Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 26.4.2009 9:54:50
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Thea IZVORNA PORUKA: tonkica Išla sam na audiciju za spikericu na radiju, ali nisam prošla. I ja ja sam prošla to mi je bio prvi posao nakon srednje
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 26.4.2009 13:35:19
|
|
|
|
Zvonki
|
Provela godinu dana u samostanu jer sam htjela postati časna sestra.
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 26.4.2009 13:49:35
|
|
|
|
nemirna mama
|
plesala u folkloru 3 god. udala se s 18,5 god u 4. razredu ekonomske škole... maturirala sam u roku sa svojiom generacijom pjevala sam kao pjevač amater na doooooosta zabava... (veli mm kako je oženio cajku ) malo zaje..... i on je pjevao samnom a sad sam udana za njega...bavimo se poljoprivredomi stočarstvom.... imamo oko 80-ak kravica od čega oko 25 teladi.... i imamo konje oko 25 grla hrvatskog posavca... ne dojimo krave...u sustavu smo krava-tele i držimo ih za proizvodnju mesa...a i konje...talijani kupuju od nas.... dvoje djece i treće na putu i sve radio moj dragi mužić i ja.... premda živimo sa njegovim roditeljima i to bi bilo to što se mene tiče
|
|
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 26.4.2009 19:40:14
|
|
|
|
gljiva
|
Svirala harmoniku, trenirala košarku, pjevam u zboru, al sam trenutmo na porodiljnom
|
|
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 26.4.2009 22:15:34
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov bila sam ofarbana pola glave plavo, pola smeđe Ti si dokaz da se moda stalno vraca
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 26.4.2009 22:16:50
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Provela godinu dana u samostanu jer sam htjela postati časna sestra. fora a gle te sad očito imaš drugi poziv
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 26.4.2009 22:18:07
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Provela godinu dana u samostanu jer sam htjela postati časna sestra. ko bi rekao
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 26.4.2009 22:20:06
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov zaspala na svojoj svadbi (za vrijeme presvlačenja)
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 26.4.2009 22:22:20
|
|
|
|
dominik
|
heh...kak ste vi aktivne bile...bila sam i ja aktivna sa tipom dooosta starijim od sebe
|
|
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 26.4.2009 22:25:03
|
|
|
|
tiha
|
a cuj draga sve se racuna
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 26.4.2009 22:27:55
|
|
|
|
dominik
|
nemam se sa cime za drustvo i okolinu korisnim pohvaliti pa eto probala sa time pomogla covjeku ...nemres svima al od malih stvari se krece
|
|
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 26.4.2009 22:43:15
|
|
|
|
Ann
|
Išla na folklor do 5. razreda, 1. sam generacija ugostiteljske škole u svom gradu,u 1.srednje upala u prvu ekipu novo osnovanih mažoretkinja i bavila sam se time do kraja srednje škole.
|
|
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 26.4.2009 23:18:45
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Zvonki Provela godinu dana u samostanu jer sam htjela postati časna sestra. fora a gle te sad očito imaš drugi poziv I presretna sam s njim!
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 26.4.2009 23:20:35
|
|
|
|
novamama
|
definitvno je to bila najbolja 'čuvana tajna' na RR svaka čast zvonki, trebala bi jednom detaljnije o tome, o životu unutar zidova.....
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 26.4.2009 23:21:31
|
|
|
|
twitty
|
IZVORNA PORUKA: novamama definitvno je to bila najbolja 'čuvana tajna' na RR svaka čast zvonki, trebala bi jednom detaljnije o tome, o životu unutar zidova..... slazem se!!!
|
|
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 27.4.2009 9:25:52
|
|
|
|
pikachu
|
Završila violinu, pjevala u zborovima i klapama... Sve te 'karijere', nažalost, od davno završila...
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 27.4.2009 9:34:37
|
|
|
|
huanita
|
Izdvojit ću samo ono najzanimljivije: radila sam na radiju i televiziji kao spikerica-voditeljica, jednom sam vozila autobus, a jednom mi je kapetan staklenog turističkog broda u Amsterdamu dao da vozim po kanalima 20-tak minuta (onim širim). Ima toga još, ali će zvučati kao hvalisanje. Drugi put.
|
|
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 27.4.2009 9:38:28
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: huanita Izdvojit ću samo ono najzanimljivije: radila sam na radiju i televiziji kao spikerica-voditeljica, jednom sam vozila autobus, a jednom mi je kapetan staklenog turističkog broda u Amsterdamu dao da vozim po kanalima 20-tak minuta (onim širim). Ima toga još, ali će zvučati kao hvalisanje. Drugi put. ho ćemo još! ho ćemo još!
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 27.4.2009 9:39:02
|
|
|
|
curice
|
Plesala u folkloru,godinama svirala flautu u gradskoj glazbi-obišla sa njima cijelu Europu
|
|
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 27.4.2009 9:40:53
|
|
|
|
ninolina
|
Prvi put me dečko zaprosio kad sam imala 15 , odbila ga, drugi put kad sam imala 17 tada se zaručila zta idiota- otpalo i to i sa 19 se udala i kako se kaže treća sreća . polagala vozački godinu dana nikako naći volje i vremena nikad položila iako mi ostalo 15 sati još. Instruktor bio koma ali sam mu zato ofarbala auto ko dalmatinera jer sam prošla preko prolivene kante boje dok su crtali zebru. . Pobjegla od kuće sa 14 al sam se javila mami da sam dobro , joj ima još gluposti mogla bi knjigu napisati. Najvažnije da sam danas tu gdi jesam imam divnu djecu, dobrog muža a prošlost...ostala iza mene
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 27.4.2009 9:43:00
|
|
|
|
anaxx
|
plesala u folkloru, svirala harmoniku, trenirala rukomet i atletiku, proputovala Europu s kršćanskom zajednicom mladih (Taize je bio moj drugi dom po ljeti) diplomirala arhitekturu, a prvi posao mi je bio u brodogradilištu, opremanje kabina za mornare i kapetane na ogromnim tankerima.....
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 27.4.2009 9:43:43
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ninolina bas si vrckava Zvonki, zakon...daj u detalje. Bas me zanima kako je unutra Pisala sam prije, ali da nadodam da sam takodjer pobjegla od kuce sa 17 jer su se svi moji krenuli protiv mene nakon sto sam raskinula zaruke sa tipom koji me tukao za svaku sitnicu i nitko nije znao za mene 6 mjeseci.
< Poruku je uredio Wukovarka -- 27.4.2009 9:45:29 >
|
|
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 27.4.2009 9:46:53
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: novamama definitvno je to bila najbolja 'čuvana tajna' na RR svaka čast zvonki, trebala bi jednom detaljnije o tome, o životu unutar zidova..... a nije jedina sa samostanckim iskustvom na RR
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 27.4.2009 9:47:20
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov bila sam ofarbana pola glave plavo, pola smeđe Ti si dokaz da se moda stalno vraca sad sam pola bijela pola crvena
|
|
RE: ovo niste znali o meni... 27.4.2009 10:04:55
|
|
|
|
zaba
|
1976. kad sam se primila u pionire,(ha ha ha), recitirala sam u ime svih pionira pred cijelom školom. Oplovila sam sve otoke osim Korčule na jedrilici od 4 i pol m i kod Jabuke se okupala s morskim psom da nisam ni znala.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!