Nika 24052006 -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 21:53:24)
|
Nakon svega što sam pročitala,mogu samo još jednom reći jednu riječ,prestrašno...Stalno si u glavi pokušavam posložiti što ju je moglo nagnati na sve ove ružne stvari,pokušavam joj naći opravdanje,ali ne ide,nema ga...Jedino što mi je palo na pamet da je bila toliko očajna i psihički labilna da su je neke "treće" osobe uspjele obrlatiti i navesti ju da se bavi ovom vrstom varanja ljudi...Ne znam,ne želim suditi,jer nisam niti Bog niti sudac,ali je apsolutno grozno ovo što je činila...Užasno mi je žao dječaka,tko zna kakva mu se sada sudbina piše...Nadam se da je ona bila dobra prema njemu i da nije suviše patio...I,u jednu ruku mi je žao nje,jer je očito bolesna žena...Nadam se,prvenstveno da će maleni biti dobro,a nadam se da će i njoj biti pružena stručna pomoć...Reći ćete da sam luda jer i njoj na neki način želim bolji život,i ne opravdavam ju,ni slučajno,samo mislim da bi adekvatnim liječenjem psihički bolesne osobe donekle osigurali da se ovako nešto ne ponovi...A vi,cure,koje ste izigrane,ne dajte se pokolebati,učinile ste što ste mislile da je u tom trenu ispravno,vaše srce je ispunjeno,neka vam ne bude žao,u mojim ste očima velike...
|
|
|
|