RE: Objašnjenje !!! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Ann -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 21:17:52)

ovo je strašno! već 2 sata čitam ovu temu,zar je moguče da postoje ovakvi ljudi?kud ovaj svijet ide?kome vjerovati?kako će prolaziti u životu oni koji stvarno pomoć trebaju a ljudi oko njih više nikome neće vjerovati?strašno.

Emina mama -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 21:38:08)

cijelo popodne razmišljam o svemu ovome i sad mi je drago i sretna sam jer sam pročitala da se stvari polako raspetljavaju i da sva njena sranja izlaze na vidjelo....[sm=bravo.gif]
mislim da noćas budem malo mirnije spavala...još da znam i da je taj mali na sigurnom...[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]

keksić -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 21:46:25)

čitam ovu temu evo cijelo popodne i stalno želim reći da ne napadate jadnu ženu i zbog tih 800kuna koje je dobila tu je razapinjete,...
ali sad više ni ja nisam sigurna u što da vjerujem, ma jednostavno nemogu vjerovati da bi itko mogao na takav naćin zgrtat novce...[sm=smiley13.gif]

mislim, da se i htjela obogatit stavila bi priču u novine i broj tekućeg a ne tu na forum, neznam, [sm=smiley13.gif]

mala pcelica -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 22:10:28)

keksić nije to samo 800 kn ,to je samo jedan primjer..ko zna koliko je novaca u igri bilo kad je ona skoro u svakoj banci imala ovoren račun,tj. za svaki nadimak po jedan račun [sm=smiley13.gif]

adryosijek -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 22:32:42)

na jedno 10 sajtova,10 i vise nikova, trazila je na jednom pare za pse,na drugom je udana ima 3 djece,na jednom ima jedno dijete,na cetvrtom o boze ,nemogu niti da pohvatam ,uglavnom na svakom razlicita prica[sm=smiley36.gif]i naravno kukanje za pomoć,citajuci kolke su joj zene slale i novce i poklone ...reklo bi se da je dobro nakukala ljude ,800 kn je sitnica za nju [sm=jezicek.gif]

natalijax -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 22:36:15)

IZVORNA PORUKA: adryosijek

na jedno 10 sajtova,10 i vise nikova, trazila je na jednom pare za pse,na drugom je udana ima 3 djece,na jednom ima jedno dijete,na cetvrtom o boze ,nemogu niti da pohvatam ,uglavnom na svakom razlicita prica[sm=smiley36.gif] i naravno kukanje za pomoć,citajuci kolke su joj zene slale i novce i poklone ...reklo bi se da je dobro nakukala ljude ,800 kn je sitnica za nju [sm=jezicek.gif]
ko bi rekao sanader joj nije ravan[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

adryosijek -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 22:36:28)

a pcelice onaj napad ,na tebe prije koju godinu,nista me nebi cudilo da i to ima veze s njom ,posto je ona isla s 2 racuna kolko se sjecam ..s jednim je kukala isto ,a s drugim kao pomaze ona svojoj toj kolegici koja kuka isto.. svasta je moguce,ama bas nista me neiznenaduje[sm=hudicek1.gif]

Ninaa -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 22:37:35)

Sve ovo mi je prestrašno i ne mogu vjerovati da da ima takvih ljudi. Kaj se tiče centra za socijalnu skrb na našem primjeru brige za bolesnu osobu zadnji put su bili u kući 2005, a to je bilo prije 6 godina, nije da mi fale, ali kad smo bili kod njih za neke papire ispuniti ta naša radnica mi je rekla da mi izgledamo normalno pa da nas ne provjeravaju. Kak radim u pravnoj struci samo sam joj odgovorila da  kak oni mogu tak na izgled prosuditi tko je normalan,a tko nije. Na to je odgovorila da imaju toliko puno posla, malo ljudi i sredstva i da kam bi došli da provjeravaju svaku obitelj, da postoji neki problem da bi ih netko upozorio.Eto
A kaj se tiče pomoći meni je bilo žao tog djeteta,a ona mi je bila sumnjiva skroz, kak sam se već dva puta opekla i poslala hrpu robe o svome trošku da nisam dobila skoro ni hvala i da bi te forumašice prodavale robu dalje po raznim forumima, nije mi žao kaj sam pomogla, ali ima toliko ljudi kojima je ta pomoć bila potrebnija i mogu reći da sam baš razočarana. Nisam jednostavno htjela poslati novce, već sam za  Božić poslala slatkiše, javila mi se ali sa neke totalno druge adrese isto s nekom pričom koja ne drži vodu i tak sam jednostavno samo pročitala kaj se s nojm događa. A kak je i Zvonki rekla nekim forumašicama bi i krvi dala,ali na ovakve priče ne nasjedam više, radije pomognem nekom oko mene za kog znam da mu treba. A temu sam ja obrisala jel me prije svega ovoga molila da je obrišem jel dobiva prijeteće pp i slično.

