RE: Objašnjenje !!! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

ikica84 -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 17:32:37)

STRASNOOOOOOO!!
jadno to dijete koje je udomljeno kod nje...koja bolesna zena!!!!
Mali Zmaj mozete li uciniti nesto da se to dijete makne od nje?zvati socijalnu sluzbu?poslije ovoga sto je razotkrivena ja joj ne bi dala ni psa da mi cuva...

mala pcelica -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 17:33:05)

IZVORNA PORUKA: MaliZmaj

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

i molim nemojte slati nista ni za ovo, i to je muljaza:

http://www.vecernji.hr/vijesti/pronade-li-smjestaj-placat-cemo-ga-nekoliko-mjeseci-clanak-372644

ISUSA TI BOGA NE MOGU DA VJERUJEM!! Pa ti ljudi su stvarno šenuti [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

vecina tih prica po novinama su profesionalna prosnja i novinari to ne provjeravaju

cak i humanitarke koje se organiziraju po medijima za bolesnu djecu su 95% eksploatacija djece... cak i one najrazvikanije za koje su kao svi sigurni

fuj pljuc bljuc šmrlj šmrc MRŠ!! [sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif] JA SAM rAZOČARANA OVIM ŠTA SAM PROČITALA [sm=smiley13.gif]
[sm=smiley11.gif]

njanja -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 17:36:50)

rekla sam da neću
ok, nedoslijedna sam sama sebi i recite šta hoćete
ali imam takav grč u želudcu zbog sveg ovog, da ne mogu izdržati.

u kakvoj mi to državi živimo??
kakve su to naše socijalne službe?
da li se ljudi provjeravaju prije nego im se da dijete na udomljenje?
imam osjećaj da su malog dali Paoli/mamii da ga se RIJEŠE.
da li je nju kasnije itko kontrolirao??
pa jebiga ljudi, nama je pisala jelovnikm da preko tjedna jedu juhu od maslačka
nisu imali za jesti, a udomljavala je dijete..

KAKO JE TO MOGUĆE???

ovo je tema za javnu televiziju, novine i raspravu u saboru
boli me briga i za mamicu i za svih nas xy preveslanih, ali tu je BITNO DIJETE!!!!

dijete za kojeg se država pobrinula tako da ga je dala nekome tko nije bio ispravo riješenje...

muka mi je i zaista sam van sebe.
zaista

adryosijek -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 17:41:42)

IZVORNA PORUKA: ikica84

STRASNOOOOOOO!!
jadno to dijete koje je udomljeno kod nje...koja bolesna zena!!!!
Mali Zmaj mozete li uciniti nesto da se to dijete makne od nje?zvati socijalnu sluzbu?poslije ovoga sto je razotkrivena ja joj ne bi dala ni psa da mi cuva...

slazem se s ovim ,i nadajmo se da ce dijete naci nekog,tko nije ovakav ljigavac [sm=smiley13.gif]sve je ovo na kraju pretužno ali istinito[sm=smiley13.gif]

lilia -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 17:46:02)

Ja jako volim "nedosljednu" Njanju.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

MaliZmaj -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 17:46:24)

mislim da ce se centar pobrinuti za to sve, mi se ne trebamo petljati

troubled -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 17:46:42)

muka mi je i zaista sam van sebe.
zaista

yep....baš tako....[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]

modesty blaise -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 17:47:29)

IZVORNA PORUKA: lilia

Ja jako volim "nedosljednu" Njanju.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

i ja....[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mala pcelica -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 17:49:01)

centar se baš pobrinio super za to djete ! toliko super da su ga dali neuračunljivoj osobi ...hmmmm. [sm=smiley13.gif]

njanja -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 17:54:50)

mali zmaj
pa u tome je stvar
i prvotno se pobrinuo, zar ne????
na način da se iz sustava riješio dječaka, nemoćnog, s očitim poteškoćama, koji nije ni znao jel njemu dobro ili nije????
pa zar ju nisu kontrolirali??

da li je ona uopće zaposlena??
pa jbt (moram se tako izražavati), jamoram na upisu jana u vrtić priložit kolika mije plaća
pa kakve onda trebaju provjere biti prij udomljavanja????

