|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kišni dani"
1.12.2011 13:52:21   
pticica
http://www.denida.com/bs-BA/proizvodi/sirupi-denida/denivit-plus.html

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1951
1.12.2011 13:56:16   
pepeljuga
Ja popila kavu i sad se mislim da li da peglam ili ne,nesto mi se nedauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1952
1.12.2011 13:57:58   
BUMBI
Kad si ju prije popilauser posted image
ja sam tek sad svoju,a napravila ju prije skoro sat vremena...
ma nemoj,neće nigdje pobjeći vešuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1953
1.12.2011 13:58:07   
mariola
Thanks ptičice. Naručit ću mami i ovo, nek se nađe. Kod T u vrtiću sad svi imaju taj kašalj koji si opisala u prethodnom postu.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1954
1.12.2011 13:59:17   
mariola
Meni još kava od jutro stoji na stolu, tek sam pola šalice popilauser posted image
Ma ko je vidio peglat sad, sad je ura od odmaranjauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1955
1.12.2011 14:00:06   
pticica
http://www.gal-lab.si/nai-izdelkigl/320-bronhopulmin-.html

za ove cepice pricaju da su isto extra, za izbacivanje slajma, al kako sam skontala da ih ima samo u Italiji kupitiuser posted image

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1956
1.12.2011 14:00:48   
pepeljuga
Ma jedva cekam da rucam da onda popijem nes,bas me veseli kad ne jedem slatko,popijem je kao da pijem sokuser posted image user posted image user posted image
Ma odustala sam od peglanjauser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1957
1.12.2011 14:01:20   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: mariola

Pčelice, kako ti i tvoja curka?

sad smo dobro hvala bogu..i nos i celo sve proslo,sad mazemo oziljak da se sto manje vidi i čekamo da napravi neko novo srauser posted image
user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1958
1.12.2011 14:01:25   
pticica
ma nece peglanje nigdje pobjeciuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1959
1.12.2011 14:01:44   
cuba
Hej curke, eto i mene na trač partijicuuser posted image
Bila sam jutros na vožnji. Novi instruktor je čini mi se dobar. Ni njemu jadnom nije lako, novi posao, firma, auto, novi kandidati. Ne znam kome je bilo gore, njemu ili meniuser posted image  Al odvozila sam ja to bez problema samo mi je auto komauser posted image  Kumplug moram ko čoban pritisnuti koliko je tvrd a kočnica i gas su turbo lagani, totalna suprotnost od Astre. Čak mi se jednom auto ugasilo na semaforu, nizbrdica, ja da ću krenit i hop ugasi se. Ja odmah za ključ da ću ga upalit, nema ključauser posted image  Kad ono, pali se na dugmeuser posted image  Ajme.
Posli išla sa prijateljicama popit kavicu, kod nas je toliko toplo da sam vani samo u gornjem dijelu trenerke. Sunce prži ko da je proljećeuser posted image user posted image
Di ste mi vi od jutrosuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1960
1.12.2011 14:02:27   
pepeljuga
Ja imam te cepice iz Italije i stvarno su ok,ovo su neki drugi.

Neposredna veza do poruke: 1961
1.12.2011 14:04:15   
pticica
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ove sto sam ja stavila su drugaciji od tvojih??? moja rodica je ove trazila, obisla je cijelu bivsu Jugu, nigdje nema, i neko joj je rekao da ima u Italiji

Neposredna veza do poruke: 1962
1.12.2011 14:04:23   
pepeljuga
Cuba bit ce to sve super za auto skolu,samo se opustiuser posted image user posted image

Ovdi je maglustina pa danas nisam ni izlazilauser posted image
Popodne mm ima engleski a ja cu sa deckima raditi neke jelkice i snjeskauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1963
1.12.2011 14:04:50   
pticica
IZVORNA PORUKA: pticica

ove sto sam ja stavila su drugaciji od tvojih??? moja rodica je ove trazila, obisla je cijelu bivsu Jugu, nigdje nema, i neko joj je rekao da ima u Italiji

ja mislim da se ove proizvode u Sloveniji pa mi nije logicno da ih tamo nemauser posted image

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1964
1.12.2011 14:05:45   
pticica
cuba, sve ce to super biti, ima od prve da polozisuser posted image

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1965
1.12.2011 14:06:36   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: pticica

Ovo su ti ti iz Italije,ne mogu sliku nego link i ima ih kupiti i u Zg samo u jednoj privatnoj apoteci,dođu oko 100 kn
http://www.google.hr/imgres?q=ozopulmin&um=1&hl=hr&sa=N&biw=1024&bih=449&tbm=isch&tbnid=0y4yIT5DaqG07M:&imgrefurl=http://www.clarita.it/tag/ozopulmin/&docid=SnNmfl8jkKPijM&imgurl=http://farm3.static.flickr.com/2109/2192220330_382db9878b.jpg&w=500&h=375&ei=i3vXTperDtHIswavtLTqCw&zoom=1&iact=rc&dur=141&sig=106480449639295517248&page=1&tbnh=115&tbnw=162&start=0&ndsp=10&ved=1t:429,r:1,s:0&tx=102&ty=54

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1966
1.12.2011 14:07:02   
Riza
MaRIOLA...ajmeeeeee ove čizme su preje.......neeeee :D:D:D:D. Baš me zanima kolko su došle... a o novčaniku da ne pričam...onaj prvi krem je divan...
sad bi najradije poslije posla pravac: GUESS... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1967
1.12.2011 14:07:24   
pticica
hvala, pokazem joj, pa nek vidi sta ce

Neposredna veza do poruke: 1968
1.12.2011 14:09:35   
pticica
narucila sam D kod zubara, uzasna panika me uhvatila iako ja rado idem njima, popravljaju i klasicno i laserski, da insistiram na laserskom popravku??

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1969
1.12.2011 14:11:34   
mariola
Cuba bit će sve ok, to je normalno, početnik si i prvi put si sjela u to auto. Vidićeš kasnije kad budeš vozila da je svaki auto malo drugačiji. Sve je stvar navike.user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1970
1.12.2011 14:13:16   
mariola
IZVORNA PORUKA: Riza

MaRIOLA...ajmeeeeee ove čizme su preje.......neeeee :D:D:D:D. Baš me zanima kolko su došle... a o novčaniku da ne pričam...onaj prvi krem je divan...
sad bi najradije poslije posla pravac: GUESS... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala znamuser posted image
Još ako imaš kupon 30% popusta onda i idi pravac guessuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 1971
1.12.2011 14:15:08   
Riza
...jaooo nemam ali možda se počastim za SV Nikolu!!! hehe..... a tek Shoebox kakve ima...uff,uff....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1972
1.12.2011 14:15:50   
pepeljuga
Evo sad pijem caj za doiljeuser posted image user posted image
Pticice meni je T popravila normalno,imao je samo neki mali karijesuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1973
1.12.2011 14:17:09   
mariola
Riza ima sivih ravnih? Sad je taj model na reduuser posted image
Pepi, imaš mijeka još?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1974
1.12.2011 14:17:37   
pticica
D je petica skroz crna, sve zbog mene i mog odugovlacenja, pravim samo goru situaciju, al sad idemo sigurno, mora se i to nekad odraditi, nema mi nazaduser posted image

moram se i kod ginica naruciti na detaljni pregled, od poroda im nisam otislauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!