RE: Objašnjenje !!! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

modesty blaise -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 15:26:50)

mali zmaj zaista postoji...i ja sam bila kod njih....
ne sumnjajte u tu udrugu jer se tamo zaista trude pomoći ljudima

Nika 24052006 -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 15:28:55)

Prestrašno...Koliko god sam osjećala da s njom nešto ne štima,toliko ne mogu vjerovati do kojih krajnosti je sve išla...Grozno...A mene neka mama optužila da lažem (ne doslovno,ali u tom smislu),da su mi se moje cure same dizale iz ležećeg u sjedeći položaj sa 5 mj....Pa sve i da sam lagala(a nisam,života mi),ta laž bi bila kamilica naspram ovoga....Stvarno se to mora razriješiti,ne zbog novca koji bi ona eventualno iznudila da nije otkrivena(njoj na dušu),nego,ako ćemo već nekome pomoći,nek to ide u prave ruke....

adryosijek -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 15:33:18)

IZVORNA PORUKA: MaliZmaj

vidim da sumnjate i u udrugu Mali zmaj pa predlazem da nazovete sluzbeni telefon udruge i odgovorit cu vam na eventualna pitanja

ne mogu iznositi tudje privatne podatke ovako javno jer se radi o maloljetnim osobama

mogu samo reci da trenutno istrazujemo

ma sto bi sumnjali u vas ,eno u provjereno ima sve crno na bijelo ,da ste udruga i pomazete kolko mozete,sto je najgore onakim ljencinama sa 5 djece kojem nista nefali ,nek ode kopat kako je znao i djecu raditi,takoder i ova...zbog takvih ljudi vise nevjeruju onima kojima je stvarno potrebno [sm=smiley13.gif]a vama kapa dole i svaka vam cast

lidac0605 -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 15:41:56)

Meni se riga od ovoga svega...ma nije ona sama u tome,kad sam ju vidla,ajme meni,da prostite al meni izgleda ko da ne zna do 3 nabrojat,a kamoli smislit ovakve scenarije...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.2.2012 15:42:23)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

nikolana -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 15:42:57)

cure,niste u pravu. nisam nikakav alter ego dotičnoj niti sam upućena u cijelu tu zavrzlamu.jer ne visim po forumima i ne proučavam pojedince na forumu. kao što sam rekla, pratim forum isključivo kada me nešto zanima. ali, kao što same pišete, danas kasne ručkovi, pati posao itd...cure?? znate li da je kuriozitet odraz primitivnosti? a mene opet optužujete po osnovi indicija i neslaganja s mojim iznesenim mišljenjem.no, neću se previše zamarati s vama. odoh oprati 2 mašine robe, 1 sam upravo objesila na štrik. imam i za peglati. možda nešto i pojedem. uh, samo bi jela. a i prašina je za pobrisati. moj mali od 2 godine je danas napisao zanimljiv esej o uzgoju činčila. kako vam se sada sviđam?

adryosijek -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 15:44:17)

IZVORNA PORUKA: nikolana

cure,niste u pravu. nisam nikakav alter ego dotičnoj niti sam upućena u cijelu tu zavrzlamu.jer ne visim po forumima i ne proučavam pojedince na forumu. kao što sam rekla, pratim forum isključivo kada me nešto zanima. ali, kao što same pišete, danas kasne ručkovi, pati posao itd...cure?? znate li da je kuriozitet odraz primitivnosti? a mene opet optužujete po osnovi indicija i neslaganja s mojim iznesenim mišljenjem.no, neću se previše zamarati s vama. odoh oprati 2 mašine robe, 1 sam upravo objesila na štrik. imam i za peglati. možda nešto i pojedem. uh, samo bi jela. a i prašina je za pobrisati. moj mali od 2 godine je danas napisao zanimljiv esej o uzgoju činčila. kako vam se sada sviđam?

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]kamuflaza

Riza -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 15:47:37)

Curke! Lijepi pozdrav svima! Pratim Vas svo ovo vrijeme i iskreno se zgražavam nad svim što čitam.....strašno je što su ljudi sve u stanju napraviti.......a i želim se zahvaliti Modesty Blaise što je odlučila ne šutjeti o ovom jer sam baš neki dan naišla na temu gdje MaliZmaj pomaže dotičnoj....pa mi je čak bilo i krivo što nisam ranije naišla na tu temu te sam se spremala izdvojiti pristojan iznos za to jadno dijete i Mamiccu...iako mi nebi bilo krivo da jesam jer bitna je namjera ali eto...hvala ti što nisi šutila jer bi vjerojatno još dugoo bili svi u 'neznanju' i i dalje bi vjerojatno muzla novac kako god zna i umije... tako da svaka čast[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

modesty blaise -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 15:49:21)

