RE: Objašnjenje !!! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

pincirotvajler -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 11:12:11)

da da ira,to je pisala i otišla
obrisala potpise i tu i tamo i by by

modesty blaise -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 11:17:20)

baš tak kak je pinci napisala...

mala99 -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 11:20:30)

Da je poštena dala bi lijepo objašnjenje i ne bi nestala, jel da?

Ovo nestajanje dokazuje da nije ipak baš sve pošteno...

malizia -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 11:21:15)

ja ne razumjem šta se ovdje događa [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ?

modesty blaise -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 11:22:17)

pa ona je mjesečno skupila pozamašnu svotu kad se zbroje sve cifre po forumima...što za djecu, što za pse i mace....
čitam i ne vjerujem!

mala99- naravno!
malizia- mamicaa je prevarantica!

Bebys -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 11:22:39)

malo sam razmisljala o svemu
SERIJU ljubav na selu NE RACUNAM JER JE TO EMISIJA ocito pod glumom ONA JE TO I REKLA OVDJE

ako ima vise djece nekad jedno nekad vise to je zato JER IH UDOMLJAVA...znaci i to je opravdano...

s moje strane jedino sto me smeta JE IMOVINSKA KARTICA ajd da tako kazem....onaj tko NEMA nemoze posjedovati mnogo kuca ili ti vec sta ...stoke i sve drugo...onaj TKO NEMA SVE PRODAJE...to je jedino sto mi nije jasno u citavoj prici....a koliko ona ima ZNA LI NETKO I TO ZASIGURNO...dali je vidio..koliko ona ima...

a sto je dano budite sretne jer je to BOLESNO DIJETE bilo daje usvojeno ili njeno vlastitio BILO JE SRETNO....znaci novci su otisli na pravo mijesto....
toliko od mene...

Bebys -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 11:25:25)

mislim cure da je ONA SADA JAKO UPLASENA....i sokirana...dali ispravno ili neispravno neznam to ALI SAM SIGURNA DA SE NECE VISE JAVITI i da ce sve obrisati

isto tako mislim da ce ju mali zmaj zastititi NEKA MOJA INTUICIJA...luda mi to kaze..jer ocito znaju mnogo vise nego mi ali ne zele iznositi ....zasto pa valjda to oni znaju najbolje...

u svakom slucaju ja onom bolesnom djetetu zelim OZDRAVLJENJE...sve drugo me nezanima

Bebys -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 11:33:55)

od pocetka ove akcije izvrseno je 14 uplata na racun Malog zmaja sto ukupno iznosi 800 kuna
od toga je placeno 4 racuna za strucnu terapiju u iznosima od 310 , 130, 45 i 50 kuna - sve ukupno 535

preostalo je jos 265 kuna koje cemo uplatiti za iduci racun terapije

(citirano od mali zmaj...) NEKA VAM NE BUDE ZAO za uplacene novce..jer je uglavnom otislo tom djetetu a ono je stvarno bolesno...

lilia -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 11:39:42)

Sad sigurno vjerujem kad sam pročitala Njanjin komentar.
Jednom smo pile kavu i pričale o tim pomaganjima nepoznatima pa mi je rekla da je jedino sigurna u tu mamicu i da joj ih je jako žao. Tako sam i ja mislila jer inače vjerujem Njanjinoj detektivskoj njušci.
Sad je dobila nasljednicu- Modesty detektiv. [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Žao mi je da nas je svih nasamarila ali ako je dijete zaista bolesno onda su novci kao što kaže mali zmaj stvarno potrošeni na terapijsko jahanje. A to je velika pomoć.
Cure ne žalite ni lipe ali ubuduće bi trebali svi razmisliti kome pomažemo jer nažalost puno će djece koja su zaslužila pomoć nakon ovoga ostati bez ičega.

modesty blaise -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 11:43:33)

bebys ja sam u udruzi mali zmaj bila i vjerujem da ona postoji jer sam ju vlastitim očima vidla...ali ovaj mali zmaj na ovom forumu...hm....više niš ne uzimam zdravo za gotovo
paola matanović postoji, i ona je neka humanitarka kolko sam uspjela iščačkat s neta, ali ta nema facu ko naša....ta živi u francuskoj i dolazi povremeno u hr i pomaže
ovo sve je previše zamršeno i vjerujem da se neko koristi tuđim imenom da bi zaradio...
i bolesno dijete postoji ...ali čije je?
nije mi žao niti jedne kune al vjeruj mi nije uplačeno samo 850kn....
ona prikuplja donacije svakako na više mjesta i više računa
ovo je teška zavrzlama i nemre ju se baš tak pohvatat ....al nadam se da bu se na kraju razmrsilo
i to za dobrobit djece kojoj je pomoć neophodno potrebna kak lilia reče....

