nikolana -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 14:17:20)
|
Drage cure, nova sam na ovom forumu, mada ponekad zavirim na teme koje me interesiraju. Možda ćete sada lopatom na mene, ali htjela bi iznijeti svoje mišljenje na ovu temu. Forum je jedan vid virtualnog života, koji s vremenom po meni polako postane dio svekodnevnice, odnosno postaje paralelan život. Nekima služi kao prozor u drugi svijet, svijet uljepšane i preuveličane stvarnosti, a nekima, kao mamici prostor za zloupotrebu i opet prenapuhavanje neke životne situacije, a sve s ciljem stvaranja materijalne koristi. Ali sve što sam iznijela iznosim pod navodnicima. To je moje skromno mišljenje. Meni je recimo apsurdno visiti cijeli dan na forumu i pisati koliko je mašina oprano taj dan i koliko sam keksa stavila u usta. To nije druženje nego dokoličarenje. Prijaviti svekolikoj javnosti svaki svoj korak ili najobičniju dnevnu aktivnost. Pustite jadnu ženu na miru, sigurna sam da ste i vi milion puta ovdje nešto slagale, preuveličale ili iskrivile. I to što ste joj poslale novaca i, pa neka svo zlo ode za tim, ako je zloupotrijebila. Vama će se vać to dobrim vratiti jer ste u dobroj namjeri to napravile, sigurna sam. Kako možete razapinjati neku osobu na osnovu indicija, zvati Rtl i slično?
|
|
|
|