|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kišni dani"
14.11.2011 9:43:47   
cuba
Jutro mamicaauser posted image
Kako je mališan, jel voli ići u vrtić?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 976
14.11.2011 9:45:46   
mamicaa
Ma ne voli baš, najviše voli biti s menom, ali mora to mu je obavezno jer je ove godine školski obveznik, pa dobio odgodu uz uvjet da pohađa vrtić.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 977
14.11.2011 9:51:11   
mariola
A mišići mali i vrtić njihov. Ni moj jutros nije bio baš sretan što ostaje u vrtićuuser posted image
A i njima valjda dođe. Još smo svi nekako noćas loše spavali.
Ja jedva čekam doć doma a danas ću bome u horizontalu. Nećemi imati struje od podne pa ću ja lipo otić doma i naspavati se dok ne odem po T u vrtić.
Na krizmi nam je lipo bilo, prejedali se cijeli dan delicijauser posted image
Šta ste vi jučer?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 978
14.11.2011 9:57:22   
cuba
Jučer smo bili u šetnji cijelo jutro, bila s nama i prijateljica. Baš smo napunili energiju na ovom suncu. Meni ove godine ime studeni nikako ne paše s obzirom koliko je vani toplouser posted image
Popodne su mi sveki i svekar čuvali R, ja sam išla kod prijateljice na rođendanuser posted image user posted image  odlično nam je bilo, najele se, popile (mrvicu višeuser posted image ), idući vikend ćemo ponoviti druženje, samo ćemo se praviti da je nekoj rođendanuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 979
14.11.2011 10:07:01   
mariola
Super za dobar provoduser posted image user posted image user posted image
I kod nas jučer bilo toliko toplo da su se svi poskidaliuser posted image
Mi u srijedu opet imamo kazalište a u subotu idemo na Lord of the dance, jedva čekamuser posted image
mm-ova rodica nas stalno zove da dođemo u Rijeku a mi nikako naći vikend da nam je cijeli slobodan, uvijek negdje lutamouser posted image
A i išla bi u RI radi novootvorene Kike i Semerara kojih nema u Zd pa da napokon kupim novu blagovaonu.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 980
14.11.2011 10:16:49   
cuba
Da, stvarno svaki vikend ste u nekoj akcijiuser posted image  al to je superuser posted image user posted image
Lord of the dance su mi odlični, gledala sam ih već 2x al mogla bi još 20 i nebi mi dosadiliuser posted image user posted image user posted image
Draga, idem sada, evo gotova mi je mašina robe pa da je stavim vani na žicu a drugu turu na pranje. Već sam i krevete napravila, poredila R sobu od silnih igračakauser posted image  i usisala cijeli stan. Imam još uru vrimena prije kave, mogla bi i kupatilo uglancatiuser posted image
Ajde guštaj, nemoj se umoriti, pišemo se večeras :-**user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 981
14.11.2011 10:19:50   
anaxx
jutro cure....kako ste svi?
ja nešto prehlađeno... moram ozdraviti do vikenda... i mene čeka Lord of the dance....user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 982
14.11.2011 10:37:41   
mamicaa
Evo me ponovno na face, pa tko želi može me dodati, otvaram ga ponovno tako da na jednom mjestu stavimo više informacija, ah ma danas se bez face više ne može.....

http://www.facebook.com/Ringeraja.hr?sk=wall#!/profile.php?id=100003164170213

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 983
14.11.2011 11:31:21   
mariola
Evo i mene, nestala sam jer sam morala obaviti sav posao za danas jer će mi za pola sata nestati struje.
sad jedem bananu i mislim se šta za ručak. Vjerojatno neki lagani rižoto s obzirom na jučerašnje prejedanje.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 984
14.11.2011 11:44:15   
mamicaa
Ok cure za danasje gotovo, bježim sada po maloga, ali ne idemo na jezičnu terapiju, otkazali je za srijedu.....   Tako da moramo prošetati do 14 kada imamo termin kod zubara.....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 985
14.11.2011 11:48:46   
mariola
Idem i ja. Pozzuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 986
14.11.2011 14:24:33   
pepeljuga
Ima koga?