Bebys -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 11:48:29)

ako mislite da ovaj mali zmaj nije ok imate ga na fejsu bas njihova udruga...ili otidjite kod njih
u svakom slucaju...bilo bi lijepo da se ovo sve RASCISTI...

Emina mama -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 11:48:33)

Od sinoć pratim ovo sa mobitela pa nisam mogla prije komentirati...
Na žalost, Paulu tj. Guadalupe tj. Mamicuu (i tko zna kako se još naziva?!) sam osobno upoznala prije cca. 2 godine! U svojoj prvoj trudnoći sam bila aktivni korisnik Trudnoce.net i tamo sam upoznala puno cura iz Velike Gorice sa kojima sam danas u jaakooo dobrim prijateljskim odnosima...na jednu kavu došla je i Paula...sama se pozvala!![sm=zmeden.gif]
Kao prvo...bilo mi je čudno da netko tko se nikad nije izjasnio ni da ima djece ni da je trudna želi iz Petrinje doći na kavu u VG!?!?
Počela je pričati kako je volontirala negdje u Africi ili gdje već i da ju je tamo narod prozvao Guadalupe, jer je bila jako dobra prema njima...to ima neko značenje, kao...
Onda je pričala o djeci u Brezovici i kako često ide u bolnicu na Bistru...pošto mi tamo živi sveky, rekla sam da sam i ja često gore u obilasku i da poznam par ljudi...e onda se valjda prepala i rekla kako već dugo nije bila tamo! Aj dobro....
Tada je bila pričala da udomljuje 2 dječice koje će živjeti s njom i njenom mamom...nakon nepunih mjesec dana već ih je imala 3 udomljeno i živjela sa mužem...mislim si ja pa kad prije ženo?!
Ubrzo ih je imala petero ili koliko već!!
A cijelo vrijeme se javljala samo kad joj je trebala robica, novac ili nešto treće!! Od početka mi je to sve smrdilo ali nisam imala pojma da se javlja na sve moguće forume pod raznim imenima i sa različitim pričama....

Ne vjerujem da griješimo, ali ako griješimo...neka nam Bog oprosti, a njoj...nek joj bude na duši za sve vas koje je prevarila!!

kanader -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 11:49:08)

joj znam da sam znatiželjan ali ak mi netko može objasnit kaj je s tim dečkićem, čije je to zapravo sin, i tko je ona curica koju je imal u potpisu(o kojoj brine neka baka)i koga je udomljavala????joj, oprostite ali eto, nemam uvid u cjelu priču[sm=zmeden.gif]

Bebys -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 11:51:04)

Bog joj se smilovao ako se ovako nemilo igra sa ljudima...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Bebys -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 11:52:50)

IZVORNA PORUKA: kanader

joj znam da sam znatiželjan ali ak mi netko može objasnit kaj je s tim dečkićem, čije je to zapravo sin, i tko je ona curica koju je imal u potpisu(o kojoj brine neka baka)i koga je udomljavala????joj, oprostite ali eto, nemam uvid u cjelu priču[sm=zmeden.gif]
ja znam da je rekla da je SIN njezin
a CURICA koja je sada kod bake DA JE BRATOVA jer su bratu nesta oduzeli skrbnistvo...nesta tako je bilo ako se krivo sjecam neka me netko ispravi

LUNA000 -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 11:54:52)

Ovako da se ja javim nakon svega čitanja...samo da kažem da je mali zmaj tu uistinu pravi mali zmaj...a to znam jer sam ga ja dovukla na rr i to baš radi dotične...čitala sam ja njezino kukanje i sve o struji, vodi i teškom životu...ni meni nije bilo tad lako..i ja joj nisam mogla pomoći..ali sam razmišljala tad da ako već ima kuću u svom vlasništvu i takva je gadna situacija, ja se nebi dvoumila nego bi je prodala...ono na što sam ja reagirala tad...bila je priča o bolesnom sinu koji nema pelena, i u bolnici je a ona mora stopirati da bi došla do njega...ja sam slaba na djecu..i ne znajući kako da joj pomognem..a nisam imala kn da joj uplatim za pelene...čitajući okolo čula sam za udrugu Mali zmaj, i kontaktirala ih da ako mogu pomognu mamica...to je jedino što sam ja mogla tad napraviti...i Malom zmaju sam dala link od rr i teme od mamica i tako su se oni registrirali i pomogli joj...sjećam se da sam tad tražila i bilo kakav kontakt od nje da mogu prosljediti Malom zmaju...mislim da sam pitala pepe i zvrk tad...eto toliko od mene..samo da znate da je Mali zmaj uistinu ta udruga...pozdrav...:)

Emina mama -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 11:55:22)

IZVORNA PORUKA: Bebys

IZVORNA PORUKA: kanader

ja znam da je rekla da je SIN njezin
a CURICA koja je sada kod bake DA JE BRATOVA jer su bratu nesta oduzeli skrbnistvo...nesta tako je bilo ako se krivo sjecam neka me netko ispravi

Ovo mi je prvi glas da ona ima brata...o tome do sad nisam čula ni pročitala ni riječi!!
Pa kako se ona uspjela snaći u svim tim lažima i zavzlavama??

mala99 -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 11:56:15)

Ma ja mislim da uopće nije stvar u novcu, niti ćemo mi propast zbog nekakvih 50-100 kn, niti će se ona obogatiti.

