|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kišni dani"
20.11.2011 10:25:48   
andydea
jesam...ja sam od sutra u plodnim danimauser posted image ...i ne očekujem ju 8.12user posted image ...a more obožavam i sve bi dala da živim dole...a kaj ima kod tebe??

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1251
20.11.2011 10:26:33   
mariola
Jutrouser posted image  Ja upravo iz kreveta user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1252
20.11.2011 10:30:00   
andydea
ejjjj...samo da znaš čekam te cijelo jutro....user posted image user posted image user posted image molim te odi na temu odbrojavanje stud.2011 i pogledaj koliko ima trudilica za prosinac 2011...čekamo te i nestrpljive smouser posted image user posted image ...a dobro popij kavicu prije....

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1253
20.11.2011 10:37:07   
cuba
Kod mene ništa, ja nisam u odbrojavanju još najmanje godinu danauser posted image
Evo se upravo spremamo za vani. Mm je na brodu skoro mjesec dana pa smo mališan i ja sami. Al već smo navikli, imamo svoj ritam i uživamo isčekujući tajuuser posted image
Kako su tvoje curke? Jel se one vesele prinoviciuser posted image
mariola, jutro i tebiuser posted image
Kako je bilo sinoć, jeste uživali? Prijateljica mi je u Zd sinoć isto gledala Lord of the dance, već je stavila nekoliko videa i slikica na fb, bilo je odlično kao i u Splitu kad sam bilauser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1254
20.11.2011 10:42:48   
andydea
Cuba tvoja priča,kao iz bajke!!!user posted image ne mogu si zamisliti jedan dan bez mm,ali kad bi morala vjerovatno bi se navikla....curke jedva čekaju user posted image ..nadam se da će brzo doći......kako ti provodiš dane???Mariola kako tvoja family??

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1255
20.11.2011 10:47:12   
mariola
Super je bilo. Stvarno su fenomenalni. Vrijeme prođe za tren. Pogledaš ih u dahu.
S nama su išli T kumovi a i bili su nam prijatelji s krstarenja pa smo poslije bili malo van.
Mogu vam reć da sam se odvikla...ugušila se udimuuser posted image
JEsi ti našla igdje rekvizite na Tomicu? ja sam u sto dućana tražila crtani i nigdje nema.
Ajme bila sam u h&m i prenatalu na ženskom odjelu. U h6m se nisam ni okrenula ura vrimena je prošlauser posted image
Kupovala sam poklone za babinjealiuskoror bum i za sebe se raspametilauser posted image

Kako je R?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1256
20.11.2011 10:49:38   
mariola
Andy dobro smo.T je još kod sveki, mise maloprije probudili i još pijemo kavu.
E moja balerina je sinoć uživala,imalaje i ona nastupuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1257
20.11.2011 10:52:11   
danery
oj,eto i mene.....ja budna od 7,bejb skakala po meni do pol 8,cugnula malo mlijeka i zaspala do 9.....sad je vani,a ja ćefim,šokirana jer su se moji javili da dolaze iza 2 user posted image user posted image
al ajd....sreća pa sam otkrila onaj kejk za mikrovalnu,ne moram se još i s tim baktat user posted image user posted image
šta vi,vidim već ste vrijedne user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1258
20.11.2011 10:55:54   
cuba
A svaki dan smo u nekoj akciji. Uvik nam organiziram dan da nismo stalno sami. Preko tjedna je on u jaslicama ujutro a ja imam vremena za vožnju (polažem vozački), sredim kuću, skuham i mogu otić i na kavicu sa prijateljicamauser posted image
A njemu je u jaslicama lipo, ima svoje male prijatelje, voli tete, baš vidim da gušta. Jedina mana je stalno neko šmrckanje i kašljanje al proći će i to.
Kroz popodne obavezna šetnja, evo idemo i sad do jedne plaže bacati kamenčiće u more. To mu je u zadnje vrime glavna preokupacijauser posted image  a lipi su dani pa šteta ne iskoristiti. Inače mm ostaje na brodu 2 mjeseca (ovaj put nešto duže) pa i nije tako strašno, izdrži se to. A i tu je tel, mob, skype, sva čuda tehnologije pa se svaki dan čujemo i vidimouser posted image

Mogu misliti kako se sekice vesele bebiuser posted image user posted image  Sad su one već velike cure pa će ti pomagati u svemuuser posted image  Držim ti fige da ugledaš plusić uskorouser posted image user posted image user posted image

mariola user posted image user posted image user posted image  za vas, neka ste se izguštaliuser posted image
R mi je dobro, nema više temperature, ni ne kašlje više samo je nosić još malo slinav al i to je pri kraju pa sam baš happyuser posted image
Kako tvoj mališan, jeste ga to u sveki ostavili?
Ma nisam nigdi našla ništa na Tomicu, jedino neki dan hulakopke/štramplice pa sam mu ih kupila, 5 pariuser posted image  (nisu sve na tomicuuser posted image ).
I ja sam odlučila kroz ovaj tjedan malo obnoviti garderobu. Baš jutros mislim šta mi sve fali. Ma uvik mi fali svegauser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1259
20.11.2011 10:58:19   
danery
IZVORNA PORUKA: cuba

