luka2011 -> RE: Vinogradska bolnica (5.1.2011 11:56:58)
|
Lijep pozdrav i Sretna Nova 2011! Trebala bi par Vaših savjeta iz "prve ruke", prva mi je trudnoća, termin poroda mi je u svibnju, imam rizičnu trudnoću zbog visokog tlaka, pod terapijom sam, trudnoću mi vodi ginekolog iz doma zdravlja, sa kojim nisam baš zadovoljna, jer štedi na uputnicama, oskudan je na savjetima, nema adekvatnu opremu, nema UZV...tako da UZV obavljam privatno. Privatna ginekologica savjetovala me da se svakako javim u bolnicu, ginekologu koji će mi voditi trudnoću i porod. Preporučila mi je dr. Košec u Vinogradskoj bolnici, zbog vrhunske stručnosti. Što me muči, prema mjestu stanovanja NE PRIPADAM u Vinogradsku bolnicu, pa neznam da li će me dr. Košec primiti na preglede, vođenje trudnoće i porod, stvarno ne bi htjela biti odbijena i ovako sam dosta zabrinuta. Ukoliko se uspijem naručiti kod dr. Košec, čiju uputnicu trebam imati, ginekologa iz DZ ili dr. opće prakse? Da li je moguće prisustvo supruga na porodu, sa ili bez potvrde trudničkog tečaja....imala bi sigurno još pitanja da znam što me čeka.... Unaprijed hvala na odgovorima i svako dobro
|
|
|
|