RE: Objašnjenje !!! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

kanader -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 8:22:53)

ja ne kužim, ali stvarno. djete s posebnim potrebama dati ovakvoj osobi????možda ona nije njegov udomitelj?možda je dijete od nekog iz sela pa ona glumeći dobru dušu pomaže a zapravo vara ljude pomoću njega???da li je taj dječak zvao nju mama kad ste bili s njom na kavi????ja samo znam da socijalna služba u našoj zamlji ne radi svoj posao očito jer ovakve stvari su neoprostive.ja sam bio u inozemstvu i ostao udovac i i socijalna služba je došla prvo provjeriti da li se mogu brinuti o djeci, odlazili su u vrtić provjeriti kakva su djeca[sm=smiley23.gif]mislim, radili su u interesu djece.raspolaganje imovinom koju su djeca naslijedila je isto tako bilo u dogovoru s njima...ovi tu samo maknu brigu sa svojih leđa kak se meni čini.

Bebys -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 8:31:21)

nikada nisam rekla ali sada cu reci

DRAGO MI JE DA SAM CLAN RINGERAJE.HR

i drago mi je DA SAM UPOZNALA UDRUGU MALI ZMAJ bar preko ovog portala...

MNOGE MNOGE STVARI SAM SAZNALA...i iskristalizirala....jako puno toga...hvala vam svima za to
i dobro je da si skupila hrabrosti MB i otvorila temu...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

mislim da ste imale DOBRU podlogu za to i dobar nos... nazalost pre dobar...ovo je bilo uzasno[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

ja zelim srecu malo djecaku jer me on jedini brine...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

pincirotvajler -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 8:54:07)

kanader da,zove ju mama i jaako su vezani
ma na nekim forumima drugim smo povezali da je ona njega posjećivala u domu od kad je bio malen jako,godinama dok joj ga nisu dali,,vjerojatno su joj vjerovali radi tolko njenog truda i žrtve oko njega..

mala pcelica -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 8:58:53)

ne sumnjam da ona malog voli i da se trudila da ga dobije(ako je to istina) ali sve ovo pored toga je za svaku osudu [sm=smiley13.gif]

keksić -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 9:06:03)

recite kaj hoćete ali ja i dalje mislim da žena nije imala loše namjere, i da je sve pre pre napuhano i otišlo u krivom smjeru...[sm=smiley13.gif]

mislim da oni koji stvarno zarađuju na dječici prolaze i dalje nekažnjeno i niko im ništa ne može ali to nije ova ovdje osoba to su cijele organizirane grupe, .... ma neću više niš reći, jer predpostavljam i znam da će me sada svi napasti ...

mala pcelica -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 9:12:13)

neće te niko napasti,ali ta žena je 4 godine ovo radila po raznim forumima,a i ne zna se dal je bila sama u tome ili je bilo još njih...mislim da je predstavljanje na tv-u bila čista kamuflaza da se predstavi kao jadnica,zato je i otvorila temu"ljubav je na selu-gledajte me-lazna sam" ..mislim da ona uopšte ne izgleda tako jadno kao sto se tamo predstavila....

m600 -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 9:26:23)

ok žena je otkrivena sad.... vaš posao je gotov, za kaznu ili slično pobrinuti će se netko drugi, ne morate se sad igrati i suca...
ajmo je sad prebit...mislim stvarno [sm=smiley21.gif]

mala pcelica -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 9:37:41)

ma u prdekanu s njom [sm=smiley36.gif]

m600 -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 9:40:06)

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

ma u prdekanu s njom [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

CallamityJane -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 9:43:05)

