kanader -> RE: Hrvatska i EU (17.1.2012 16:13:38)
|
glasat ću za jer mi je zbog posla važno da imam čim manje prepreka i granica, veće je područje nesmetanog rada...ne bojim se konkurencije, pa s tim nemam problem.iako mislim da je evropa dobar potez, jedan dio mene mrzi što smo takav narod kojem netko drugi treba unositi reda u državne službe, politiku i druge sfere....da li smo stvarno tako ograničeni da sami ne znamo kako se boriti protiv korupcije i birokracije, loših političara? ne gledam na uniju kao na čarobni štapić, toga nema, ne postoji.znam da predstoji teško razdoblje tak da svi oni koji očekuju instant rješenje, bojim se da će biti razočarani....i ne treba gledati zemlje koje su trenutno u gabuli kao ogledni primjerak,smatram da su sve njih njihovi političari koštali, isto kao i nas naši, svi su oni htjeli visoki standard i dobar život, uzeli kredite pa ih moraju i vratiti.na žalost ne možemo se uspoređivati sa nekim bogatim zemljama koje ne trebaju eu, one imaju dovoljno svojih bogatstva(npr.nafte), i mogu same urediti svoju unutarnju politiku....osobno, ne smeta me na granici pokazivat putovnicu, a i školoval sam se jedno vrijeme vani iako nisam bio iz zemlje unije....odabrat između nacionalnog ponosa,i svega ostalog nabrojenog stvarno je teško....ali zaokružit ću da[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|