MaliZmaj -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 10:55:57)
|
IZVORNA PORUKA: m600 ok ja sam suučesnik,ako tako smatrate, ali dok sam i rekla da nešto nije uredu,odmah bi svi napali na mene da gdje mi je duša? da žena ima bolesno dijete..bla bla bla... tako da sam i odustala... ali dobro, bilo pa prošlo a citirajući sam htjela pokrijepiti da i kad je tu napisano da se sumnja vi ste rekli da ona ne izmišlja da ima bolesno dijete i da joj zaista treba pomoć, dakle opet svi mi koji smo sumnjali, natrljan nam je nos, dok se nije otkrilo... vama svaka čast na trudu,ali da sam vas nazvala i rekla da sumnjam u mamicu,a nemam nikakvog dokaza, da li bi mi vjerovali? ili bi vjerovali osobi s kojom ste bili i za koju ste skupljali donacije... oprostite mali zmaju,ali ja nemam vremena za istraživanje koga ona vara ili ne, ja sam samo rekla da je ona meni otpočetka sumnjiva... eto modesty se potrudila pa sve potkrijepila dokazima.. bila je jos jedna sto je skupljala na vasem forumu i jedna od vas ju je proporucila i rekla da je zna da su dugo prijateljice meni je prica bila sumnjiva i isla sam provjeriti stvar bez obzira na to i otkrila sam da zena mulja i javila sam toj vasoj forumasici da vise za nju ne skuplja i da je na nasoj crnoj listi od tada da je bilo tko ista rekao, nazvao, poslao poruku, mail, bilo sta.. ja bi isla to istrazivati jer to uvijek radimo ali ne... svi su samo pljeskali..kad god je nesto tu objavljeno ljudi nisu rekli jednu rijec, samo su pljeskali a jucer kad je ovo sve konacno izislo, zvala sam socijalno i zvala sam mamicu da vidim sto se desava da je itko ista rekao prije ustedio bi nam jako puno novaca i ta pomoc je mogla otici nekom drugome
|
|
|
|