtiću, jel ok situacija sa kumićem?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 887
11.11.2011 21:17:05   
BUMBI
Ok,stavim kad prebacim.
Ajde super da mu je boljeuser posted image user posted image user posted image
Joj, ne pitaj ništa za kumića.Jutros se maltene počeo  derati da nebi išao u vrtićuser posted image ,poludila sam,ali otišao je bez problema.
Prošli tjedan kumića nije bilo i bilo j sve super,ovaj tjedan je bio u pon i utorak i i dalje,a u ta 2 dana mu napunio glavu glupostim(da će se oni ispisati,da mu nitko ne nedostaje kad nije u vrtićum,da će mu kupiti sve i svašta ako se igra samo s njim...) i od srijede D stalno nešta mrguda za vrtić da bi mi danas rekao da neće ići...
Nemogu ti ni opisati koliko me to živicira,a danas sam pomislila da i D to kuži da me toliko to pogađa pa da je i zbog toga možda takav,nemam više pojma.E,sad sam te izdavilauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 888
11.11.2011 21:27:45   
cuba
Ma nisi dragauser posted image
Joj, ne mogu vjerovat da tako mali takve stvari govori (kumić mislim). Koliko on ima godina, jel stariji od D ili? Ma zamisli ti njega. Mislim da D to baš smeta. Jel koliko vidim kad pišeš inače voli ići u vrtić a svaki put kad je kumić s njim, odmah neki problemuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 889
11.11.2011 21:28:29   
danery
ejla bejbs user posted image vi se pravo rasklafrale.....
mi taman klopali....bejb ćori,mm gleda tekmu user posted image user posted image ,što je jaaaaaaaaaaako rijedak prizor,jer su si on i sport na debelo VI user posted image user posted image
bili smo malo kod jedne prijateljice,baš smo potonuli oboje user posted image
toliko joj se loših stvari u životu dogodilo,a cura je predobra,i sad ima sina od 2 god,samohrana majka,nezaposlena,bolesna i ona i on....ufff,baš je život težak nekima user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 890
11.11.2011 21:32:01   
BUMBI
Ma joj draga baš me to pati.Pokušala sam ja s D malo razgovarati,ali nemožeš ti s njim,mali je još,ne kuži.A možeš misliti kad ovaj mu počne govoriti da će mu svašta kupitiuser posted image
VOlim ja kumića, a i D ga voli,ali vidm da je drukčiji kad je on tamo i kad nije.Vidjet ću hoće li doći slijedeći tjedan,pa ću pitati tete kako se D ponaša kad je on u vrtiću i kad nije pa ćemo vidjeti.
Hej Danery večer i tebiuser posted image
Nisam te dugo srela.

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 891
11.11.2011 21:36:26   
cuba
Hej naletušice, stigla nam i tiuser posted image user posted image  taman kad sam ja upalila pegluuser posted image
Ajme mene takve sudbine odma bace u depruuser posted image  i onda zahvalim Bogu šta mi je ovako dobro u životu i šta mi ništa ne fali. A valjda će i njoj krenuti na bolje.
Kako je bejb, jel je uspiješ uhvatiti otkako je prohodalauser posted image
Bumbi, a vjerujem ti. Pitaj tete, one će ti najbolje reći kakva je situacija dok su njih dvoje tamo. Možda i nije toliko strašno.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 892
11.11.2011 21:41:51   
danery
ma cuba,nemam ja problema sa hvatanjem bejbice,mala se sasvim lijepo zaigra i dosta pazi na sebe....kad bubne,ne dere se,ustane i ajmo dalje....
gledam neki dan od frendice,uzela ona kolica za lutke i gura.....došla do visokog praga,digla kolica,prebacila preko,spustila,pa prešla i ona i gas dalje user posted image user posted image
sve mi se čini da će kasnije naša blonđuša potamnit,viš ti koja inteligencija user posted image user posted image user posted image
kako ste vi,šta ima novo?

btw,malo smo toj frendici pomogli pretumbat stan i žena je baš bila šokirana kad smo se ponudili jer se nismo vidjeli godinama i došli smo na kavicu,a na kraju završili u radnoj akciji user posted image al nema veze,sad joj je konačno prostranije u stanu i lakše za maloga,da ima mjesta za igranje user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 893
11.11.2011 21:48:03   
BUMBI
I mene rastuže takve temeuser posted image
Vidim bejb se dobro snalazi u šetnjiuser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 894
11.11.2011 21:50:18   
cuba
Hehe, haharica malauser posted image  dat će vam paprauser posted image
Ma da, takvim ljudima i male stvari puno znače, user posted image user posted image  za vas šta ste se ponudili za pomoćuser posted image
Cure, gibam pomalo, pegla mi se već pregrijala, idem to popeglati pa da sam mirna. Moram se još i pod tuš ubaciti pa na spavanac.
Pišemo se sutra, ljubac šaljem klincima :-**user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 895
11.11.2011 21:51:21   
BUMBI
Ajde cuba,nemoj se umoriti od peglanjauser posted image
Pusa zetuuser posted image
i ja ću još malo pod tuš i u krpe

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 896
11.11.2011 21:53:10   
danery
ja sam tuš odradila,sad bi mogla u krpe user posted image
šta ćete sutra raditi,bumbi?

cuba,lkn,naspavajte se user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 897
11.11.2011 21:55:44   
BUMBI
Baš sam maloprije cubi rekla da ćemo najvjerovatnije do Portanove,ima natjecanju u puzanju bebauser posted image
Šta ćete vi?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 898
11.11.2011 22:10:48   
BUMBI
Idem i ja dok nisam počela otvarati još temauser posted image
LNuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 899
12.11.2011 9:40:59   
mamino zlateko
jutroo..ima koga za kavicu? kod nas doma kolinje pa sam malo tu navratila,t mi zaspala...

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!