Sunchi9 -> RE: Vinogradska bolnica (15.3.2011 10:59:18)
|
Pozdrav curke! Eto i mene na ovom vašem a sad i mojem forumu. Ja sam mama 3,5 godišnje curice koju sam rodila u Vinogradskoj bolnici. Sad sam u 34. tj. trudnoće, sa drugom curicom i opet planiramo u Vinogradsku. Za prvi porod nemam ni jedne ružne riječi, samo sve pohvale izuzetnom osoblju, babici Mari, doktorici Djaković, doktoru Kuni, kasnije sestri Zili, doktorici Zakanj... Sve je prošlo vrlo brzo i zaista poprilično bezbolno. Ja sam se pripremila da porod boli barem 10 puta jače. Muž je bio cijelo vrijeme samnom, i rodili smo našu curicu za 2 sata. Istina, i babica i liječnici su dolazili i odlazili, ali ako ikog trebate dovoljno je da samo mrvicu glasnije zazovete i već netko dojuri do vas. Prvu trudnoću sam vodila gotovo do kraja u DZ kod svog ginekologa. Ova druga trudnoća je nešto kompliciranija, pa već skoro 3 mj.se kontroliram kod doktora Bolanče. A za njega zaista nemam riječi osim izuzetan mladi liječnik, izuzetno nježan i obziran ginekolog, uvijek otvoren za šalu, odgovorit će otvoreno na sva pitanja koja vas zanimaju, umiriti vas, a da ne kažem, ako treba posvetiti vam vremena i duplo više bez obzira tko čeka iza vas jer u tom trenu dok ste unutra kod njega na pregledu ili UZV vi i vaša beba ste prioritet. Nažalost, najnovijom rošadom maknuli su ga iz trudničke ambulante, ali srećom ostajem kod njega do kraja, tako smo se dogovorili. Ove friške rodilje bi samo priupitala...kakvo je stanje u sobama? Prije 3,5god. bila je užasna gužva, nije bilo jastuka viška, a da ne kažem da je u mojoj sobi bila žena koja je rodila na carski i beba je bila na odjelu neonatologije, a ona poprilično nemarna i nekako nepristojna. I k tome je hrkala kao slon. Ja sam jedva čekala doći kući, jer te 3 noći su mi bile živi užas. Druge dvoje mamice su bile zakon...
|
|
|
|