IZVORNA PORUKA: elinamama

1. drago mi je da smo se pretprošli Božić okupile i poslale joj svaka koliko je mogla
2. to nisu bili neki novci da bi se sada kukalo da joj se dalo ne znam koliko, poslali smo paketiće slatkiša, robice i igračaka za koje se nadam da su završili kod nekog potrebitog
3. prošle godine kada je dječak bio u bolnici sredstva su se skupljala preko udruge Mali Zmaj koji vam tvrdi da je žena trebala taj novac da bi svaki dan putovala kod djeteta u bolnicu
4. a šta ima veze ako to nije njeno biološko dijete, ona se skrbila za njega i htjela putovati u Zg svaki dan vidjeti ga i pomaziti
5. i kakve ima veze ako je žena GLUMILA u Ljubav je na selu, mogla je glumiti gdje i što god je htjela, zarađuje za život
6. ako je i tražila sredstva na nekoliko foruma ne vidim svrhu jer i tako jedni te isti sudionici vise na nekoliko foruma paralelno pa nije mogla izmusti previše [sm=jezicek.gif]
7. hvala vam što ste mi pokazali da ima dobrih duša
8. nije mi žao ni jedne lipe koju sam njoj ili bilo kome darovala, jer sam to činila i činim od srca...
9. u mom životu nema mjesta za istraživanja, sumnje i CSI because I live a colorful life, not a life of doubt
10. postoji netko/nešto koji sve naše riječi i djela vidi pa neka sudi... tko smo mi da joj sudimo?

eh....
zaboli i mene kaj ona traži ljubav po selima i brdima i kaj išće muža prek telke...
pošalji joj još koju donaciju da se dobro osjećaš, sigurno bu ju dobro iskoristila....

-evo je i tu: http://www.alfemminile.com/il-mio-spazi ... ent-1.html
- e da , na rodi joj je muž umro[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley22.gif[/image]

nikolana -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 15:52:59)

zašto misliš da svatko mora dijeliti tvoje mišljenje?ja nisam toliko upućena u priču, nisamimala kontakta s tom ženom pa apsolutno nemam niti sam imala emocija za njen slučaj.možda se vi osjećate povrijeđenim.a
, vjerujem da je izigrala vaše povjerenje i osjećaje. ali...

adryosijek -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 15:54:08)

cure,niste u pravu. nisam nikakav alt_er ego dotičnoj niti sam upućena u cijelu tu zavrzlamu.jer ne visim po forumima i ne proučavam pojedince na forumu. kao što sam rekla, pratim forum isključivo kada me nešto zanima. ali, kao što same pišete, danas kasne ručkovi, pati posao itd...cure?? znate li da je kuriozitet odraz primitivnosti? a mene opet optužujete po osnovi indicija i neslaganja s mojim iznesenim mišljenjem.no, neću se previše zamarati s vama. odoh oprati 2 mašine robe, 1 sam upravo objesila na štrik. imam i za peglati. možda nešto i pojedem. uh, samo bi jela. a i prašina je za pobrisati. moj mali od 2 godine je danas napisao zanimljiv esej o uzgoju činčila. kako vam se sada sviđam?

nemoj se ti nama zamarat,budi nama ti vrijedna,nemoj da se umoris draga...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mišica 666 -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 15:57:41)

nisam joj pomagala ali od ovoga svega dobijem želju dobro se ispovračati. mogu misliti kako je tek curama koje su joj pomagale i vjerovale.

modesty blaise -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 15:58:19)

ovo je s trudnoće net od maloprije:[image]http://www.trudnoca.net/forum/styles/avaloncyan/imageset/icon_topic_latest.gif[/image] Postano: pet, 10.02.2012 ; 19:22 | Re: "Ljubav je na selu"

Meissa je napisao/la:evo ta dva profila koja sam našla na rodi: Baby Boy i Flower Soul:
http://forum.roda.hr/threads/65418-Moli ... ost1889769
(baš sam se pitala čemu bi joj služila ta pitanja koja postavlja, mogući zaključak: da je vrhunska prevarantica istraživala o stvarnim ljudima i djeci s posebnim potrebama da bi njihovu situaciju iskoristila za dobivanje lažnih donacija od drugih dobrih ljudi???)

larousse -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 16:01:08)

Sad će ispast da nemamo pametnijeg posla, al skuhala sam nikad brže, podojila i uspavala, znači stvarno nemam pametnijeg posla.
Mislim da je ovo prvi post koji je napisan bez ijedne greške, sa zavidnim rječnikom, pa bih se pridružila mišljenju neke od nas sa raje(nisam zapamtila koja) da u ovome nije samo jedna osoba. Ne znam, možda je i mene zaludila sva ova CSI atmosfera, al nekako mi prvi i drugi post nikolane ne idu skupa s paulinim postovima po rr i drugim forumima[sm=zmeden.gif].[sm=zmeden.gif]

lilia -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 16:03:36)

Ček ček sad mene nešto drugo zanima još od jutros?
Dakle mamica je prevarantica i po forumima žica lovu i mulja?
Mene zanima kako si ti Modesty uopće došla do toga? Samo na RR nikad ne bi došli do takvih podataka?
Da niste ti i Njanja registrirane na drugim forumima pa ste ju tamo skužile i prepoznale, pa povezale priče?
Nitko nije napisao kako je to sve točno krenulo i otkud crv sumnje u tebi?
Znam da sam kurjoža ali šta ću...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Tanjica Tanja -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 16:04:14)

Poštovana članice akademske zajednice,

Ako nemate vremena za dokoličarenje, onda nemate vremena da se osjećate uvrijeđenom na stavljene postove jer to znači da ste ih pročitali pa s tom činjenicom pobijate prije izrečene tvrdnje. Dakle, s ovim postom sami sebi proturječite.