Ali je stvar u načinu i neiskrenosti. Možda i ima bolesno dijete ili skrbi o njemu, možda su i novci iskorišteni za pomoć tom djetetu, ali nije ok prema svim curama koje su pomogle da nije bila iskrena prema njima i da je to iskorištavala.

I na kraju, ako je nešto sitno i slagala, lijepo se mogla ispričati i kao čovjek pojaviti na ovom forumu, a ne zbrisati bez traga.

zato i ja mislim kao i modesty da tu ima puno toga....

Žena pogubila u svojim lažima, to i nije moglo drukčije završiti....

modesty blaise -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 11:58:58)

meni je ispričala da joj je brat u zatvoru jer je ubio mamu od malene i da je zato ona uzela curicu k sebi i brine se za nju....
ali kao onda jj je sud oduzeo djevojčicu kad je brat pušten iz zatvora i sad se ona mora borit da ju dobije nazad...ali neće moći jer ju je prije nelegalno uzela na skrb pa jedino postoji šansa da ju baka dobije...
ajmeeee
kad se sad sjetim...
i naravno treba pomoć oko toga...bilo kakvu ...i financijsku

natalijax -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 12:01:01)

IZVORNA PORUKA: LUNA000

Ovako da se ja javim nakon svega čitanja...samo da kažem da je mali zmaj tu uistinu pravi mali zmaj...a to znam jer sam ga ja dovukla na rr i to baš radi dotične...čitala sam ja njezino kukanje i sve o struji, vodi i teškom životu...ni meni nije bilo tad lako..i ja joj nisam mogla pomoći..ali sam razmišljala tad da ako već ima kuću u svom vlasništvu i takva je gadna situacija, ja se nebi dvoumila nego bi je prodala...ono na što sam ja reagirala tad...bila je priča o bolesnom sinu koji nema pelena, i u bolnici je a ona mora stopirati da bi došla do njega...ja sam slaba na djecu..i ne znajući kako da joj pomognem..a nisam imala kn da joj uplatim za pelene...čitajući okolo čula sam za udrugu Mali zmaj, i kontaktirala ih da ako mogu pomognu mamica...to je jedino što sam ja mogla tad napraviti...i Malom zmaju sam dala link od rr i teme od mamica i tako su se oni registrirali i pomogli joj...sjećam se da sam tad tražila i bilo kakav kontakt od nje da mogu prosljediti Malom zmaju...mislim da sam pitala pepe i zvrk tad...eto toliko od mene..samo da znate da je Mali zmaj uistinu ta udruga...pozdrav...:)
tu su u pitanju tri kuće i stan

Emina mama -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 12:04:05)

ja sam skroz izgubljena i strašno razočarana kad vidim u kakvom svijetu moja djeca odrastaju!!
kako da djeca znaju kome pomoći a kome ne kad i mi budemo nasamareni!?
ma [sm=smiley35.gif]beš novce, ali mi je muka kad vidim koliko je ljudi vukla za nos!
ne vjerujem u nijednu njenu priču jer je očito da je lagala na sve strane...ma fuj![sm=smiley13.gif]

adryosijek -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 12:04:07)

da mali zmaj je udruga bili su nedavno u tv provjereno ,bas sam gledala ,jkada je lazni invalid,sjedio nepokretan ...(kao nepokretan) da bi primao isto tako neke novce na osnovu toga,ali su ga uhvatili kako se dize iz kolica kamerom ,na koj nacin neznam...mislim mozda je bio branitelj ...eto ima njih kolko hoces ljencina,koje glume i na osnovu toga bi zivili ...[sm=smiley13.gif]

LUNA000 -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 12:05:49)

A neka ima...al mislim da sa ja isto "bogatija" od nje...imam "samo" muža i troje dice....:)

modesty blaise -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 12:07:02)

http://www.udomiteljizadjecu.hr/forum/index.php?topic=6.0

aj malo pročitajte...pa recite kaj mislite

natalijax -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 12:08:06)

IZVORNA PORUKA: LUNA000

A neka ima...al mislim da sa ja isto "bogatija" od nje...imam "samo" muža i troje dice....:)
ja,pćelica i daneri nemamo ni jednu[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]ni plaću [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]nebi se smilovala pa nam dala jednu,može i na korištenje

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>