adryosijek -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 22:39:53)

IZVORNA PORUKA: natalijax

na jedno 10 sajtova,10 i vise nikova, trazila je na jednom pare za pse,na drugom je udana ima 3 djece,na jednom ima jedno dijete,na cetvrtom o boze ,nemogu niti da pohvatam ,uglavnom na svakom razlicita prica[sm=smiley36.gif] i naravno kukanje za pomoć,citajuci kolke su joj zene slale i novce i poklone ...reklo bi se da je dobro nakukala ljude ,800 kn je sitnica za nju [sm=jezicek.gif]
ko bi rekao sanader joj nije ravan[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ko bi reko covjece kad sam ju vidila da je tolko inteligentna??? ,mislila sam jbg seljanka ,ono koja se nije makla dalje od kravice ,koze itd .kad vidi ti nje kolke je preveslala..ali mislim da je poremecena .to ja nebi mogla ,rade bi osla pocistiti neku birtiju ,ili radila najgori poso za postenu placu nego vako,staviti ljagu na svoje ime ,i ispasti kriminalka!!!!

patka -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 22:41:17)

sve je to fuj
al za dvije stvari joj skidam kapu, a to je za smisljenje scenarija (mozda da proba nesto plasirati na inozemno trziste- Hollywood ili bar Bollywood, a moguce i Telemundo) a drugo na tome kaj je znala koji nick ima koji otvoreni racun i za koju izmisljotinu i to je dosta dugo uspjevala sve drzati pod nadzorom (dok nije naletila na Modesty - nije joj uzalud samo James Bond bio konkurencija [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).
ja smuljam da u ducanu nije bilo bijelog kruha i ona se zlajem za dva sata [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
al kak se veli svaka guza dojde na sekret pa tak i ona

adryosijek -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 22:44:22)

NINA oni procjenjuju po izgledu ,ako si pogledala emisiju ljubav na selu ,nebi rekla da doticna izgleda normalno(mnoge su to zakljucile) [sm=zmeden.gif] i stvarno sam u cudu na koju foru toj cudakinji daju dijete ...

mala pcelica -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 22:56:31)

a pcelice onaj napad ,na tebe prije koju godinu,nista me nebi cudilo da i to ima veze s njom ,posto je ona isla s 2 racuna kolko se sjecam ..s jednim je kukala isto ,a s drugim kao pomaze ona svojoj toj kolegici koja kuka isto.. svasta je moguce,ama bas nista me neiznenaduje[sm=hudicek1.gif]

jedna je imala nick "Valentin i mama" ona se naknadno javila,a ova sto je mene napala tj. prijateljica od "valentin i mama" njoj ne mogu da se sjetim nika [sm=smiley13.gif] stavljale su i slike od malog koji je isto tada nesto bio bolestan ako se ne varam [sm=zmeden.gif]

svrcica -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 23:11:05)

