RE: Ugodno stivo :-) (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

mamacita -> RE: Ugodno stivo :-) (26.3.2012 9:18:44)

Jos jedna od Amande Quick: Reckless

Jako zagonetno i u momentima napeto stivo, zasladjeno predobrim opisima ljubavne price... ahhhhhh... bas sam totalno postala romanticna, i bas mi se svidja. Uopce neznam kojoj se zeni ovakva stiva ne bi svidjela, mozda onoj koja nema romansu u svojoj kuci, tko ce ga znati?! Eto, preporuka za sve one koji vjeruju u vitezove i happy endings [sm=smiley1.gif].

mamacita -> RE: Ugodno stivo :-) (19.4.2012 20:38:40)

Noah Gordon :" Iscjelitelj"

Predivna knjiha, lijepo pisana... Radnja je u ranim 1000-tim godinama. Radi se o lijecenju, ljubavi, prijateljstvu, izdaji, i naravnno sa sretnim zavrsetkom. Preporucujem. Pripremite se, ima vise od 600 stranica. Ja sam ju "progutala" u 2 tjedna. A imam 4 djece, dakle, nitko nema opravdanja za necitanje. [sm=smiley1.gif][sm=smiley20.gif]

mišica 666 -> RE: Ugodno stivo :-) (20.4.2012 2:56:21)

preporučam od Zafona Sjenu vjetra predobra je :)

pincirotvajler -> RE: Ugodno stivo :-) (20.4.2012 7:57:59)

IZVORNA PORUKA: mamacita

Noah Gordon :" Iscjelitelj"

Predivna knjiha, lijepo pisana... Radnja je u ranim 1000-tim godinama. Radi se o lijecenju, ljubavi, prijateljstvu, izdaji, i naravnno sa sretnim zavrsetkom. Preporucujem. Pripremite se, ima vise od 600 stranica. Ja sam ju "progutala" u 2 tjedna. A imam 4 djece, dakle, nitko nema opravdanja za necitanje. [sm=smiley1.gif][sm=smiley20.gif]

tako je [sm=smiley13.gif]

mamino zlateko -> RE: Ugodno stivo :-) (20.4.2012 8:24:46)

Danielle Steel- Pet dana u Parizu,jucer je procitala...iznenadila sam se kolko mi se svidjela..[sm=smiley1.gif]

mišica 666 -> RE: Ugodno stivo :-) (20.4.2012 9:45:19)

mamino zlateko probaj naći njenu knjigu Poruka iz Nama meni je to njena najdraža knjiga. predobra je [sm=smiley1.gif]

ucitelj -> RE: Ugodno stivo :-) (20.4.2012 9:50:15)

ja cu samo upitati pa kako vi kraljice moje stignete jos i citati joj nezz kad stici a OBOZAVAM knjige

mišica 666 -> RE: Ugodno stivo :-) (20.4.2012 15:42:03)

učitelj obožavam čitanje i nema šanse da ne nađem malo vremena za to.

mamacita -> RE: Ugodno stivo :-) (20.4.2012 17:35:30)

IZVORNA PORUKA: mišica 666

preporučam od Zafona Sjenu vjetra predobra je :)

Slazem se! I ja sam ju procitala, jako dobra knjiga!

mamacita -> RE: Ugodno stivo :-) (7.6.2012 22:40:41)

Skoro sam pri kraju "Stupova Zemlje" ("Pillars of the Earth") od Ken Follett-a. Predobra knjiga. Ima prvi i drugi dio i sve skupa oko 800 stranica. Jako dobra knjiga... Engleska u 12. stoljecu. Ja uzivam citajuci u svakom slobodnom trenutku.

seraphyme -> RE: Ugodno stivo :-) (7.6.2012 23:16:50)

kad završiš s time, onda pročitaj od folleta svijet bez kraja. događa se neko vrijeme iza radnje stupova zemlje

mišica 666 -> RE: Ugodno stivo :-) (8.6.2012 7:57:38)

obožavam Ken Folleta, meni su stupovi fantastični a preporučam i njegovo Opasno bogatstvo. ja trenutno čitam ja ubijam i ne mogu vjerovat kakav loš prijevod dugo tako nešto nisam vidila

mamacita -> RE: Ugodno stivo :-) (8.6.2012 9:40:47)

IZVORNA PORUKA: seraphyme

kad završiš s time, onda pročitaj od folleta svijet bez kraja. događa se neko vrijeme iza radnje stupova zemlje

Hvala ti na preporuci. Svakako cu ju potraziti.

mamacita -> RE: Ugodno stivo :-) (8.6.2012 9:41:40)

IZVORNA PORUKA: mišica 666

obožavam Ken Folleta, meni su stupovi fantastični a preporučam i njegovo Opasno bogatstvo. ja trenutno čitam ja ubijam i ne mogu vjerovat kakav loš prijevod dugo tako nešto nisam vidila

Thanks! Potrazit cu i Opasno bogatstvo.

inesica -> RE: Ugodno stivo :-) (8.6.2012 23:10:17)

Skoro sam pri kraju "Stupova Zemlje" ("Pillars of the Earth") od Ken Follett-a. Predobra knjiga. Ima prvi i drugi dio i sve skupa oko 800 stranica. Jako dobra knjiga... Engleska u 12. stoljecu. Ja uzivam citajuci u svakom slobodnom trenutku.