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 987
14.11.2011 21:09:14   
BUMBI
Večeruser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 988
15.11.2011 8:15:12   
mariola
Dobro jutrouser posted image
user posted image

user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 989
15.11.2011 9:04:35   
mamicaa
IZVORNA PORUKA: mariola

Dobro jutrouser posted image

user posted image

Mmmmmmm joj kako bih ga sada pojela. Dobro vam jutro svima, danas mi je lijep dan, evo terapije su mi plačene pa sam mirna, mogu mirno sutra odvesti maloga a da mi neće opet napomenuti dug. Kada bi samo znale koje je to olakšanje.....
Inaće kod nas je sunce, mali je u vrtiću, a ja opet u knjižnici, već me poznaju pa mi ni ne mjere vrijeme kada nema nikoga za internet mogu i dulje da ostanem.... I to mi puno znaći... uglavnom ima puno dobrih ljudi....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 990
15.11.2011 9:15:26   
mariola
Mamicee baš mi je drago zbog vasuser posted image
Ja sam jedan brioš smazala ali još bi ja nešto grickalauser posted image
Ovaj jutros je bio tako slastan da bi ih mogla u subotu doma napraviti.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 991
15.11.2011 9:20:15   
mamicaa
Samo ti peci, mi ćemo tek za Božić..... Sada ću samo kupiti nešto sitno djeci za Sv. Nikolu pa kako bude, ne mogu im to uskratiti..... Malu čokoladicu i par bombončića....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 992
15.11.2011 9:21:45   
ciba
ciao curke,evo i mene malko,MMotiso na teren u Split,juce smo se tak nasmijali,kaze da ce svratit do Zlatarovihuser posted image ,Jakovu zapalit svićuuser posted image ,a L se svako malo budila ponoci i gledala di je tata jer ga vidla juce da se sprema,micek moj mali,a ja sam vam u poslu...napokon mira i sa metrom u ruci hodam po kuci i mjerim za zavjese,napokon micem žaluzine...sva sreca na pripomoci od firme...kako ste vi?

Lorena 12.03.2009. 3850g i 51 cm
Matej 8.03.2012. 4290g i 52 cm

http://www.youtube.com/watch?v=B7r5yaSq1-k

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 993
15.11.2011 12:02:43   
mamino zlateko
jel ima koga za kavu?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu ciba)
Neposredna veza do poruke: 994
15.11.2011 13:05:11   
mariola
Evo mene opet, ima koga?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 995
15.11.2011 13:23:02   
mamino zlateko
ja sam jos uvijek tu...sta ima kod tebe?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 996
15.11.2011 13:37:46   
mariola
a ništa posebno. evo me na poslu, spava mi se jer sam maloprije marendala.Sad jedem mandarineuser posted image
Šta ima kod vas?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 997
15.11.2011 13:43:51   
mamino zlateko
a evo ja jedem palacinke,t sam stavila leci..ja jucer bila na testiranju za alergije,jos moram u cetvrtak i ponedjeljak ici..jucer me pikali 22 puta,na inhalacione alergene,u cetvrtak na hranu i pice a u ponedjeljak na aditive i konzervanse...jucer mi pokazalo alergiju na  grinje i prasinu. a i brine me neki iscjedak smedji pomjesan sa krvi od nedjelje,danas se stanje stabilizirali,to mi se nikad desilo,a user posted image moram dobit za 10 dana...pa sam sva zabrinuta neka,jos mi i mm radi opet cijeli dan...

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 998
15.11.2011 13:46:44   
mariola
Opa da to nije implatacijsko krvarenje? Ja sam ga imala samo jednom, kad sam ostala trudna s T.
Šta si radila ovih dana, razmisli malouser posted image
I ja sam alergična na grinje i prašinu...
Ajme palačinke, njami, mogla bi pojest koju iako sam sitauser posted image
Jel T spava?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 999
15.11.2011 13:46:45   
cuba
Hej curke user posted image
Kako ste mi šta ima?
Ja sam upravo stavila R leći. Zaspao u sekundi. Ajme kako je grintav bio na putu kući, mislila sam da će iskočiti iz kolica. Ne pamtim da sam ga ikad ovakvog vidilauser posted image  Toliko mu se spavalo a sve mu je išlo na živce.
Ručak mi se kuha, danas spremam blitvu sa krompirima i piletinu. Jutros bila na vožnji, poslije sa prijateljicom na kavi i onda kući, malo pospremala.
mariola, stigao mi jutros satuser posted image user posted image  odličan jeuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!