MaliZmaj -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 17:56:35)

ne mogu tu nista vise pisati, koga nesto zanima nek nazove sluzbeni broj udruge i popricat cemo

adryosijek -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 17:57:00)

pcelice to je sve tako u ovoj HRVATSKOJ ,briga njih di ce dijete glavno da ga utrpaju kao i sve ostale rupe u zakonu ....
i sta im možeš nista...glavno da su digli pdv,benzin itd... samo misle na svoje dupence... i na kraju ce da zive dok ne crknu sa mirovinom od 10000kn nevalja nista ..samo kradu i lapaju,briga njih za male ljude ,a pogotovo za djecu u domovima..

MaliZmaj -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 18:12:40)

IZVORNA PORUKA: adryosijek

pcelice to je sve tako u ovoj HRVATSKOJ ,briga njih di ce dijete glavno da ga utrpaju kao i sve ostale rupe u zakonu ....
i sta im možeš nista...glavno da su digli pdv,benzin itd... samo misle na svoje dupence... i na kraju ce da zive dok ne crknu sa mirovinom od 10000kn nevalja nista ..samo kradu i lapaju,briga njih za male ljude ,a pogotovo za djecu u domovima..

djeci po domovima nis ne fali, bar ne nista materijalno
naravno, zivot u domu je vezan uz drugi tip problema i trauma ali djeci u kojekakvim obiteljima (bioloskim ili udomiteljskim) je daleko gore

nasa drzava je po tom pitanju kompletno nefunkcionalna, nesposobna i neucinkovita... a pretpostavljam i nezainteresirana

Zvonki -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 18:34:48)

Ja sam odustala od ovakvih humanitarnih akcija još nakon one članice (ne znam više ni kako se zove) koja je se s prijateljicom javljala, ma prije nekih godinu i pol dana. Isto je bila afera na kraju s njom. A nakupovala sam veliku vreću u Mulleru, što pelena, vlažnih maramica, higijenskih potrepština, u tom sam trenu mogla. Vukla sam vreću dva dana po Zagrebu, izlazila sa posla ne bi li joj ja odnijela gdje njoj paše, na kraju ne dođe. Tek sutra se udostojala da se nađemo...Sve mi je to bilo sumnjivo odmah ali nisam slušala svoj glasić. Od tada, pomažem ljudima iz župe i za one koje znam u kakvoj su situaciji, za neke sa foruma bi dala i krvi a kako ne bi pomogla sa nečim drugim. Ali, to su ljudi koje osjetim da zaslužuju. A nikad me taj osjećaj u njihovom slučaju nije prevario. To mi nešto govori...Treba slušati glasić. Ne smijemo prestati činiti dobra djela zbog ovakvih sučajeva. Okrenemo li se malo pažljivije oko sebe vidjet ćemo puno ljudi kojima bi naša pomoć dobro došla. I to ne samo materijalna.

mala pcelica -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 18:40:57)

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Ja sam odustala od ovakvih humanitarnih akcija još nakon one članice (ne znam više ni kako se zove) koja je se s prijateljicom javljala, ma prije nekih godinu i pol dana. Isto je bila afera na kraju s njom. A nakupovala sam veliku vreću u Mulleru, što pelena, vlažnih maramica, higijenskih potrepština, u tom sam trenu mogla. Vukla sam vreću dva dana po Zagrebu, izlazila sa posla ne bi li joj ja odnijela gdje njoj paše, na kraju ne dođe. Tek sutra se udostojala da se nađemo...Sve mi je to bilo sumnjivo odmah ali nisam slušala svoj glasić. Od tada, pomažem ljudima iz župe i za one koje znam u kakvoj su situaciji, za neke sa foruma bi dala i krvi a kako ne bi pomogla sa nečim drugim. Ali, to su ljudi koje osjetim da zaslužuju. A nikad me taj osjećaj u njihovom slučaju nije prevario. To mi nešto govori...Treba slušati glasić. Ne smijemo prestati činiti dobra djela zbog ovakvih sučajeva. Okrenemo li se malo pažljivije oko sebe vidjet ćemo puno ljudi kojima bi naša pomoć dobro došla. I to ne samo materijalna.

da to je ona sto je mene napala da se sprdam sa onim platnenim pelenama i sto me je vredjala i pljuvala po meni...ova me odma podsjetila na njih dve ,čak sam u jednom trenu pomislila da je to jedna te ista osoba od onda... ja sam mislila da je proslo vise vremena od tada [sm=smiley13.gif]

mayathebee -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 18:53:59)

IZVORNA PORUKA: modesty blaise

I ja......[sm=smiley1.gif]

Teabu -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 19:50:17)