Ta serija je bila prije otprilike pola godine na TV, i jedina serija koju sam pratila zadnjih godina. Vjerujm da je knjiga svakako jos i bolja.

mamacita -> RE: Ugodno stivo :-) (8.6.2012 23:35:12)

IZVORNA PORUKA: inesica

Ta serija je bila prije otprilike pola godine na TV, i jedina serija koju sam pratila zadnjih godina. Vjerujm da je knjiga svakako jos i bolja.

Srecom, ja seriju nisam gledala, namjeravam (mozda) sada nakon knjige, jer sam vidjela isjecke na webu i likovi mi se ne cine istima kao u knjizi. Uvijek mi je ljepse procitati knjigu prije nego sto vidim film ili seriju. [sm=smiley1.gif]

mišica 666 -> RE: Ugodno stivo :-) (9.6.2012 7:49:51)

iz nekog razloga nije mi se gledala serija mada je stvarno dobra. jednostavno mi nije potrefila u pravo vrijeme.

mamacita -> RE: Ugodno stivo :-) (8.7.2012 19:06:49)

Evo upravo sam zavrsila od Vandrese "Iluminator". Jako dobra knjiga! Preporucam svim koji su za 14 st. Englesku.

mišica 666 -> RE: Ugodno stivo :-) (8.7.2012 19:23:52)

ja trenutno čitam Čiča Tominu kolibu i guštam [sm=smiley1.gif]

Emina mama -> RE: Ugodno stivo :-) (8.7.2012 20:55:37)

pozz...jel pročitao netko kakvu doobruuu biografiju u zadnje vrijeme :)
ja luda za biografijama i autobiografijama poznatih i slavnih....više stranih (živih ili ne) nego naših ''zvijezda''[sm=smiley1.gif]

lilia -> RE: Ugodno stivo :-) (8.7.2012 23:17:32)

Mene je oduševila Papisa Ivana (Donna Woolfolk Cross), držala sam je duže vremena u vitrini kao pročitat ću je jednom kad uhvatim vremena, računajući na dosadno štivo. I tako u nedostatku literature naiđem na nju i progutam je.

anaxx -> RE: Ugodno stivo :-) (9.7.2012 12:18:53)

baš sam si kupila knjige: Razigrano roditeljstvo, L.J. Cohen; i Sjajni klinci, S.I Greenspan ... lagano štivo za ljeto... trenutno sam u fazi dječje psihologije...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ninaa -> RE: Ugodno stivo :-) (9.7.2012 12:48:26)

Ja trenutno po drugi put čitam od P.Gregory Bijelu i crvenu kraljicu, a pročitala sam i Gospu od rijeke - Engleska u vrijeme Ratova ruža i uspostava dinastije Tudor. Pročitala sam Druga sestra Boleyn i Nasljeđe Bolynovih moram još Kraljičinu dvorsku ludu.
Pročitala i Gospu od sedam brežuljaka o Lucreziji Borgia kćeri zgloglasnog pape Borgia. Ja obožavam čitati i uvijek nađem malo vremena za knjigu.

inesica -> RE: Ugodno stivo :-) (9.7.2012 21:00:05)

Procitala, tocnije progutala prve dvije knjige Millenium trilogije. Svaka oko 600 stranica, ali ne mo's prestat' citat'!!! Gledala sam americku verziju MKMŽ dakle prvi dio s Rooney Marom i Danielom Craigom, i zaljubila se u lik Lisbeth Salander, pa me povuklo vidjeti sto smo u filmu mogli popustiti, a vjerujte knjiga je napetija i sadrzajnija od filma. Opet. I naravno.
Ne mogu docekati sljedeci dio i sigurna sam da ce ovo biti na vrhu moje liste najbolje ocjenjih stiva. Cita se u svakoj slobodnoj minuti jer ne mozes docekati vidjeti sto ce se sljedece dogoditi, ajme koji rush! Topla preporuka, pogotovo za one koji vole novije krimice.

mamacita -> RE: Ugodno stivo :-) (10.7.2012 0:31:40)

IZVORNA PORUKA: Ninaa

Ja trenutno po drugi put čitam od P.Gregory Bijelu i crvenu kraljicu, a pročitala sam i Gospu od rijeke - Engleska u vrijeme Ratova ruža i uspostava dinastije Tudor. Pročitala sam Druga sestra Boleyn i Nasljeđe Bolynovih moram još Kraljičinu dvorsku ludu.
Pročitala i Gospu od sedam brežuljaka o Lucreziji Borgia kćeri zgloglasnog pape Borgia. Ja obožavam čitati i uvijek nađem malo vremena za knjigu.

Reci da li si zadovoljna sa Gospom od sedam brezuljaka?
Procitala sam Kraljicinu dvorsku ludu... jako dobra knjiga, uostalom kao i svaka druga od Gregory. Drago mi je da i ti uzivas u citanju. Ja sam se odvazila i sada citam "Ljubavnik Lady Chatterly" (u svoje vrijeme je bila zabranjena... to mi je bio dovoljan povod da ju posudim i otkrijem zasto) [sm=smiley36.gif].

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>