lidac0605 -> RE: Objašnjenje !!! (10.2.2012 10:14:43)
|
IZVORNA PORUKA: njanja Bok svima Javljam se nakon dugo vremena i ostaviti ću jedan jedini post. Modesti me kontaktirala u vezi ove teme i ja sam isto mislila da je tu nešto čudno... Ljuta sam sama na sebe što se time bavim, ali tu zaista nešto ne štima pa sam uguglala paolu matanović. Ono što mogu primjetiti je da dotična osoba je razvila biznis na temelju suosjećanja svih nas-i majki i ljubitelja životinja. Ako pogledate na link: http://www.forum.hr/showthread.php?t=638199 vidjet ćete da je scenarij sljedeći: poslika psa, tvrdi da ga ne može udomiti, ali prijateljuca može, ali samo ako je cijepljen...Cijepljenje košta...250 kn...Nakon toga, ljubiteljica pasa uplaćuje 250 kn, a dotična nakon toga traži hranu. Identično je očito radila i na RR i ostalim forumima.... Ono što ću reći jednom i stojim iza svake riječi. NE ŽALIM NI LIPE ŠTO SAM UPLATILA ZA NJU. Nemojte ni vi. Time smo pokazali svoje suosjećanje, kojeg u današnjim uvijetima sve manje i manje ima. Činilo me sretnom kada sam za vrijeme marende otišla u plodine i kupila gaćice za maloga ili čokoladu ili slikovnicu. Ako je završilo gdje je trebalo, sretna sam. Ako nije-i dalje sam sretna jer sam postala čovjek koji želi pomagati drugima. Neka samo to bude važno.... Na svim forumima pokazana je velika razina empatije i neka vas, ako je sve bila laž, to ne obeshrabri. Mene nije. Kao što rekoh, pomagala sam radi sebe i to ću činiti i dalje..... I još jedna stvar. Ako je sve istina i ako smo pogriješile onda je jedini ISPRAVNI NAČIN da se mamici ubuduće pomogne, da ju se spoji sa pravnicima, i socijalnim udrugama koji će joj objasniti kako može ostvariti svoja zakonska prava, kako ne bi morala prositi, nego kako bi novci dolazili iz državnog budgeta, a ne buđeta forumaša... Pozdrav svima od njanje! [sm=jezicek.gif] VRAAAAATIII SEEEEE!!!
|
|
|
|