Ja sam samo dosla nesto pitat i naletila na ovu temu. Evo vec 3 sata visim na ringeraji, a mislila sam ic ranije spavat [sm=smiley36.gif]. Ne pisem cesto, ali cesto citam teme koje me zanimaju, pa sam svojedobno naletila na onu temu gdje joj je dijete bolesno i stopira svaki dan do Zagreba... moram priznat da mi to nije otpocetka drzalo vodu. Ali nisam to htjela reci, vec da ne zalite za onim sto ste dale, vi ste dobro djelo napravile, a ostalo ide na njenu dusu. I ja ako imam dam, a kad sam bila dijete i moji nisu imali, onda smo primali i bili smo zahvalni. Ne gubite vjeru u ljude zbog jedne poremecene osobe. Ja sam bila dijete koje je zivjelo u neimastini i zbog takvih poput vas veselila sam se paketicima slatkisa ili kojoj novoj igracki koju bih dobila od Caritasa. Danas ne zivim u neimastini, ali zbog ljudi koji su svojedobno meni pomagali, pomoci cu i ja drugima, jer dobro se dobrim vraca. Vjerujem da ima netko veci od svih nas koji to vidi i cijeni...[sm=bravo.gif]

mayathebee -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 23:23:46)

Neda mi vrag mira, pa gledam njen jedan od profila na face-u! Ovaj je navodno preueo njen muž! Profil je Željko-Stjepan Stjepko!

Na svakoj objavi, bilo njenoj ili njenog muža, piše da je objavljena "near Zagreb"!

U jednoj se objavi statusa njen muž javlja kao sa broda, a ja se pitam koji to brod plovi u blizini Zagreba!

Kako samo to prije nisam primjetila!

adryosijek -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 23:25:30)

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

jedna je imala nick "Valentin i mama" ona se naknadno javila,a ova sto je mene napala tj. prijateljica od "valentin i mama" njoj ne mogu da se sjetim nika [sm=smiley13.gif] stavljale su i slike od malog koji je isto tada nesto bio bolestan ako se ne varam [sm=zmeden.gif]

da da,kao bolestan (otac je pretuko malog i nju),bog zna cije su slike bile,sprasile su obje ,nema im ni traga niti glasa .nisto cudo da je to jos jedan od njenih filmova [sm=smiley13.gif]

MaliZmaj -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 23:25:42)

meni su smijesne ove izjave o tome kako je svima bila sumnjiva i svi su sve znali prije...
ja mogu reci da meni nije bila sumnjiva ni u jednom momentu, a stvarno imam puno iskustava s raznim muljatorima i otkrili smo ih jako puno do sada.

srecemo se svakodnevno s kojekakvim ljudima, manipulatorima, varalicama i zicarima i ona nije imala karakteristike ni jednog od njih... nismo sumnjali ni malo (nitko od nas iz udruge)

ima puno ljudi za koje smo od pocetka znali da tu nesto ne stima ali ona nije bila jedna od tih..

zato je nas sok sad utoliko veci, nije nam bilo ni na kraj pameti da bi netko lagao o takvim stvarima, na takav nacin i tako dobro

mi smo je cak zvali k sebi (u privatnoj kombinaciji) da prenoci dok je dijete u bolnici i ne bi ni pomislili da je tu nesto mutno (a za NIKOG od korisnika udruge to ne bi napravili)

mala pcelica -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 23:29:31)

IZVORNA PORUKA: mayathebee

Neda mi vrag mira, pa gledam njen jedan od profila na face-u! Ovaj je navodno preueo njen muž! Profil je Željko-Stjepan Stjepko!

Na svakoj objavi, bilo njenoj ili njenog muža, piše da je objavljena "near Zagreb"!

U jednoj se objavi statusa njen muž javlja kao sa broda, a ja se pitam koji to brod plovi u blizini Zagreba!

Kako samo to prije nisam primjetila!

ovo ne mora da znaci,al moze da bude [sm=smiley36.gif] meni zna nekad na fejsu pisati blizu zagreba(samo od sebe se nesto poremeti),a ja blizu vinkovaca [sm=smiley36.gif] a opet ne znam sve je moguće [sm=zmeden.gif]

ima dosta cura sa rr za prijatelje .... jel ona ima muza il nema [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]???????????

AntonijaV -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 23:43:19)

Nakon pet dana dođem vidjet što je sa mojom temom i zaglavim ovdje :)

Ovo je prava ekipa za očevid..Naša policija vam nije ni do koljena...

