|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kišni dani"
30.11.2011 13:43:50   
mariola
Ajme grozno. Pa naravno da nije isto. Promijenit auto zadnja tri sata za učenika nije mala stvar. Uf, baš gadno. Ne mogu te na istom autu ostavit?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1801
30.11.2011 13:47:35   
BUMBI
Hej,evo i mene,ali na kratko.upalila sam peglu
Cuba baš užas što su to napravili,mogu misliti da si poludila.
Mariola ja sinoć prošla pored benettona i kod nas ni s od sniženjauser posted image
Vidim ti si bila malo u šopinguuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1802
30.11.2011 13:48:31   
pepeljuga
Ej evo i mene malouser posted image
Mariola ti si bila vridna i cuba jutros,bravouser posted image user posted image user posted image
Cuba zao mi je za auto skoluuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1803
30.11.2011 13:56:58   
mariola
Hej draga, a jesam, morala sam malouser posted image
Danas sam si naručila novčanik.Lilia će mi ga kupit kod sebe u dućanu i poslatiuser posted image
http://www.stylisheve.com/wp-content/uploads/2011/11/Guess-Wallets-for-Women_07.jpg
http://www.stylisheve.com/wp-content/uploads/2011/11/Guess-Wallets-for-Women_06.jpg

nisam se još odlučila za boju

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1804
30.11.2011 13:57:13   
cuba
A komplicirano je. Otac od mog instruktora ima svoju autoškolu koja je kat poviše ove koju sam ja upisala. Ne znam u kojim su kombinacijama, otac mu je tu školu proda i sad kao zajedno rade a auto na kojem sam ja vozila nije od ove škole. To sam isto sinoć saznala. Ma krasno. I tek sam u ponediljak vidila da mi u knjižici vozila piše da vozim Renault Megane a zapravo sam 32h odvozila na Opel Astri.
Uf, kad uletim sutra u školu, dar mar ću napravituser posted image

Kako ste mi vi cure?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1805
30.11.2011 13:58:01   
cuba
mariola, lipši mi je prvi novčanikuser posted image  tj boja

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1806
30.11.2011 13:59:28   
mariola
Hej pepi bok. Jesi dobila moju poruku na fb?
Šta radiš?
Ja danima tragam za jednim gumenim čizmama a nigdje ih nemauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1807
30.11.2011 14:00:25   
pepeljuga
Meni lipsi drugi,al ja volim plavouser posted image

Ja ok,opet nam je koma vrime pa sam samo na kratko izasla do ducana,sada rucala,F opet spavauser posted image , popodne idem na moje vjezbanje,uglavnom 5 kg manje a danas ce mi mjerit i cm ,bas me zanima,uglavnom ja zadovoljnauser posted image user posted image user posted image
Idem sebi skuhat nesuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1808
30.11.2011 14:01:22   
mariola
Cuba aj ti odmah dok si naoštrenauser posted image
Ma i meni je prvi ali drugi je neobičniji. Kod mene sve u tim smećkastim nijansamauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1809
30.11.2011 14:01:58   
cuba
Pepe svaka čast i user posted image user posted image user posted image  za mršavljenje. Samo tako nastavi. Koliko planiraš skinuti? Nemoj nam nestatiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1810
30.11.2011 14:02:31   
mariola
5kg manje????? wooooooow, pa stvarno te nećemo prepoznatuser posted image user posted image user posted image
Svaka častuser posted image user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1811
30.11.2011 14:10:11   
cuba
Cure, nisam vam rekla. Jučer ja dolazim po R u vrtić i daje mi teta čestitku, ispričava se što nije isti dan kad su slavili R rođendan. Uglavnom, tete su napravile čestitku a unutra su crteži sve djece koja su taj dan bili na rođendanu, kao svi su Roku nešto nacrtali. E, da vidite te crteže jasličarauser posted image user posted image  koji talentiuser posted image
Ali svakako lipa uspomena, ja se oduševila.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1812
30.11.2011 14:11:43   
pepeljuga
Hvala cure,bas sam zadovoljna sama sa sobomuser posted image user posted image user posted image

A planiram jos nekih 6-7,i ja sretnauser posted image
Sto cete vi popodne?
Ja isla kupiti mojima vodene boje i kolaz pa se stalno nesto igramo sa timuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1813
30.11.2011 14:13:19   
cuba
Mi ćemo popodne u šetnju i do mojih. Ić ćemo sa mojom mamom do Zare, napokon sam našla za R predivnu jaketu, šal, kapu i rukavice pa će mu to ona kupitiuser posted image
Pepe, kad su se tvoji igrali sa plastelinom? Mislim se to kupiti R, ne znam jel još prerano?

