mala99 -> RE: Objašnjenje !!! (9.2.2012 21:03:11)
|
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 E sad možete reći da k*njam,ali ona me ni otpočetka nije "sjela"...Naravno,sažalila bi se nad njezinim pričama o bolesnom djetetu,i sve to kupa,ali sam nekako osjećala da nešto ne štima...Inače imam "nos" za ljude,i rijetko me instinkt prevari...Uglavnom,nadam se da će se dotična javiti i dati objašnjenje koje svi ovdje zaslužuju,ponajviše cure koje su joj financijski pomagale...Modesty,skidam kapu. Ajooj stvarno mi je bed to reći ali nije ni meni sjela. Kad sam prvi put čitala njenu priču baš sam se malo zgrozila nad svim, nisam mogla vjerovati da stvarno postiji takva situacija (prosi po selu za hranu, muž daleko, ovrhe)-ako se dobro sjećam. Ne znam, malo mi je to sve nekako bilo čudno, čak sam i cijelu priču ispričala mužu u čudu... Uglavno ovo nije važno, šta pišem, važno je da su cure nesebično i od srca pomogle. Odvajale od svojih porodiljnih naknada i sl. da njoj pomažu za život. Jako, jako ružno. Ja se nisam stigla uključiti na vrijeme, pa sam se osjećala nekako bezveze, kao da nisam pomogla janim ljudima... a mogla sam. I baš sam se spremala uplatiti neku veću svotu preko firme, sva sreća da nisam! A malo je čudno uvjek se javi kad joj treba i cijela priča smrdi. Ali ako ja tako žena je prava maherica i dobro nas je naveslala. A ti modesty, šta šutiš, trebala si odmah reći.... Ma užaš, ako je istinito... E da, i sada sam se nešto sjetila... Nedavno je bila neka anketa, sa sličnim pitanjem ...
|
|
|
|