|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kišni dani"
24.11.2011 8:14:13   
anonno17
pa inače sam radila na likove iz crtića - nemo (mislim da ima u albumu mom) a pošto p. ne gleda još crtiće a to je tjedan prije Božuća napravit ću sa dedom mrazom, rudolfom i tako božićnu, a imam dvije tako da može neka ideja slobodno ako imate.
sad ću raditi nećakinji ali kao poklon kutiju samo mašnica velika preko torte sa par detalja!
jel kiša kod vas, kod nas sinoć padala i smrzavala se .
a posao ma joj jedva izdržim od dosade da nemam na mobu internet i knjige za čitati izludila bi, ja sam navikla raditi a ovo je živa dosada pa se borim svaki dan. a prolaze dani šta ćeš. mora se  raditi i dobro je da radim sretna sam zbog toga!!

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1476
24.11.2011 8:17:28   
pticica
idem sada nabaciti malo sminke na lice, da ne prepadam narod ranom zoromuser posted image user posted image

pisemo se kasnije, veliki pozdrav iz ovog jutrasnjeg sivilauser posted image

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1477
24.11.2011 8:40:22   
cuba
anonno user posted image user posted image user posted image  za torte, ma super će mu bitiuser posted image
A možda bolje da se dosađuješ na poslu, nego da svaki dan dolaziš premorena.
pticice, pomalo sa make up-omuser posted image
Cure, mi smo se spremili pa gibamo u vrtić. Uživajte, puse :-**user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1478
24.11.2011 9:55:25   
mariola
Jutrouser posted image
Ima koga?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1479
24.11.2011 10:01:05   
danery
jutro pupislawka user posted image
šta ima? mene opet deda probudio lupanjem u 10 do 6 user posted image ,došlo mi je da ga ja onak nadrndana odem nalupati user posted image user posted image
u 8 su trebali doći rezati drva rezači,pa ih tek sad evo....
bejb malo šeta vani sa sveki,al baš šeta,jer sve manje hoće u kolica user posted image neka,nek se sad ishopsa i izlajsa,pa će biti mirnija....
nego daj da te pitam....već mi par dana kad se ukaka kaže KAKA,kao da je napunila pelenu,i stvarno uvijek bude tako....probala sam ju sjesti na lonku,malo joj zanimljivo,al nema baš strpljenja....stavljala sam ju obučenu....
kad si ti t počela stavljati (oooooooooomg,napisala sam KAD SI R user posted image user posted image user posted image mislim si da cubi pišem jer mi njen avatar iznad user posted image user posted image user posted image user posted image )

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1480
24.11.2011 10:14:53   
mariola
Ej draga, jutreko. Ili ti je već dan zbog dedeuser posted image
Meni je T imao godinu i 9 mjeseci kad je pitao da bi kakao u wc i ja mu kupila nastavak i tutu ali bi on sjeo i ako ne obavi u roku odmah, silazi i kaže nema nitauser posted image
I onda mu se više nije dalo ni pitat pa sam ja tutu makla iz kupaone. Tu i tamo ga pitam hoće li u tutu, on neće(mada me svaki put obavjesti kad ide obavit posaouser posted image ) i sinoć kaže: idemo po tutu,kakati Toni u tutu i pokakio se. Jutros nije htio piškiti. Rekao je da će opet danas u tutu kakati. A ko će ga znat. Oće-neće, nije mi ni bitno, hoće par mjeseci prije ili kasnije. A tebi savjetujem da ju pitaš jel želi u tutu i ako kaže da hoće daj joj. E pa sad oće ti biti kao T pa se predomisliti ili kao cbin R pa se odviknut za dva tjedna vidićeš samo. Samo je ne sili, to je najbitnije. Al znaš ti to i sama,neuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1481
24.11.2011 10:17:50   
danery
pa bome je dan,i to debeli,nisam mogla zaspat kasnije user posted image
a tako,i t pitao....e viš,on je rekao PRIJE,a ova se madam utolji pa se kesi KKAKAAAAAAAA user posted image
a niš,vidjet ću,pa ću ju probat stavit....pa kako nam bude user posted image
jel t u jaslicama? ti radiš ili si još kod kuće?

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1482
24.11.2011 10:38:15   
mariola
Doma sam. T je išao u jaslice. I to smo išli pješke a on nije baš od velikog šetanja. Rekla sam da ćemo prošetat do vrtića i usput kupiti  kroasan i pristao je. I kaže: mama daj mi kune za koaanuser posted image  Dala mu ja 10 kn i spremio ih on u džep i pekara nam je na pola puta i upada on unutra, odmah stavlja ruku u džep vadi kune, ode do prodavačice i kaže, teta ja bi koaan. Pita ona jel može od čokolade, kaže on moze, i sav sretan spremi kusur u džep i navali na kroasan. user posted image
A smišan li je, prodavačice su krepavale kako on to sam kupujeuser posted image
Ostao je bez problema.(jučer sam se malo tužila da u zadnje vrijeme tužan ulazi u vrtić a ujutro kaže sav sretan da ide i kad uđemo unutra nešto mu ne paše, daj vidi malo na temi Prilagodba na vrtić pa mi napiši stručno mišljenje,pliz). Aj idem sad do doktorice da mi zaključi bolovanje pa spremit ručak. Javim se kasnije. Bajuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1483
24.11.2011 10:58:09   
pticica
heloooo drage dame

evo mene opetuser posted image

od jutros se nista novo nije desilo, i dalje sivo,tmurno,tuznouser posted image

hladno mi, smrzavam se, ovdje imaju tako lose grijanje za nepovjerovatiuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1484
24.11.2011 11:30:11   
mamino zlateko
evo i mene malo,rucak kuhan,t otisla u setnju s tetom a ja malo tu svrljam..pticice sta ima kod vas?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1485
24.11.2011 11:37:02   
pticica
cini mi se svaki dan kao preslikanuser posted image

virus nas neki uhvatio,ali smo se oporavili, jos je ostao dosadni kasalj, njemu izgleda nikad krajauser posted image

sta ima kod tebe?

