|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kišni dani"
3.12.2011 21:16:56   
danery
ehej večer user posted image
eto mene,ja čekam ima li koga,a ono pustoš....sad ću nam i cubu doperjati user posted image
kako si,kako ste proveli dan?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2076
3.12.2011 21:18:12   
BUMBI
Hej,pa di si ti??'Nisam te već dugo srelauser posted image
dfa,da sad će i ona,vidim da je prisutna.
Meni D spava od 7 sati,nije spavao po danu,pa smo pravili koflice popodne i išli malo do A.mallla,a vi?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2077
3.12.2011 21:22:08   
danery
e a mi....ja jučer natekla ko hrčak s lijeve strane user posted image došla zubarici,niš me ne boli....dala mi klavocin i zabranu lajsanja da se ne upali štogod od hladnoće user posted image
i tak smo ti mi bile solo jučer cijeli dan i ispalila sam jer je bejb bila njurgava,a ja ko da sam bumbara progutala....jedva dočekasmo tatu i baku obje user posted image
danas sam spavala do pola 12 jer se po noći nisam naspavala i sveki je čuvala bejb skoro cijelo dopodne,a mm popodne user posted image user posted image user posted image eno je zaspala,a mi smlatili hamburgere i sad pauza...

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2078
3.12.2011 21:24:12   
BUMBI
A joj,baš mi je žao.Jel ti sada bolje?
user posted image user posted image za sveki i tm što su je čuvali da se ti naspavaš
E,ja neki dan bila tamo u gradu u Teranovi Outlet,užas živi,sve nešta bezveze,većinom kratki rukav ili baš i nije povoljnouser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2079
3.12.2011 21:27:50   
danery
ma je,splasnulo je,vidiš da kad hamburger mogu jesti da je bolje user posted image user posted image user posted image
e bome user posted image user posted image user posted image za njih,ne pamtim kad sam zadnji put toliko spavala bez ometanja user posted image morat ću sveki jednu gigant milku za nikolu kupit user posted image
ma daj,šta je toliko loša roba?? svašta....e i oni znaju sve upropastit,naprave outlet,pa u njega s.anja utrpaju user posted image
e jesi kupila štogod d za nikolu,ja pojma nemam što bi bejb user posted image
rekao moj tata doći pa se obući u nikolu,al mislim da je ona premala za to,da bi se uplašila,pa onda ipak bolje ne....

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2080
3.12.2011 21:37:35   
cuba
Evo me, evo meuser posted image
Donila sve božićne ukrase, već sam stavila stoljnjake i nadstoljnjake i ukrase za dnevni boravak. Još mi je rano za ostatakuser posted image
Šta ima kod vas?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2081
3.12.2011 21:42:23   
danery
ajme jesi brza user posted image
ja ove godine nisam ništa osim adventskog stavila user posted image jednostavno mi ovo vrijeme nije neko kao predbožićno....inače sam znala staviti lampice na ciglene stupove,suer izgleda,al sad nekako nemam volje...
zvala sam danas kumu u pž i pitam što ima novo,kaže ona 5 mj.trudna user posted image user posted image nisam ni znala,a ona se čudi pa kako ne znam? eto koliko nas često nazove user posted image zadnji put je bila bejb u babinju par dana prije rođendana user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2082
3.12.2011 21:51:42   
cuba
Ma nemam ni ja ove godine neki božićni ugođaj. Ne znam jel još prerano ili zato što mi je mm po prvi put za blagdane na brodu pa smo sami R i jauser posted image
Aj bar neću nakuhavati ni kolače raditiuser posted image  kod svih ću doći na gotovouser posted image  moram nešto pozitivno izvući iz situacije jel dauser posted image
Jel vi imate kakve posebne običaje za Božić? Jeste kući ili?
Kažeš kuma samo šta ne rodi a ti ni ne znašuser posted image  Jel ti to vjenčana kuma ili?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2083
3.12.2011 22:02:28   
cuba
A di ste sad oba dvije nestale? Bumbi odsutna a danery ti mi se šuljaš negdiuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2084
4.12.2011 13:00:40   
danery
juhu,ima koga za kofi dok se kiflice ispeku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2085
4.12.2011 13:17:16   
cuba
Eto meneuser posted image
Al aj nemoj sad nestat ko i sinoćuser posted image
Šta ima? Jeste bile di jutros?
Mi se igrali kući, sad je u hrpi novih igračaka od rođendana pa mu je sve zanimljivo. Posli išli do trg. centra, kupila san mu plastelin od Play dooha u Turbo limača. Dobije se 8 kutijica, kilo ima za 39knuser posted image user posted image  Pa nek dijete melja po rukamauser posted image  Moram posli opet do šupe naći čizmicu i utrpati u nju sve poklone.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2086
4.12.2011 13:21:34   
BUMBI
Hej evo i meneuser posted image
Sorry što sam jučer nestala bez pozdrava,došla mi prijateljicauser posted image
user posted image user posted image što si našla plastelin
Mi jutros isto bili u kući iako je danas opet toplo za razliku od prije par dana.
Cuba vidim da si i ti ukrasila kućuuser posted image ,a tebi Danery još ranouser posted image ,a ja još prošli tjedan sve okitilauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2087
4.12.2011 13:32:32   
cuba
Hej dragauser posted image
Ja upravo stavila R leći. Prošli tjedan sam radila bolonjez i napravila za 2x pa sam ga jutros imala samo odlediti. Još skuham paštu i moj ručak gotovuser posted image user posted image
Šta si ti danas kuhala?
Ma joj, kod nas južina, tako je toplo da možeš sa tankom jaketicom vani. Popodne ću odvesti R kod mojih a ja ću na kavicu sa kumomuser posted image
Šta vi imate u planu?
E, vidila sam jutros u New Yorkera lipih vestica i kraćih i onih dužih šta se mogu na tajice nositi. Po 120 i 130kn su. Imam takvih već par iz Zare al zlu ne trebalo mogla bi uzeti još kojuuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2088
4.12.2011 13:37:00   
BUMBI
Ja sam pravila rižoto(D ga obožva)user posted image
E,neznam šta ćemo još,vidjet ću s njim kad se probudi.
Baš bi mogla otići pogledati,uzela bi si tu dužuuser posted image
Ja jučer vidjela u Telly Wejlu neke čizme dobre,al nisam probavala jer je tamo toliko glasno glazba svirala kao da sam u dicsuuser posted image ,užas nisam mogla ni gledati ništa koliko me to smetalo...
Ti onda uživaš popodneuser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2089
4.12.2011 13:43:17   
cuba
Mmm rižoto i ja ga volim, ajde mi pošalji malouser posted image
Ajme bila sam i u Tally weijla isto, ma da kod njih je uvik muzika do daske. I mene to smetauser posted image  Uđem i izađem za 2minuteuser posted image  Al sam u te 2min uspila viditi isto neke đempere i veste, morat ću ponovo i do njih al kroz jutro kad mi R bude u vrtiću. S njim i ne mogu baš nešto probavati.
Ma da, ova 2 dana sam baš u kući i fali mi kavica tako da jedva čekam popodneuser posted image user posted image  E, nikako te pitati, kakvi su ti sada noktići?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2090
4.12.2011 21:10:18   
danery
ima koga?