IZVORNA PORUKA: elinamama

1. drago mi je da smo se pretprošli Božić okupile i poslale joj svaka koliko je mogla
2. to nisu bili neki novci da bi se sada kukalo da joj se dalo ne znam koliko, poslali smo paketiće slatkiša, robice i igračaka za koje se nadam da su završili kod nekog potrebitog
3. prošle godine kada je dječak bio u bolnici sredstva su se skupljala preko udruge Mali Zmaj koji vam tvrdi da je žena trebala taj novac da bi svaki dan putovala kod djeteta u bolnicu
4. a šta ima veze ako to nije njeno biološko dijete, ona se skrbila za njega i htjela putovati u Zg svaki dan vidjeti ga i pomaziti
5. i kakve ima veze ako je žena GLUMILA u Ljubav je na selu, mogla je glumiti gdje i što god je htjela, zarađuje za život
6. ako je i tražila sredstva na nekoliko foruma ne vidim svrhu jer i tako jedni te isti sudionici vise na nekoliko foruma paralelno pa nije mogla izmusti previše [sm=jezicek.gif]
7. hvala vam što ste mi pokazali da ima dobrih duša
8. nije mi žao ni jedne lipe koju sam njoj ili bilo kome darovala, jer sam to činila i činim od srca...
9. u mom životu nema mjesta za istraživanja, sumnje i CSI because I live a colorful life, not a life of doubt
10. postoji netko/nešto koji sve naše riječi i djela vidi pa neka sudi... tko smo mi da joj sudimo?

Apsolutno potpisujem,
bitno je da ne izgubimo vjeru u ljude zbog ovoga, jer niskih dusa je uvijek bilo i biti ce...a baveci se dalje ovime postajemo slicni njima a to svakako ne zelimo[sm=zmeden.gif]

m600 -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 9:54:39)

i još nešto, dali ste za njeno dijete...bilo njeno, bilo nečije, preko udruge je došlo u prave ruke... onaj koji daje srcem , nikad ne prigovori... vi koje ste skupile tolike novce, nemojte da vam bude žao, budite ponosne na svoj čin,a ona nek se stidi...to vam je veliki + kod onoga koji vidi sve [sm=smiley20.gif]

Fever -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 9:58:39)

IZVORNA PORUKA: m600

i još nešto, dali ste za njeno dijete...bilo njeno, bilo nečije, preko udruge je došlo u prave ruke... onaj koji daje srcem , nikad ne prigovori... vi koje ste skupile tolike novce, nemojte da vam bude žao, budite ponosne na svoj čin,a ona nek se stidi...to vam je veliki + kod onoga koji vidi sve [sm=smiley20.gif]

:**********

na ovo se zaista nema više šta komentirat...prestrašno, samo mi je žaj kad san ja vikala da je prevarantica nitko nije doživija, ali bitno da se sve razotrkilo NAPOKON! Samo šta se zasigurno smije sada svima nama [sm=zmeden.gif]

Mamicaa ili Guadalupe ili Marisol ili Esmeralda žava je zna, nije ni J. K. Rowling do kolina, bilo bi bolje da tu silnu maštu preusmjeri na papir!

MaliZmaj -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 10:01:58)

mene zanima ako ste svi sumnjali od pocetka i nitko joj nije vjerovao, kog vraga ste zvali nasu udrugu u sve to i dopustili da se izlazemo za nju i da saljemo novce i tolike pakete

jedini razlog zasto smo se mi ukljucili je taj sto nam je receno da nju vec znaju i da se skupljalo za nju, da je to sigurno sve

a sad ispada, svi su znali a godinu dana nas nitko nije upozorio...svi su mudro sutjeli i cekali

pa bravo, nemam sto drugo reci

i sad kad je puklo sad svi nas provjeravaju i odjednom smo njen klon i stosta jos...
od svih vas tu koji ste jako glasni sad, nikad nitko nije okrenuo nas broj telefona, napisao mail...

m600 -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 10:04:50)

oni koji su govorili da im je nešto sumnjivo po njima se pljuvalo,a dokaza nije bilo....
jer svi koji su vidjeli mamicu su rekli da je žena na mjestu i da djeluje jako jadno, čak ste i vi napisali da je sve uredu s njom...

m600 -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 10:10:05)

MaliZmaj

Objave: 131
Član od: 17.3.2011
Status: prisutan kad si registrirana udomiteljska obitelj (a ona je silom prilika morala biti) ne pitaju te imas li novaca nego ti dovedu djecu na privremeni smjestaj
s time da su troskovi boravka tog djeteta kod tebe naravno placeni

a ovo sa zivotinjama, za to znam jer smo pricale o tome... razumijem je jer i meni nekad emocije prevladaju razum pa dovucem neko napusteno siroce doma iako nemam bas uvjeta za to... i onda se pobrines najbolje sto mozes da se nadje adekvatan dom za dalje

citiram vas...

malizia -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 10:11:22)

m600, zakon si [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image].

m600 -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 10:15:23)

IZVORNA PORUKA: malizia

m600, zakon si [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image].

