|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kišni dani"
13.12.2011 8:36:55   
BUMBI
Hej draga evo i tebeuser posted image user posted image user posted image
Ajme mišić mali,baš se napatio,ali bitno da mu je boljeuser posted image user posted image
I D je puno bolje,ne guši ga više,a nadam se da ni nećeuser posted image
Evo ja popila kavicu i malo spremam po kući i malo ovdje tipkamuser posted image
Šta ti?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2401
13.12.2011 8:45:52   
mariola
Ajme cuba vi nam bolesni (bili)user posted image  Nisam pojma imala, ne stignem ovih dana na rr.
Obučavam zamjenu, a kad ne obučavam pričamo pa vrijeme prođe za čas a od doma se ne stignem baš javiti. Uglavnom,radim još do četvrtka. Ali mi je super raditi ovako, sjedim sa strane a K sve radi, ja ju gledamuser posted image
Toni mi je super, još uvijek priča o predstavi i mačku u čizmamauser posted image
Jučer sam bila na uzv i seka je jedno veliko vrckavo dijeteuser posted image
Bumbi šta vi radite? Jeste bili na predstavi?
Cuba jesi položila?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2402
13.12.2011 8:52:20   
cuba
Super Bumbi za D, baš mi je drago da je i on boljeuser posted image user posted image
Di ste vi bili za vikend?
mariola, danas šalju prijave u hak, u petak ću nazvati da vidim kad mi je termin. Al idući tjedan je sigurno. Nadam se da ću do Božića imati vozačkuuser posted image
Kako je bilo na uzv? Jel raste curkauser posted image  Kako ti je s kilima?
Ja se bojim iti stati na vagu. Bila sam na 58kg a ova 4 dana nisam ništa u usta stavila osim čajauser posted image  izgubila apetit.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2403
13.12.2011 8:59:19   
mariola
Ajme cuba ne spominji mi cifru 58user posted image
Sad sam bliže onoj 78user posted image
Dobila sam 14kg. Ma baš me briga, super se osjećam a i svi mi govore da se nisam ništa udebljala i da mi nije velik trbuh. ma te vage su lažljiviceuser posted image
Jučer sam vidila super haljinu i maštala kako ću si je moć priuštiti za sljedeću Novu godinu. Trebala bi ne biti trudna i ne dojiti i izgledati normalnouser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2404
13.12.2011 9:01:20   
BUMBI
Znači još malo radiš i onda gotovo,superuser posted image user posted image user posted image
Ajme on je toliko pod dojmom mačka u čizmamauser posted image user posted image user posted image user posted image
Sutra je predstava,dogovorila sam se s tetama da mu ništa ne kažem,a ako on počne plakati ili nešta one će me nazvati,tako da jedva čekam sutra da vidim kako će proćiuser posted image
Cuba nadam se da češ uskoro ići polagati i naravno položiti iz prveuser posted image
mariola bravo za sekicuuser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2405
13.12.2011 9:03:16   
cuba
mariola, ma no sikiriki, brzo ćeš ti to skinuti nakon porodauser posted image user posted image user posted image  bitno da ste beba i ti dobrouser posted image  
Evo mi se spremamo, odvest ću R 2h u vrtić a ja moram do svoje doktorice i još par stvari obaviti.
Pišemo se cure kasnijeuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2406
13.12.2011 9:05:03   
BUMBI
Jeste kad pravile krmenadle u pećnici?Ja htjela sataviti krumpira,mrkvice,luka i njih gore pa prekriti folijom i peći u pećnici?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2407
13.12.2011 9:11:32   
mariola
Cuba čujemo se onda kasnijeuser posted image
Bumbi zašto ne?user posted image
Šta ćeš od kolača praviti?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2408
13.12.2011 9:12:50   
BUMBI
Cuba uživajuser posted image
Ok,onda tako pravimuser posted image
Joj,neznam ni hoću li šta prviti.Sveki i mama će praviti dosta,pa onda da se ne baca  ako bude previše.Ja ću za rođendan nqapraviti neku tortu ili nešta,a ko zna možda i budem...Šta češ ti?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2409
13.12.2011 9:23:50   
mariola
Ma ne znam, sigurno ću napravit par suhih, nek se nađeuser posted image
Iako smo na Božić kod sveki na ručku, drugi dan ćemo vjerojatno kod mojih jer je mom tati rođendan onda nam je sutradan imendan... To ću ja više iz gušta nego iz potrebe. I mm je već naručio janjca iako ćemo kod sveki jest ali di ćeš dočekat Božić bez paške janjetineuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2410
13.12.2011 9:28:58   
BUMBI
E,draga idem i ja.Moram do pošte,krojačice i do konzuma vidjeti legiće...user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2411
13.12.2011 9:33:18   
mariola
Idem i ja po marenduuser posted image
Tipkamo se kasnijeuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2412
13.12.2011 9:42:35   
mamino zlateko
ja sam vas samo dosla pogledati,t mi je bolesna,idemo popodne kod pedijatra...

