larousse -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 16:01:08)
|
IZVORNA PORUKA: nikolana cure,niste u pravu. nisam nikakav alter ego dotičnoj niti sam upućena u cijelu tu zavrzlamu.jer ne visim po forumima i ne proučavam pojedince na forumu. kao što sam rekla, pratim forum isključivo kada me nešto zanima. ali, kao što same pišete, danas kasne ručkovi, pati posao itd...cure?? znate li da je kuriozitet odraz primitivnosti? a mene opet optužujete po osnovi indicija i neslaganja s mojim iznesenim mišljenjem.no, neću se previše zamarati s vama. odoh oprati 2 mašine robe, 1 sam upravo objesila na štrik. imam i za peglati. možda nešto i pojedem. uh, samo bi jela. a i prašina je za pobrisati. moj mali od 2 godine je danas napisao zanimljiv esej o uzgoju činčila. kako vam se sada sviđam? Sad će ispast da nemamo pametnijeg posla, al skuhala sam nikad brže, podojila i uspavala, znači stvarno nemam pametnijeg posla. Mislim da je ovo prvi post koji je napisan bez ijedne greške, sa zavidnim rječnikom, pa bih se pridružila mišljenju neke od nas sa raje(nisam zapamtila koja) da u ovome nije samo jedna osoba. Ne znam, možda je i mene zaludila sva ova CSI atmosfera, al nekako mi prvi i drugi post nikolane ne idu skupa s paulinim postovima po rr i drugim forumima[sm=zmeden.gif].[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|