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ajmo sad mene prebiti[sm=smiley36.gif]

CallamityJane -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 10:16:31)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ajmo sad mene prebiti[sm=smiley36.gif]

Stavi nam u birc kakvog stripera pa ce nam svima biti lakse sto je 5-6 foruma preveslala [sm=smiley36.gif]

m600 -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 10:17:18)

ja ću vam plesati[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

CallamityJane -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 10:19:03)

ja ću vam plesati[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

kao na zumbi, kao na zumbi jeeeee [sm=bravo.gif]
zapravo neeeeee, ja volim svoj nos [sm=smiley36.gif]

mala pcelica -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 10:20:52)

i ti ajd u prdekanu [sm=smiley36.gif]

malizia -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 10:22:35)

m600, zakon si [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image] .

[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] ajmo sad mene prebiti[sm=smiley36.gif]

nedam ja tebe [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image].

m600 -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 10:31:00)

IZVORNA PORUKA: CallamityJane

kao na zumbi, kao na zumbi jeeeee [sm=bravo.gif]
zapravo neeeeee, ja volim svoj nos [sm=smiley36.gif]

hahahhahah[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

čuvaj svoj lijepi nos[sm=smiley1.gif]

MaliZmaj -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 10:33:19)

MaliZmaj

Objave: 131
Član od: 17.3.2011
Status: prisutan kad si registrirana udomiteljska obitelj (a ona je silom prilika morala biti) ne pitaju te imas li novaca nego ti dovedu djecu na privremeni smjestaj
s time da su troskovi boravka tog djeteta kod tebe naravno placeni

a ovo sa zivotinjama, za to znam jer smo pricale o tome... razumijem je jer i meni nekad emocije prevladaju razum pa dovucem neko napusteno siroce doma iako nemam bas uvjeta za to... i onda se pobrines najbolje sto mozes da se nadje adekvatan dom za dalje

citiram vas...

to znaci tocno sto?
vi ste svi sve znali, sumnjali od prvog dana
nitko nije zucnuo dok nije pukla ova prica s televizijom, odjednom su svi jako pametni

nama niti jedna osoba u sve ovo vrijeme nije rekla A
a sve dojave koje dobijemo shvatimo ozbiljno i idemo provjeravati, kao sto smo i ucinili kad smo ovo saznali
naravno, jako puno prekasno

umjesto da se sad svi su samozadovoljno bahatite trebali bi se poklopiti usima jer ako ste znali nesto a nista javili, suucesnici ste

m600 -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 10:49:42)

ok ja sam suučesnik,ako tako smatrate, ali dok sam i rekla da nešto nije uredu,odmah bi svi napali na mene da gdje mi je duša? da žena ima bolesno dijete..bla bla bla... tako da sam i odustala... ali dobro, bilo pa prošlo
a citirajući sam htjela pokrijepiti da i kad je tu napisano da se sumnja vi ste rekli da ona ne izmišlja da ima bolesno dijete i da joj zaista treba pomoć, dakle opet svi mi koji smo sumnjali, natrljan nam je nos, dok se nije otkrilo...
vama svaka čast na trudu,ali da sam vas nazvala i rekla da sumnjam u mamicu,a nemam nikakvog dokaza, da li bi mi vjerovali? ili bi vjerovali osobi s kojom ste bili i za koju ste skupljali donacije... oprostite mali zmaju,ali ja nemam vremena za istraživanje koga ona vara ili ne, ja sam samo rekla da je ona meni otpočetka sumnjiva... eto modesty se potrudila pa sve potkrijepila dokazima..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>