Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 13:32:20
|
|
|
|
mamino zlateko
|
a evo nista posebno,cekamo mm da dodje s posla...sutra idem na masazu ujutroo..jedvaaaaa cekam...a evo bolje joj je od kremice,jos samo malo ima pristice i par ranica,vec to puno bolje izgleda od vikenda...kako si ti? D? teta d kako je bejb?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 13:33:04
|
|
|
|
danery
|
ja većinom sve sa vegetom začinim,povremeno malo slatke paprike,ne volim 158 začina tresti i trčkati u jela.....ovo mi je najjednostavnije i fino.... od dodataka jedino nekad one začine za meso sa vrećicom uzmem... mz,šta je i kod vas tur pocrvenio kakvu kremu je dobila t? mi e mažemo 2x dnevno imazolom +,a između samo operemo vodom sa par kapi alk.octa,on je dobar za gljivice....super joj se povuklo od toga... b,ti kažeš zima,a nas 2 lajsale po vani dobrih sat vremena nakrcala sam bejb plastičnu čašu cornflakesima i grožđicama,pa je madam sjedila u kolicima i klopala ko u kinu e da,jučer gledali onaj film warhorse,jel gledala koja?baš mi je bio dobar....
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 13:33:40
|
|
|
|
BUMBI
|
Super za masažu A i super što joj je bolje,što su kremice pomogle Mi smo isto dobro,ja jutros procurila,pa me malo stomak boli,ali ovako ok
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 13:36:32
|
|
|
|
BUMBI
|
Vi vani bile,meni je užasno hladno,pogotovo jutros u pola 8 i ja koristim dosta vegtu,ali kad te Fant dodatke koristim,onda ne trebaju ostali začini. Nisam gledaqla taj film?Jeste to u kinu gledali ili na tv-u? mi smo neki dan gledali Dvostruku igru s R.Geerom(neznam kak se piše) što igra u kinima i baš mi je super
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 13:40:01
|
|
|
|
danery
|
išli u am u kino,bejb čuvala sveki veli mm eee,tako,recesija,za ovaj mjesec gotovo sa kinom....kažem ja super,ionak je uskoro veljača,pa ćemo skoro opet u kino odmah je ušutio evo mi se opet mama za subotu popodne najavljuje,pa ja ću se upucat....ne može ona meni na ručak nedjeljom doći kad već naveliko kuhamo,nego treba čekat 2 sata da se dijete uspava,pa da se naspava,pa onda se u pola sata izigrat s njom pa kući....eeeeeeeeee bože moj tvrdoglave žene
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 13:41:09
|
|
|
|
mamino zlateko
|
da i kod nas...dobile elocom ali razjedjenu malo,jer je prava prejaka za nju..pravu elocom koristi moj buraz za neurodermitis...i nesmijemo koristit vl.maramice i moramo samo prijeci na jednu vrstu pelena,nesmijemo mjenjat jer i to smeta... kod nas hladno ,i puse vjetar..jutros bilo -11,vani gledala kad sam isla u pola 8 u ducan
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 13:43:12
|
|
|
|
BUMBI
|
Super za kino Tamo nisam bila ni jednom u kinu.Vi to svaki mjesec idete ili? A vidi nje opet se žališ Jel nisi govorila da ne voliš kad ti dođu nedjeljom i sad ti se lijepo najavi za subotu i opet ti ne valja kad bi ti da dođu?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 13:43:32
|
|
|
|
danery
|
ajoj nadam se da će joj brzo proći..... b,jesi ti koji dan za kavu?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 13:46:01
|
|
|
|
BUMBI
|
S djecom ili bez?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 13:47:38
|
|
|
|
danery
|
b,zato jer u sub popodne idemo kod frendice,organizira kod sebe maskenbal za klince,pa smo već davno dogovorile ma nije bed da dođu,nego dok ja njih dočekam.....iza 3 mi tek stignu,a kažu do 2 da će doći,pa bi onda i van sa bejb,i po trgovinama i sve,a u 5 bi krenuli kući....moš mislit rasporeda
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 13:48:45
|
|
|
|
BUMBI
|
O,super za maskenbal Šta će bejb biti? Ajme,oni bi puno toga obavili u malo vremena
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 13:49:20
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI S djecom ili bez? svejedno e da,za kino zaboravih....pa bar 1x mjesečno idemo,nekad gledamo i po 2 filma zaredom kad su u neko razumno vrijeme,ili odemo malo kasnije da mrdnemo iz kuće nakon što bejb zaspe....
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 13:50:42
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ma vec je danas puno bolje...i da kao sto rekoh,nismo bili na veceri u subotu...kako je krenulo u petak,znala sam ja da ce jos nesto krivo ispast...ja sam zaj..dobila navecer temp.,i sve me boljelo,tak da nismo nikud isli..a ici cemo valjda za valentinovo,nadam se..
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 13:50:51
|
|
|
|
BUMBI
|
Super za kino Ajde onda se moramo dogovoriti jedan da se vidimo E,idem ja malo leći,stomak me gadno počeo boliti
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 13:52:01
|
|
|
|
danery
|
ma daaaaaa,zato bi više voljela da dopodne dođu,ionak mi je do 10-11 sati sa bejb napeto,pogotovo kad je ovako zima pa moramo malo čekati da popusti....a onako-nit je sita,nit naspavana,pa onda samo natezanje oko svega....a i moji nit bi jeli a gladni su,nit bi kavu,a pije im se.....ma užas....lako mi sa tatom,njemu sve ok,al mamaa idem curke,bejb mi budna
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 13:56:01
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ajde onda d sa bejb na igranje a bumbi ti lezi i odmaraj...uzivajte..papa
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 14:00:38
|
|
|
|
mariola
|
Di ste sad sve pobjegle?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 14:04:37
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ja sam tu...sta ti rADis? jesi spremna za porod? a ime? jel spremno?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 14:11:21
|
|
|
|
mariola
|
Spremna sam fizički, ali ne i psihički Imam osjećaj da ću brzo a s druge strane se nadam da neću još 2 tjedna Ime još nemamo Šta vi? kakva je situacija u kući? Jel T muče zubi? Ja sam poglanjcala sve,sad čekam musaku da se speče pa da navalim na nju
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 14:14:33
|
|
|
|
mamino zlateko
|
a nas muci guzica od t,i ranice i pristici..a i zubici...sve navalilo na nas...a stanje u kuci hvala bogu mirno,ne svadjam se bzvze,ne obazirem se na gluposti pa je bolje odma...
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 14:17:47
|
|
|
|
mariola
|
A uvik nešto na nju Idem ti ja,osušit kosu pa ručati, krule mi crijeva iako sam sad pojela tiramisu Aj uživajte Ljubac T :-*
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 14:19:10
|
|
|
|
mamino zlateko
|
vidi se da si trudnica..idem i ja jesti pa cekat mm...ljubac t i seki u busi...uzivajte :-*
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 20:38:33
|
|
|
|
cuba
|
Večer curke, ima koga
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 31.1.2012 21:29:02
|
|
|
|
mare00
|
Ja vam samo javljam da nam noćas pocelo snježiti u Zadru............ Ja sretna ko malo dijete da bar ostane malo duže.............hmm
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 1.2.2012 8:25:00
|
|
|
|
mariola
|
Jutro Dijelim s vama moju nadražu šalicu kave uz nju papam i pogaču
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!