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2413
13.12.2011 13:10:41   
cuba
Hej cure, ima koga za kofiuser posted image

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 2414
13.12.2011 13:13:30   
BUMBI
Evo meneuser posted image
Šta radiš?Jesi obavila sve što si trebala jutros?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2415
13.12.2011 13:23:03   
cuba
Hej dragauser posted image
Pola-pola al dobro, ostatak može pričekatiuser posted image
Došli kući u 12h, stavila sušiti robu i juhu da se kuha. Sad ću i R na spavanac. Ajme nisam ništa još jela a baš sam ogladnila. A kad mi je sve istog okusa onda mi se ništa ni ne jedeuser posted image
Šta vi radite?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2416
13.12.2011 13:26:23   
BUMBI
A bar nešta jesi napravilauser posted image
Meni D spava već skoro sat vremena,ja maloprije ručala i sad si kavicu napravila.
Sutra je kazalište,jedva čekam da vidim kako će bitiuser posted image
Jučer smo bili u A.mallu s kumom i kumićem,oni bili u igraonici,a mi po trgovinama šetale i na kavicuuser posted image
D prvi put ostao tako u igraonici gdje ima teta za čuvanje,ali to samo zato što nije sam,ali nema veze,bitno da je.
Bila u nekoj OVS industry trgovini,nikada dosad nisam bila i baš sam našla svašta za D,tj dobrih donjih dijelova trenerke imaju,mislim da ću ujutro u šopinguser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2417
13.12.2011 13:31:35   
cuba
Ti guštaš na velikouser posted image user posted image
I R grupa sutra ide u kazalište gledati: "Bijele kočije" ali jasličari neće ići jer ih ima dosta koji još nemaju ni 2god pa oni ostaju u vrtiću. Poslije će dobiti Božićne pokloneuser posted image  Ja sam danas kupila Božićni ukras za stol koji su tete i klinci izrađivali u vrtiću, predivan mi jeuser posted image
Ma user posted image user posted image  za D, znači htio je ostati bez tebeuser posted image
Ajde držim fige da mu sutra bude lijepo u kazalištuuser posted image
E, ne znam za taj dućan, jel to nešto novo ili? Znači shoping će pastiuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2418
13.12.2011 13:36:50   
BUMBI
Joj i ja se nadam da će mu se svidjeti,iako me malo i strahuser posted image
A šteta što neće ići,ali ima vremena.
Ma ta je trgoivna tamo odkada se otvorilo,ali ja nikada nisam ušla,sad prvi put...za nas mi baš i nije nešta.
Našla sam si super jaknu,pernatu,dugu do koljena,ali mm baš nije bio oduševljen cijenom,pa ćemo još vidjetiuser posted image ,moram i do S.Olivera,kuma mi javila i da tamo ima neka dobra.
Kupila danas u Konzumu lego,kumiću neki avion,a D još jednu kutiju s kockamauser posted image user posted image Birala sam pola satauser posted image ,ima svega,a sniženo za 30 %user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2419
13.12.2011 13:42:59   
cuba
user posted image user posted image user posted image  za poklone, ti si već sve riješilauser posted image
Ja još nisam smislila šta ću za R. Imam fore još 10ak danauser posted image
Ajme i ja sam vidila dvije jakne, jednu u Zare, jednu u no name dućanu tj Paradiso se zove ako ti to šta značiuser posted image  Al prošlu zimu sam kupila jaknu u Tom Tailora, došla je kao obje ove šta sam ih vidila. Čekam da prođe Nova godina i sniženje, pa ću bar još jednu uzetiuser posted image  Da me mm čuje doletio bi prvim avionom iz Afrikeuser posted image
Ajde, reci tm da u Božićnom duhu pokaže koliko je dobar i darežljiv i nek ti za poklon kupi jaknuuser posted image  

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2420
13.12.2011 13:46:01   
BUMBI
E,vidiš u TT nisam gledala baš ,a i oni imaju popust 30 % na sve.To bi isto sutra mogla,ali ide i mm  sa mnom,pa da mu pokažem i ovu u Sisleyu što sam našla.
Draga već sam parfem naručila za rođendan,sve mi se čini da ću od njega onda odustatiuser posted image ,jer bi i nove čizme,to još neznauser posted image
Meni je lakše ovako ranije kupovati poklone i po malo,nego sve odjednom.

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2421
13.12.2011 13:47:20   
danery
oj,vi pravo klafrate user posted image da se i ja uključim....
bile kod novootkrivene šogi user posted image user posted image ,pa se bejb malo igrala sa njenom curicom,mala je godinu dana....
cuba,jeste ozdravili?čim je kupovina spomenuta,vidim da ti je bolje user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2422
13.12.2011 13:53:33   
cuba
Bumbi, muža će ti infarkt pogodit kad čuje šta sve trebaš kupitiuser posted image  Nemoj mu odma sve izrecitirati, neće na dobrouser posted image
Ohooooj, naletušiceuser posted image user posted image  otkad na tebe ne naletihuser posted image
Ma da, prošli me i sinusi i grlo i glavobolja čim se o shopingu pričauser posted image
Koja vam je to novootkrivena šogi molim teuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2423
13.12.2011 13:58:14   
danery
user posted image user posted image user posted image ,priznaj,inhaliraš pred izlozima sa znakom % user posted image user posted image user posted image zato ti i je surlica bolje user posted image user posted image
a šogi....e u biti,sestrična mm-a,al se nikad nisu upoznali,jer je on iz prvog braka njegovog tate....a šogi je kćer od tatinog bratića...a jesam ga objasnila user posted image ugl.,mame mare mandina susjeda i od te susjede prababina unuka user posted image user posted image user posted image
pa smo se nas dvije slučajno preko fejsa u nekoj grupi skužile i na kraju živi 15 min od nas user posted image pa se sad malo družimo user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2424
13.12.2011 14:07:06   
mariola
Curkeuser posted image
Evo i meneuser posted image
Kako ste mi?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!