O bože sveti...od jutra čitam ovaj forum i pokušavam odgovoriti, ali mi moj Jan nije dao mira..evo napokon je zaspao,pa se i ja javljam..nemogu vjerovati u sve ovo...u biti mogu jer sve više ima takvih prevaranata. Ali kako se mogu na malo dijete izvlačiti??? Pa kako se ona zove i odakle je uopće? Ja sam bila gledala njene postove kada sam se ja javila na humanitarnost za robicu..i vidjela sam da joj stalno nešto fali.i pomislila sam si da ili laže ili stvarno ima takvih slučajeva..još sam si razmišljala kad bi joj bar mogla pomoć, ali nismo ni mi u bajnoj situaciji, pa mi je bas bilo krivo sto nemogu uplatiti novac za nju... ETO, i bolje da nisam nakraju..

mala99 -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 20:03:31)

IZVORNA PORUKA: mayathebee

IZVORNA PORUKA: modesty blaise

I ja......[sm=smiley1.gif]

I ja, I ja!!!

Teabu -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 20:11:48)

a na kojoj minuti u zadnjoj epzodi Ljubav je na selu je ona?

adryosijek -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 20:19:01)

IZVORNA PORUKA: Teabu

a na kojoj minuti u zadnjoj epzodi Ljubav je na selu je ona?

nemozes ju mašit ,onako u zelenoj majici,mrsava,kratke kose s ravnim siskama,kad je rekla da zeli 5 djece,negdje 36 minuta mislim [sm=zmeden.gif]

mala pcelica -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 20:23:31)

ukucaj na you tube ljubav je na selu stjepan i ona ti je negdje pred kraj klipa ...tako ti je lakse da ne gledas cjelu emisiju

Ira_ -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 20:37:46)

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Ja sam odustala od ovakvih humanitarnih akcija još nakon one članice (ne znam više ni kako se zove) koja je se s prijateljicom javljala, ma prije nekih godinu i pol dana. Isto je bila afera na kraju s njom. A nakupovala sam veliku vreću u Mulleru, što pelena, vlažnih maramica, higijenskih potrepština, u tom sam trenu mogla. Vukla sam vreću dva dana po Zagrebu, izlazila sa posla ne bi li joj ja odnijela gdje njoj paše, na kraju ne dođe. Tek sutra se udostojala da se nađemo...Sve mi je to bilo sumnjivo odmah ali nisam slušala svoj glasić. Od tada, pomažem ljudima iz župe i za one koje znam u kakvoj su situaciji, za neke sa foruma bi dala i krvi a kako ne bi pomogla sa nečim drugim. Ali, to su ljudi koje osjetim da zaslužuju. A nikad me taj osjećaj u njihovom slučaju nije prevario. To mi nešto govori...Treba slušati glasić. Ne smijemo prestati činiti dobra djela zbog ovakvih sučajeva. Okrenemo li se malo pažljivije oko sebe vidjet ćemo puno ljudi kojima bi naša pomoć dobro došla. I to ne samo materijalna.

Zvonki je u pravu, ja sam dotičnu izbjegavala u širokom luku, baš zbog tog glasića u meni. Šta je tu je, vjerujem da će odgovarati za svoje piz...ije i to je najbitnije.
Poznajem jednoga čovjeka koji je bio maher u obmanjivanju drugih, ali u toj mjeri da je i sam povjerovao u sve svoje laži. Nažalost, jako inteligentan i pametan muškarac i da je psihički zdrav, mislim da bi u životu punooo postigao. Ali eto ta njegova bolest je preuzela, i kada je psihijatrica u bolnici govorila njegovoj sada bivšoj ženi da on mora biti pod lijekovima, ona sama sebi nije to htjela priznati. Možda je i kod nje takav slučaj?

Teabu -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 20:52:11)

pa ne izglda bas normalno...pogled joj ne izgleda normalno.... svašta!!!! kako je nije sram

mala pcelica -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 20:54:00)

izgleda kao neko ko nema ni jedan razred osnovne skole [sm=smiley36.gif] a nasamarila ovoliku količinu ljudi [sm=smiley36.gif]

Teabu -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 20:56:19)

izgleda mi ko zadnja seljanka..ispričavam se ljudima sa sela ali ne mislim na njih nego bas na seljanke...koja grad nikad nije vidjela....hm?!?mozda se i zato prijavila na ljubav je na selu... da je bar prošla dalje da vidimo sta bi dalje napričala

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>