RE: Hrvatska i EU (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

keiko -> RE: Hrvatska i EU (21.1.2012 13:07:47)

IZVORNA PORUKA: malica

sve ima prednosti i mane. svaki sustav i svaki novitet. Teorije urote postoje otkad je svijeta i vijeka i ovisi o tome kakav si koliko u to sve vjeruješ. Ono što je meni na pameti jest činjenica da se referendum ponavlja dok ne uspije?! Dakle ako ne prođe sada opet će hrpa love iz državnog proračuna koja bi bila potrebna za druge svrhe otići na idiotske reklame, propagandu i sam trošak referenduma. Gledajući to iz tog aspekta bolje je glasat za odmah, nego ponavljati isto svakih 6 mjeseci dok se ne dobije željeni rezultat.

što si mislila pod tim, da sve ovisi kakav si odnosno koliko vjeruješ??? ovo je off topic i nema izravne veze sa početnim postom. ono što je meni začuđujuće je, koliko ljudi još vjeruje u ovaj nenormalni svijet.
jeli itko od vas jučer gledao intervju sa David Icke-om?? ponovno , koliko ljudi još misli, da priča gluposti, obične teorije urote, a da nisu pogledali dalje od svog nosa, zamislili se i logično zaključili. ne postoje teorije urote, postoji ISTINA, ljudi se polako bude, ali još se nije dosegnula kritična masa.

Suzn -> RE: Hrvatska i EU (21.1.2012 23:54:32)

Ja sam za. Zivim vani, i sve cime se "mazu" oci nasim ljudima, kako je sve koma, i sta ce kao biti kad udjemo, tu nije. Npr. Sestra mi radi u skoli, i veli kao, kad udjemo da ce ih ravnatelj ocijenjivat svaki mjesec i da ce na osnovi toga dobivat plac, vecu ili manju! Ovdje kad smo pitali jel tako, mi se smiju... Naravno da ne.
Isto kao da nece biti sira i vrhnja, sto su nam prije govorili...
Mah....
Biramo EU ili istocni blok i izolacija...

mišica 666 -> RE: Hrvatska i EU (22.1.2012 21:48:34)

evo  idemo u EU i sretna sam zbog toga. nadam se boljem sutra. ne utvaram da će ubrzo teći med i mliko ali ipak se nešto pokrenulo. a što se tiće euroskeptika nadam se da neće sad biti razno razne teorije urote jer gospodo izašlo je na referendum manje od 40 % glasaća dakle većina euroskeptika je ostalo doma i nisu se potrudili nametnit svoje mišljenje. 

sretnabeba4 -> RE: Hrvatska i EU (22.1.2012 21:56:16)

i ja se nadam da će biti bolje.... gore od ovog gdje jesmo nemože!!!!nešto se mora pokrenuti a EU je jedini način ili propast i istok!!! a svi koji nisu iskoristili svoje pravo i izašli na referendum neka šute i dalje kao što su to učinili i danas. po meni, što imaju prigovarat ako se nisu potrudili i izabrali ono što misle da je najbolje.!!!

mamacita -> RE: Hrvatska i EU (22.1.2012 22:28:59)

Ja sam zadovoljna. Zaokruzila sam ZA i je ZA.

Suzn -> RE: Hrvatska i EU (23.1.2012 13:28:12)

IZVORNA PORUKA: mamacita

Kako je rekao jedan moj frend "pogodio sam", zaokruzio sam ZA i ZA i je!

[sm=smiley36.gif]

Indy -> RE: Hrvatska i EU (23.1.2012 18:11:42)

IZVORNA PORUKA: Suzn

IZVORNA PORUKA: mamacita

[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]