S poštovanjem,
Tanjica Tanja

modesty blaise -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 16:09:09)

IZVORNA PORUKA: lilia

Ček ček sad mene nešto drugo zanima još od jutros?
Dakle mamica je prevarantica i po forumima žica lovu i mulja?
Mene zanima kako si ti Modesty uopće došla do toga? Samo na RR nikad ne bi došli do takvih podataka?
Da niste ti i Njanja registrirane na drugim forumima pa ste ju tamo skužile i prepoznale, pa povezale priče?
Nitko nije napisao kako je to sve točno krenulo i otkud crv sumnje u tebi?
Znam da sam kurjoža ali šta ću...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

haha lilia...dobro zboriš
evo, meni ti je crv sumnje proradio onoga trenutka kada sam mamicu upoznala u živo...odmah mi se učinilo da nekaj laže i mumulja...sve je nakak prezbrkano bilo oko nje...al tada sam joj pomogla..i opet kasnije ,, mada sam već dobrano sumnjala...
onda sam počela kopati, jest i prijavila se na drugi forum, čitala ...
svoje sumnje poslal sam najprije curama koje su je isto kao i ja vidjele uživo...no nije lako optužiti nekoga. pa i ja sam sumnjala u sebe u jednom djeliću...
onda sam odlučila podjelit s nekima u koje ne sumnjam da su promočurni i puni kuraža...njanjom [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

modesty blaise -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 16:11:10)

jel moguće da je i ovo "mamicaa" http://www.ringeraja.hr/forum/ne_mogu_b ... 038/tm.htm

ruwenzor -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 16:11:16)

IZVORNA PORUKA: adryosijek

IZVORNA PORUKA: larousse

Čitam već dvi ure vrimena sve šta ste napisale, a ručak još takla nisam!!! Ne mogu više, moram nešt i napravit, čitam vas kasnije... i dalje u nevjerici...[sm=zmeden.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]ima nas vise

kad krenem čitati stvore se još nove dvije stranice [sm=smiley36.gif] još od jucer pokušavam [sm=smiley36.gif]
MaliZmaj stvarno postoji, registriran 14.07.2010. http://195.29.186.154/RegistarUdruga/faces/WEB-INF/pages/searchResult.jsp
Za mamicu stvarno ne znam kaj da kažem, žao mi je da se ne javlja, da čujemo i njenu stranu priče. Ako je stvarno pokušavala izvući financijsku korist od trudnica i majki, to je za svaku osudu, nekako se nadam da je riječ o nekoj zabuni.

lilia -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 16:12:15)

Aha, dobro ste vi to obavile. Svaka čast.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

mayathebee -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 16:39:55)

IZVORNA PORUKA: modesty blaise

jel moguće da je i ovo "mamicaa" http://www.ringeraja.hr/forum/ne_mogu_b ... 038/tm.htm

Nisam sigurna, al znam da je pod tim nickom paralelno bila otvorena jos jedna slicna tema o posvajanju djece! Znam da su se oni frisko doselili u Sisak ( blizu Petrinje gdje je navodno mamicaa) ...[sm=zmeden.gif]

ikica84 -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 16:42:31)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]mb diba je mamicaa hahhhaa.isti dan rodjenja imaju...

MaliZmaj -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 16:43:45)

nakon razgovora sa zavodom za socijalnu skrb i pokusaja razgovora s mamicom mogu reci da je apsolutno sve sto je rekla nasoj udruzi (za ostalo ne mogu tvrditi jer ne znam kome je sto govorila) izmisljotina

bez obzira sto smo osobno upoznali dijete kojem smo pomagali i sto je utvrdjeno da dijete stvarno ima poteskoce u razvoju i medicinski specificno stanje... sve ostalo nije bila istina

mi smo udruga koja djeluje na podrucju poboljsanja kvalitete zivota socijalno ugrozene djece i sto se toga tice ucinili smo ono sto smo mogli i trebali... za roditelje i navodne roditelje ne mozemo odgovarati, mozemo se samo truditi da dajemo djeci pomoc u nekom obliku kojega roditelji ne mogu zloupotrijebiti, preprodati ili iskoristiti za neke druge potrebe osim djecjih

edit: ono sto me osobno najvise iznenadilo i sokiralo je nedostatak kajanja te totalna nesvijest o tome sto je ucinila i zbog cega to nije u redu

adryosijek -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 16:44:40)

[sm=jezicek.gif]
IZVORNA PORUKA: ikica84

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]mb diba je mamicaa hahhhaa.isti dan rodjenja imaju...

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
KOJA TESKA MAFIJA[sm=zmeden.gif] da je nema morali bi ju izmisliti ...i bog svasta stvori bas[sm=hudicek1.gif]

mala pcelica -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 16:46:41)

IZVORNA PORUKA: modesty blaise

ja bi rekla da jeste [sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>