e cuba,ak naletiš...je,ona kuma mi vjenčana,muževa zapravo.....baš glupo da ne znamo,al ajd....inače kad se čujemo uvijek mi njih zovemo i mi k njima idemo....
a jučer mi mm preuzeo i ugasio komp,pa sam nestala....
što ste danas radili?

< Poruku je uredio danery -- 4.12.2011 21:12:09 >

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2091
5.12.2011 8:13:03   
mariola
Dobro jutrouser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2092
5.12.2011 9:04:17   
BUMBI
Jutro,jesi još tu mariola?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2093
5.12.2011 9:16:22   
mariola
Jutro draga, tu sam. Kako si mi? Šta ima?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2094
5.12.2011 9:17:58   
lilia
Dobro jutro cure,
baš je dosadna ova kiša, kako je kod vas?

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2095
5.12.2011 9:19:04   
BUMBI
Evo dobro sam,i dana je dosta toplo kod nas,za razliku od inače,ali mi to nije dobro za D jer kašlje kao lud,ali nije bolestan(astma i alergija opet proradile)user posted image
Ja mal osjela da popijem kvicu,pa idem veš opegleni raspremiti i pripremati za ručak.
Kako si ti?Jesi kupila šta T za Nikolu?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2096
5.12.2011 9:24:43   
BUMBI
Lilia jutro i tebiuser posted image
Kako je tvoj mališan?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2097
5.12.2011 9:34:05   
lilia
Bumbi dobro je, nešto je kenjkao oko 5 sati pa sam ga presvukla i smazao je cijelu bočicu tako da još uvijek spava. Ja popodne na posao.
Lijepo smo proveli vikend, bilo su dani čokolade u Opatiji, cesta zatvorena, klauni i svirkica na svakom uglu. Jako interesantno.
Kako je kod vas?
Žao mi je tvog mališe da se tako muči sa alergijama. Dođite na more.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2098
5.12.2011 9:35:18   
mariola
Jutro lili i tebiuser posted image
Ti si doma?
Šta ti frajer radi? Jel prohodao on?
Bumbi, nisam ništa još, moram se danas zaletit do one2 playa i uzeti mu nešto.
Moramo i naljepnice poljepit danas po prozorima.
Ja sam u subotu oprala 5 mašina, sve to posušila i popeglela jučer. Sad sam opet mirna do sljedećeg vikenda.user posted image
Vrijeme nam je tmurno danas...
Najbolje za bronhitis i astmuuser posted image
Ali brzo će proći, po prognozama...
Mi bili cijeli vikend doma i baš smo uživali. Malo bili kod šogi, jčer popodne kod sveki, mm i T prave jaslice, sinoć nam bili kumovi, ma baš smo guštali. Šta ste vi?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2099
5.12.2011 9:36:45   
mariola
IZVORNA PORUKA: lilia

Bumbi dobro je, nešto je kenjkao oko 5 sati pa sam ga presvukla i smazao je cijelu bočicu tako da još uvijek spava. Ja popodne na posao.
Lijepo smo proveli vikend, bilo su dani čokolade u Opatiji, cesta zatvorena, klauni i svirkica na svakom uglu. Jako interesantno.
Kako je kod vas?
Žao mi je tvog mališe da se tako muči sa alergijama. Dođite na more.user posted image

slušala sam na radiju o danima čokolade, odmah sam te se sjetilauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!