Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 30.1.2012 21:12:25
|
|
|
|
cuba
|
Svake godine 2-3 puta kapetani iz cijele kompanije imaju seminare. Bio je i prošli put na tjedan dana. Ma dobro je, plaćen mu je svaki dan kao da je na brodu a ništa ne radi Ja ću taj tjedan iskoristiti za kave sa prijateljicama a bome i za shoping R je super. Konjugtivitis je prošao već sljedeći dan ali smo morali terapiju kapima i antibiotskom masti nastaviti 5 dana. To je nažalost pokupio u jaslicama, 4-5 djece je isto to imalo a zarazno je, prenosi se dodirom. Ide u jaslice. Baš mi je nekako narastao, u zadnje vrijeme mi se dosta promijenio. Tj, vokabular mu se popunio, ne prestaje brbljati po cile dane Stavit ću par slikica kad sve bude gotovo Tabletu sam popila i idem se sad ubaciti pod tuš i upaliti suđericu dok još imam volje za uopće se dignuti sa kauča E, nego to sam te tila pitati. Kako od nove godine baš pazim šta jedem, zanima me kakve su one Fitness žitarice?? Vidila sam ih danas u dućanu a čini mi se da si ih ti jela jel? Samo ja ne volim mlijeko pa bi ih pomiješala sa jogurtom jel može i tako tj hoće li imati isti učinak onda. Da napomenem, jedem onaj jogurt koji je voda sa okusom jogurta
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 30.1.2012 21:17:28
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde super da mu je tako brzo prošlo Neka,neka samo neka on brblja i ja ću još malo pod tuš,pa pogledati DR.house Da,da jela sam ih jedno vrijeme(ali nažalost kratko) Ma ne volim ti ni ja mlijeko,ja ga stavim tek toliko da pokrije i da se malo omekšaju pa sam samo njih pojela ,ali mislim da može i s jogurtom.Ajme,kakav je to jogurt ,sigurno neki jako ukusan Meni su super one s medom i one s suhim voće .Malo su skuplje,a i brzo češ ih pojesti ako jedeš i ujutro i navečer,ali su dobre
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 30.1.2012 21:21:04
|
|
|
|
cuba
|
I ja se spremam pogledati dr.Housa, odličan mi je Baš sam te i ja gledala pa bi ih sutra kupila, hvala na preporuci. Mislim ih jesti ujutro i navečer a nije nešto velika ona kutija a dođe 23kn Jogurt je Meglle, 0,1% mm, kažem ti voda sa okusom jogurta ah sve za ljepotu Draga, gibam pomalo inače ću dočekati ponoć sa laptopom na kauču Ajde ln ti želim, ljubac šaljem svom preslatkom zetu Tipkamo se sutra
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 30.1.2012 21:22:08
|
|
|
|
BUMBI
|
Idem i ja Puse i vama
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 8:18:50
|
|
|
|
BUMBI
|
Jutro Ima li koga za ?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 8:40:03
|
|
|
|
mariola
|
Jutro Evo mene Ja nudim i pogaču
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 8:45:50
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga kako si mi?kako T? Vidim torba je spremna
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 8:56:48
|
|
|
|
mariola
|
Dobro sam. Do podne funkcioniram, popodne samo kukam i premještam se s kauča na kauč Torba je spremna, a i ja sam valjda Koliko bi volila šta prije se riješit, toliko me strah da bi volila bar još dva tjedna bit u komadu Toni je smazao kroasan i otišao Danas mi je mm na terenu pa ću ja po njega u vrtić, nisam bila ima par mjeseci Šta ima kod vas?
< Poruku je uredio mariola -- 31.1.2012 8:57:31 >
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 8:59:49
|
|
|
|
BUMBI
|
A T je u vrtiću,super E,baš sam te htjela piti jesi ti spremna,ali evo odgovorila si mi Ja idem narezati meso za gulaš i sve pripremiti,ali sam i tu napisala sam ti sve u pp,a inače smo ok
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 9:39:19
|
|
|
|
BUMBI
|
Draga gdje si ti nestala? Ja sam bila do trgovine,nekako mi bilo malo ovo mesa,pa sam išla kupiti još Kod nas je odvratno hladno.Jutros smo se smrzli do vrtića,rekli su da je bilo -12
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 10:46:41
|
|
|
|
mariola
|
Draga meni bila šogi. Usput sam izvadila posteljinu, stavila drugu mašinu, donijela jednu hrpzu sa sušila za posložit. Ali još me čeka, morala sam prvo doručkovati, po drugi put Račun za sušilicu sam dobila a servis nikako da dođe... Kupila sam jučer jednu lijepu posteljinu za moju frajericu. Gornju i donju plahtu, jastučnicu i deku, baš sladak kompletić
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 10:48:17
|
|
|
|
mariola
|
Ajme koja hladnoća, brrrrrrr, vidila sam jutros na tv da vam je ako hladno. Kod nas je nekih 5-6, ne znam, hladno mi je i to za izać ispred kuće i vidit na termostatu
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 10:48:26
|
|
|
|
BUMBI
|
A tako dakle,svašta si napravila dok te nije bilo i ja sam malo tu,malo u kuhinji i tako.... Super za novu posteljinu Kakve je boje?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 11:01:19
|
|
|
|
mariola
|
Plahte i jastučnice bež s rozim detaljima a deka roza, ma baš mi je super, paše uz komplet koji imam iz adaxa.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 11:03:34
|
|
|
|
BUMBI
|
Super Jeste kupili novi fotoaparat?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 11:08:52
|
|
|
|
mariola
|
Nismo, u metrou nam se potrefila neka ženska tako da izvineš tupasta i jo neka ljuta da nag nije ni pokazala ni išta rekla o njemu. Ma di smo samo na nju naletili Očekivali smo nekoga tko ćem znat reć malo više o njemu. Onda smo doma malo čitali karakteristike i uspoređivali pa ćemo ga ipak kupiti. Na rate može ali je kamata 9%. Ali je i na akciji,300kn manje pa nam dođe na isto. Jesi dobila 3 suisses? Ima fora stvari Joj draga, mene ti žgaravica ubija, poludit ću više.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 11:10:36
|
|
|
|
BUMBI
|
A svašta,baš bezveze.... Dobila sam oba 2 kataloga,ima super stvari Baš mi je žao što te muči žgaravica. ja te napuštam za sada,moram još do pošte,pa po D
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 11:22:52
|
|
|
|
mariola
|
Ajde, tipkamo se poslije Ja malo raduckam, malo ovdje. Trbuh mi se malo spustio. Cijala sam ustrtarena, ko da mi je prvi put
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 12:59:25
|
|
|
|
BUMBI
|
Evo mene opet ,ima li koga?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 13:20:03
|
|
|
|
danery
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 13:21:41
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej Šta ima?Šta radite? Ja pijem kavicu,a D spava
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 13:25:24
|
|
|
|
danery
|
isto i kod nas,samo ja pijem jogurt,kavu ćemo kad moji dođu s posla šta kuhaš danas?ja sam trknula juhu,kasnije ukuham rezance,i ispečem pomfri i fishburgere....meni i bejb ima tijesto sa nekim saftićem od jučer i mir....
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 13:26:22
|
|
|
|
mamino zlateko
|
eeei..evo i mene malo..bumbi jesi jos tu?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 13:27:01
|
|
|
|
BUMBI
|
Znači i kod tebe je mir Gulaš sam ja pravila i baš smo se najeli Sad sam prvi put stavila fantov dodatak za gulaš i super je Jel ti koristiš dodatke?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 13:28:58
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej MZ Šta ima kod tebe?Kako je T?
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!