I ja sam odlučila kroz ovaj tjedan malo obnoviti garderobu. Baš jutros mislim šta mi sve fali. Ma uvik mi fali svegauser posted image

user posted image user posted image user posted image cuba....ja znam jedan komad obleke koji ti već duže NE fali....GAĆE user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1260
20.11.2011 11:03:22   
mariola
Jesi mu počela nositi štrample? ja nisam još.
Lani sam mu kupila 2 para na tomicu.
Ja opet vidila jedne lijepe čizme. CK gumene. Replay  nije radio pa nisam išla one probat. Al ove gumenjače sumi bolje.
T kašlje ali ne šmrca. Idem po njega. Javim se kasnije. user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1261
20.11.2011 11:04:17   
andydea
Mariola baš mi je drago da si uživala....meni je isto jučer bilo lijepo...ma svaki dan je kad sam na godišnjem...danas moji imaju kolinje,pa je mm otišao pomoći,a ja sam ostala doma s djecom....ne volim to gledati i ti mirisi...joj...makar je fino papatiuser posted image user posted image user posted image ...baš vam zavidim...i ja bi sad prošetala malo Splitom....user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1262
20.11.2011 11:08:43   
cuba
IZVORNA PORUKA: danery

IZVORNA PORUKA: cuba

user posted image user posted image user posted image cuba....ja znam jedan komad obleke koji ti već duže NE fali....GAĆE user posted image user posted image user posted image user posted image  

Toga mi ne fali u niti jednom smisluuser posted image user posted image user posted image

mariola, nisam mu ih još počela nositi, kod nas je još dovoljno toplo.
E mariola, jučer sam vidila u Shoe be doe, da su ti one sive Replay snižene, sad su 620kn.
Cure, gibam vam, mi se spremili, roba mi se suši, idemo na sunce uživatiuser posted image
Puse svima, posebno mališanima :-**user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1263
20.11.2011 11:16:23   
andydea
cuba uživaj i za mene..i pošalji jednu zraku sunca do Zagreba..user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1264
20.11.2011 20:15:11   
mariola
Večeruser posted image
Ima koga?
user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1265
20.11.2011 20:20:30   
danery
oj mariola user posted image evo mene malo....
bili moji,uper se zabavili,izigrali sa bejb,napekla sam kolača baki i didi da im ponesu i tako.....danas pravila onaj u mikrovalnoj,al sa svj.sirom i pekmezom od jagoda....dosad mi ta verzija najfinija....
veli moj buraz DOBRI SU TI OVI SLATKI ŽGANCI,PRAVO SU DOBRI user posted image user posted image user posted image odvalila sam od smijeha user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1266
20.11.2011 20:41:38   
mariola
Hej slastičarkouser posted image
Kakav ti je to kolač iz mikrovalne? Nešto brzo i fino?
Super za druženjeuser posted image user posted image
Ja sam trenutno na mandarinamauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1267
20.11.2011 20:48:37   
danery
evo taj....samo sam bez kakaa danas pravila i ubacila malu žličicu sira,super bilo

1 jaje
3 žlice ulja
4 žlice mlijeka
3 žlice brašna (razom pune) i 3 žlice šećera
2 žlice kakaa (ili kraš expresa)
pola žličice pzp

smuti jaje,mlijeko i ulje,dodaj suhe sastojke i peci u VELIKOJ ŠALICI ZA KAVU ILI ZDJELICI user posted image 4 minute na najjačem stupnju u mikrovalnoj user posted image
ja sam danas pravila duplu smjesu,pa podijelila u 4 srednje šalice za kavu,na pečeno stavila eurokrema i bilo je super user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1268
20.11.2011 20:58:52   
mariola
mmm njami nego mi male te porcijeuser posted image
šta ima novoga kod vas?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1269
20.11.2011 21:03:29   
danery
hehe,začudila bi se koliko je zasitno,mm je krepavao nakon jednog,a on može slona pojest user posted image user posted image
ma niš novo....moram sutra na biro,a vidjet ću kako to izvest a da ne vučem bejb user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1270
20.11.2011 21:13:01   
mariola
Ne možeš je ostaviti kod sveki?
Ja gledala kviz, neki profesor je bio, pojma nema. Pošteno se osramotiouser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1271
20.11.2011 21:16:19   
danery
ma ona radi do 4....možda ju pričuva teta ako bude doma,vidjet ću....
koji kviz? ajme volim takve nadobudne koji se izblamirajuuser posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1272
20.11.2011 21:21:10   
cuba
Večer curke i od meneuser posted image
Šta ima osim poslasticauser posted image
Mi smo cili dan proveli šta u điradi šta u mojih. Popodne sam ostavila R mami i otišla na kavu sa prijateljicama. Najela se za ručak pa posli palačinki, ne trebam jest ništa iduća 2 danauser posted image
Šta ima kod vas?
mariola kako T, jel mu bolje grlo?
naletušice ti se nešto opasno uvatila mikrovalneuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1273
20.11.2011 21:23:26   
ikica84
vecer cure!!!
vidim neki kolaci se spominju,ja ovih dana se ubijam od slatkoga!mm kupio 10 cokolada u lidl-u na akciji i samo ih tamanim.
moji momci zaspali a ja malo dosla da vidim sta ima.
kako si ti danery?
mariola kako bebica,stomak raste?user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1274
20.11.2011 21:24:22   
danery
hehe,cuba,pa moram,a i lakše mi tako uz bejb,ne volim da mi je dugo sama u vrtiću...(ih,odala sam se,softiiiiiiiiiiii user posted image user posted image )

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!