Neposredna veza do poruke: 1814
30.11.2011 14:13:47   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Cure, nisam vam rekla. Jučer ja dolazim po R u vrtić i daje mi teta čestitku, ispričava se što nije isti dan kad su slavili R rođendan. Uglavnom, tete su napravile čestitku a unutra su crteži sve djece koja su taj dan bili na rođendanu, kao svi su Roku nešto nacrtali. E, da vidite te crteže jasličarauser posted image user posted image  koji talentiuser posted image
Ali svakako lipa uspomena, ja se oduševila.

To isti dobio i T za svaki rođendan,ja sam se davila od smiha kad sam gledala crteze,aaal to im je za uspomenu superuser posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1815
30.11.2011 14:16:05   
pepeljuga
Cuba nije prerano,i moji su negdi oko dvi godine,bilo im je bas zanimljivo,drzala ih je dosta ta faza a i cupavi tepih mi je bio pun boja od plastelinauser posted image user posted image
Super za jaknu,ja neki dan kupila R isto novu,u onom ducanu Z ako imate,vidila sam da se juce otvorio u Zd,uglavnom je bila 30 posto na snizenju,platila je 250 kn a bas mi je superuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1816
30.11.2011 14:24:07   
cuba
Onda ću mu plastelin kupiti za sv. Nikolu, već sam mu pripremila i memory kartice, bit će oduševljen, njih obožava u vrtiću slagatiuser posted image
Je, imamo taj dućan. Znaš koliko mi je R dobio robe za rođendanuser posted image  neki modeli su i za 3god al sam rekla da ne vraćaju da ću sve ostavit jer za ovu zimu ima i previše robe, ne znam više di ću s njomuser posted image
Iz tog dućana je dobio piđamicu, nekoliko majica, dolčevite dvi, hlače. Ma super su im stvari, baš su lipe. Jučer sam baš bila u City-a, malo povirila, već sam mu mislila kupit par stvari al stvarno mu ne trebauser posted image  nisam normalna više.

Neposredna veza do poruke: 1817
30.11.2011 14:25:34   
cuba
Evo sam pojela ručak, ajme šta mi je gulaš dobro ispauser posted image user posted image  jel netko za?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1818
30.11.2011 14:26:24   
mariola
Moj Toni je naručio alat za poklon pod borom, i to sve isto što ima tatauser posted image
Dobio je isto čestitku za rođendan i crtež od svakog djeteta. Super uspomenauser posted image
A kad je on meni prvi put pokazao crtež. Crta on i odjednom sav sretan trči do mene pokazuje papir i govori da je nacrtao kitauser posted image
Ajme ja umrla od smiha ali nisam pred njim nego sam pobigla u sobu.On sav sretan i ozbiljan a ono ni k od kitauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1819
30.11.2011 14:28:22   
pepeljuga

Evo sam pojela ručak, ajme šta mi je gulaš dobro ispauser posted image user posted image  jel netko za?

Salji malo,ja sam jos na posnom siruuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1820
30.11.2011 14:29:51   
mariola
Ne spominjite mi ni ručak ni robuuser posted image
T ima robe da mogu tjednima ne pratiuser posted image
Ništa mu ne treba ali zato meni uvijek nešto trebauser posted image
npr. ove čizme što sam vidila na netu ali izgleda da do Hrvatske nisu stigleuser posted image
A marenda je bila tako bogata da jedva dišemuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1821
30.11.2011 14:35:06   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Salji malo,ja sam jos na posnom siruuser posted image user posted image user posted image user posted image

Otvori prozor, stiže ti cili lonacuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1822
30.11.2011 14:35:07   
pepeljuga
Ma i moji imaju bas dosta robe,sad u svakom ducanu gledam nesto za F al stvarno mu nista ne treba,a kako odolitiuser posted image user posted image user posted image bas smo mi mama cudneuser posted image

Cuba ja cekam,prozor sirom otvoren,samo nek brzo dođe jel je vani zima pa da mi se kuca ne rashladiuser posted image user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 30.11.2011 14:36:14 >

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1823
30.11.2011 14:37:11   
mariola
Ja nisam još za curu počela kupovat. Sve me strah i početuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1824
30.11.2011 14:37:19   
cuba
Joj, ja jučer u C&A i zaustavim se na baby odjeluuser posted image  koliko smišnih stvarčica imaju to je čudo jedno. A kad sam kupovala za R prije nego se rodio, pola tih dućana nije bilouser posted image
Zato ću za drugu bebu bankrotirat sve mi se činiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!