I da, nemogu vjerovat da jedna žena može sve to smisliti sama..sve te priče, profile...puste laži i prevare...
Mislila sam da se takve stvari događaju samo na filmovima, negdje daleko od nas..[sm=zmeden.gif]
[sm=zmeden.gif]Čovjek se stvarno zapita u kakvom svijetu živimo..

mala pcelica -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 0:12:00)

evo i ovde zica za pse i za benzin [sm=smiley36.gif]
http://www.forum.hr/showthread.php?t=599879&page=15

anuska08 -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 0:19:03)

Ljudi moji, pa je definitivno za krim policiju, ova žena je "na fino krala"..[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
A nevjerojatno mi da bi takva osoba bila udomitelj, ma na koju foru????
Najgore je od svega što nakon ovoga mnogi kojima treba pomoć neće je dobiti jer zaista više neće nikome pomoći

adryosijek -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 0:26:23)

pa dali su obavjesteni admini na tom forumu,i ovi o psima,[sm=zmeden.gif] ako je neko regan tamo,ja neznam nisam odavna bila,pa da im javi da se cuvaju [sm=smiley13.gif]

mamino zlateko -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 7:21:26)

ja se divim i modesty i njanji..svaka vam cast cure [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

a za ovu neznam ni kako bi je nazvala nemam rijeci,ta moze samo direkt na psihijatriju,ak ju budu i tam opce htjeli...

pincirotvajler -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 7:43:12)

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

ima dosta cura sa rr za prijatelje .... jel ona ima muza il nema [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]???????????

ja sam taj profil (željko)maknula sa svoje liste prijatelja odmah-treba se maknuti iz naše grupe isto ..neznam,nisam ja nikad vidla muža ali vjerovala sam sve kaj je rekla,jer kad pričaš s njom na sve ima savršen odgovor,tako tužan da te uopće sram kaj si posumnjao u nju
vi sve kažete da vam je bila sumnjiva,,ja sam se vidla s njom dvaputa i svaki put je ubila moje sumnje [sm=smiley24.gif]

Tanjica Tanja -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 8:09:43)

Ja isto nisam nikad sumnjala u nju...nekako mi je ostavljala dojam skromne i dobre osobe....još ta mica maca na avataru[sm=smiley36.gif]

Bebys -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 8:19:02)

IZVORNA PORUKA: MaliZmaj

nakon razgovora sa zavodom za socijalnu skrb i pokusaja razgovora s mamicom mogu reci da je apsolutno sve sto je rekla nasoj udruzi (za ostalo ne mogu tvrditi jer ne znam kome je sto govorila) izmisljotina

bez obzira sto smo osobno upoznali dijete kojem smo pomagali i sto je utvrdjeno da dijete stvarno ima poteskoce u razvoju i medicinski specificno stanje... sve ostalo nije bila istina

mi smo udruga koja djeluje na podrucju poboljsanja kvalitete zivota socijalno ugrozene djece i sto se toga tice ucinili smo ono sto smo mogli i trebali... za roditelje i navodne roditelje ne mozemo odgovarati, mozemo se samo truditi da dajemo djeci pomoc u nekom obliku kojega roditelji ne mogu zloupotrijebiti, preprodati ili iskoristiti za neke druge potrebe osim djecjih

edit: ono sto me osobno najvise iznenadilo i sokiralo je nedostatak kajanja te totalna nesvijest o tome sto je ucinila i zbog cega to nije u redu
CESTITAM UDRUZI MALI ZMAJ
na otkrivanju istine....i zelim vam uspijesan buduci rad
zao mi je i dalje toga malog djecaka....[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
tko ce mu sada pomagati [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] dali je jos kod nje ili joj je oduzet???
inace svaka cast svim ovdje i udruzi mali zmaj

SLUCAJ RIJESEN  nazalost uzasan je bio ovako sta...pa ovo nema ni u ROMANIMA...kazem vam da su TITOVE PRESUDE U IME NARODA bile blaze od ove price...uzasno je to ali dobro je DA JOJ SE STALO NA KRAJ

ja mislim DA JE ONA PSIHICKI BOLESNA i da joj treba lijecnicka pomoc...sretno joj bilo nesretna zena....uzasno

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>