Ira_ -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 20:37:46)
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Ja sam odustala od ovakvih humanitarnih akcija još nakon one članice (ne znam više ni kako se zove) koja je se s prijateljicom javljala, ma prije nekih godinu i pol dana. Isto je bila afera na kraju s njom. A nakupovala sam veliku vreću u Mulleru, što pelena, vlažnih maramica, higijenskih potrepština, u tom sam trenu mogla. Vukla sam vreću dva dana po Zagrebu, izlazila sa posla ne bi li joj ja odnijela gdje njoj paše, na kraju ne dođe. Tek sutra se udostojala da se nađemo...Sve mi je to bilo sumnjivo odmah ali nisam slušala svoj glasić. Od tada, pomažem ljudima iz župe i za one koje znam u kakvoj su situaciji, za neke sa foruma bi dala i krvi a kako ne bi pomogla sa nečim drugim. Ali, to su ljudi koje osjetim da zaslužuju. A nikad me taj osjećaj u njihovom slučaju nije prevario. To mi nešto govori...Treba slušati glasić. Ne smijemo prestati činiti dobra djela zbog ovakvih sučajeva. Okrenemo li se malo pažljivije oko sebe vidjet ćemo puno ljudi kojima bi naša pomoć dobro došla. I to ne samo materijalna. Zvonki je u pravu, ja sam dotičnu izbjegavala u širokom luku, baš zbog tog glasića u meni. Šta je tu je, vjerujem da će odgovarati za svoje piz...ije i to je najbitnije. Poznajem jednoga čovjeka koji je bio maher u obmanjivanju drugih, ali u toj mjeri da je i sam povjerovao u sve svoje laži. Nažalost, jako inteligentan i pametan muškarac i da je psihički zdrav, mislim da bi u životu punooo postigao. Ali eto ta njegova bolest je preuzela, i kada je psihijatrica u bolnici govorila njegovoj sada bivšoj ženi da on mora biti pod lijekovima, ona sama sebi nije to htjela priznati. Možda je i kod nje takav slučaj?
|
|
|
|