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 1486
24.11.2011 11:54:01   
mamino zlateko
a evo ja konacno preboljela upalu mjehura i bubrega,i gotova konacno s testiranjem na alergije,pa sam sad mirna,hvala bogu..t mi dobro,opet ju malo zubici muce..

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1487
24.11.2011 12:52:29   
mariola
Hej, ima koga?
Ja se najela i zavalila na kauč, mogla bi malo i ubiti okouser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1488
24.11.2011 13:12:46   
mamica29
Bok Mariola, kako si ?
Ja radim, već me tri dana muči gornji lijevi umnjak (nikak da izađe van, sve mi je natečeno, boli me limfna ž. na vratu, i hladno mi je). Jan je dobro. Živ ko i uvijekuser posted image , ljuti me jer je lijen ići piškit tj. zaigra se, pa mu svaki puta pobjegne.uhh I počeo si je gristi donju usnicu pa mu je crveno sve ispod i sad mu se koža ljušti. (kupila sam mu nevenovu kremu alverde od DM-a onu protiv vjetra i hladnoće). Eto to je sve od mene. Danas idem frizerki na bojenje kose.user posted image user posted image

< Poruku je uredio mamica29 -- 24.11.2011 13:13:33 >

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1489
24.11.2011 13:24:14   
mamica29
kanader vidim te, kaj se skrivaš user posted image ?

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 1490
24.11.2011 14:01:07   
mamino zlateko
mariola jesi jos tu?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 1491
24.11.2011 21:04:49   
BUMBI
Večeruser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1492
24.11.2011 21:11:41   
danery
bok b user posted image otvaram večernju smjenu? kak ste,kako je prošao dan?
ja danas ručkom skoro potrovala familiju user posted image user posted image user posted image pravila štrudlu slanu sa sirom i super ispalo i kad mi je pofalilo sira,ja stavila u ostatak krumpir....iiiiiii zaboravila posolit....user posted image user posted image user posted image
mm koji inače i hladan pomfri star 3 sata pojest može izbeljio se ko ovca na drek i zacvilio KAKVA JE OVO PREŠANA PILJEVINAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
e crkla sam od smijeha na face user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1493
24.11.2011 21:12:44   
cuba
Hej draga user posted image
Baš sam čekala da vidim hoćeš doći, nismo se odavno pisale.
Kako si mi? Jel ima naznaka mengi ili je testić pripremljen? Ajme držim ti fige da bude plusić do nebauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1494
24.11.2011 21:16:46   
BUMBI
Hej vas dvijeuser posted image
O,danery vidim kod tebe veselo za ručak bilouser posted image user posted image
Cuba da da,nismo se dugo sreleuser posted image
Ma sad sam baš pisala na temi,mislim da će svaki čas doći i izluđuje me to čekanje.Test neću požurivati,nisam ga još ni kupila

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1495
24.11.2011 21:19:46   
danery
dada user posted image user posted image al stavrno je ta bila buahhhh....
uff,držim ti fige za user posted image user posted image user posted image
cuba,bok....jesi danas štogod jela? ako si gladna imam još krumpirušeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1496
24.11.2011 21:21:37   
BUMBI
Pojedi ju ti kad nitko drugi nećeuser posted image user posted image
Hvala ti ,ali mislim  da ipak neće biti ništa ovaj put....

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1497
24.11.2011 21:22:00   
cuba
Nemoj trošit, pošaljem ti ja svoj šta sam ovo lito kupila kad mi je kasnila pa čim sam izašla iz apoteke dobilauser posted image user posted image
Ajde, ajde strpi se još dva-tri dana pa trk po testić, imam neki lipi feelinguser posted image
Kako mi je zet, jel ozdravio? Ide u vrtić?
Mi smo super, R mi je napokon zdrav ko drenuser posted image user posted image user posted image  niti nosić više ne curi. A on jadan svaku večer meni napomene da mu donesem sipua (tako on kaže sirup) i kapjice za nosuser posted image
Sad smo naredna 4 dana u rođendanskim proslavama. Sutra idemo u igraonicu, maleni od R krsne kume slavi rođendan, u subotu ponovno u igraonicu, od maleni od mm brata slavi pa onda mi u nedjelju i ponedjeljak jer nas ima puno pa sam društvo podijelila na dva danauser posted image

Večer naletušice, šta ima kod tebe osim krumpirauser posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1498
24.11.2011 21:25:21   
BUMBI
Hvala i tebi draga na lijepim željamauser posted image
Da,da krenio je jučer u vrtić,nadam se da će sad malo duže biti zdrav.Ali je sinoć opet rekao da on neželi ići u vrtić(kuhao bi ručak sa mnom)user posted image ..izludit će me više s tim njegovim da svako malo ne eli ići i onda ode bez problema
user posted image user posted image user posted image za R.Ajme koliko rođendana imate,super.Jel sve spremno za njegovo slavlje?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1499
24.11.2011 21:25:58   
danery
ma niš nema,cuba....bila mi frendica popodne s malom,ajme al se bejb boji njenog kričana i urlanja user posted image
super se zaigraju i onda njena mala drekne da i ja poskočim od decibela i od iznenađenja....mala još ništa ne priča osim tata i baba....
sutra nam dolazi druga mala frendica user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!