RE: Ugodno stivo :-) (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

mamacita -> RE: Ugodno stivo :-) (26.7.2012 20:29:41)

David Herbert Lawrence "Ljubavnik Lady Chatterley"

"Eh, naci muskarca koji se na sve usudjuje, bez misli na stid ili grijeh, ili na konacno kajanje!... Kako je tesko naci muskarca koji se ne boji i ne stidi! I eto, gleda ga sada kako spava kao divlja zvjerka, udaljen od nje u samoci svoga sna. I privinu se k njemu da ne bude daleko od njega."...

Ova knjiga je napisana ranih 1920-tih godina. Ima predivne opise. Nesto posebno, strastveno i toliko snazno. Preporucam samo onima koji se ne srame sebe i svojih potreba.[sm=smiley20.gif]

pincirotvajler -> RE: Ugodno stivo :-) (17.8.2012 20:10:21)

počela sam opet puno čitati,,
evo sad zadnje kaj su mi super:
od natashe kampush knjiga - "3096dana"
"bijeg" od heleen van royen
"u potrazi za srećom" od douglas kennedy

mišica 666 -> RE: Ugodno stivo :-) (18.8.2012 7:39:46)

pinci [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] nek si počela ponovo čitati. ja sad čitam tri posleratna druga od Balaševića i guštam [sm=smiley1.gif]

Lotte -> RE: Ugodno stivo :-) (18.8.2012 8:01:47)

Tisuću žarkih sunaca

- od autora bestsellera Gonič zmajeva

Pročitala sam mnogo knjiga sa sličnom tematikom, problemi žena na bliskom istoku, ali ova je nešto sasvim drugo.
Inače mi je baš drago što sam naletjela na ovu raspravu, jer sam strastveni čitač. Inače ne volim čitati knjige skinute sa neta. Ja posjećujem knjižnicu redovito jednom mjesečno već godinama (godišnja članarina je smiješnih 20 kuna a možeš uzeti max. 5 knjiga)

seraphyme -> RE: Ugodno stivo :-) (19.8.2012 22:44:50)

Igre gladi,  1, 2 , 3

mamacita -> RE: Ugodno stivo :-) (21.8.2012 23:50:49)

"Djevicanski plavo", "Trofej". Procatano u zadnjih mjesec dana. Jako dobro! [sm=bravo.gif]

pincirotvajler -> RE: Ugodno stivo :-) (3.9.2012 13:23:45)

"soba" uh nije za čitat kad si u pms [sm=smiley19.gif]
mamacita čitala i djevičanski plavo i ljubavnika,,meni nije baš..nemamo isti ukus,,ali čitat ću opet kaj preporučiš ,možda se nađemo negdje [sm=smiley1.gif]

mamacita -> RE: Ugodno stivo :-) (3.9.2012 16:02:30)

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

"soba" uh nije za čitat kad si u pms [sm=smiley19.gif]
mamacita čitala i djevičanski plavo i ljubavnika,,meni nije baš..nemamo isti ukus,,ali čitat ću opet kaj preporučiš ,možda se nađemo negdje [sm=smiley1.gif]

Oh, darling, to je sve ok... ja imam vrlo cudan ukus za knjige. Ja napisem ono sta sam procitala, no naravno da iste knjige kod nekog drugog ne moraju izazvati iste osjecaje. Samo ti citaj ono u cemu uzivas, glavna je motivacija, uzivanje i "bijeg" od svakodnevice![sm=bravo.gif]

mišica 666 -> RE: Ugodno stivo :-) (3.9.2012 16:03:14)

Lisa Jewel- Istina o Melody Brown predobra knjiga

mamacita -> RE: Ugodno stivo :-) (3.1.2013 23:37:04)

Ne mogu ni sama povjerovati koju sam knjigu upravo zavrsila citati [sm=smiley9.gif] "Pedeset nijansi sive" ("Fifty shades of Grey"). Ima li vas hrabrih koji ste ju procitali[sm=sloncek.gif]?

mariola -> RE: Ugodno stivo :-) (4.1.2013 8:54:10)

Mamacita, ja ju upravo čitam. Dobila od mm za Božić[sm=smiley1.gif]
A naša Pepi je sva tri dijela pročitala [sm=smiley2.gif]

mišica 666 -> RE: Ugodno stivo :-) (5.1.2013 8:17:47)

ja imam sve tri na kompu ali čekam bolja vremena i čitač knjiga da ih pročitam [sm=smiley36.gif]

seraphyme -> RE: Ugodno stivo :-) (5.1.2013 9:13:18)

pdeset nijansi sam pročitla davno, sjajne suuu

Ruža -> RE: Ugodno stivo :-) (5.1.2013 9:22:10)

Nick Hornby odličan, najpoznatiji po knjizi Sve zbog jednog dječaka, ali svaka mu je odlična, baš onako za raštimati čovjeka u potpunosti. Preporučam. ;-)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]