nikolana -> RE: Objašnjenje !!! (11.2.2012 14:55:36)
|
Kao što sam i pretpostavila, jako ste oštro reagirale na moje mišljenje, ali ono što Vam se mora priznati jest da osim foruma, jako mnogo gledate krimi serije i filmove. Sve što sam htjela reći je da možda i ne poznajete pozadinu cijele priče, već bez imalo mudrosti i promišljanja reagirate baš onako kao što ste imale priliku vidjeti u filmu. Drage moje, kriminal je nešto mnogo veće i opasnije od ove jadne žene što ste joj donirale koju tisuću kuna i higijenske potrepštine. Ja nisam nikakva spisateljica, niti mozak velikog kriminalistčkog pothvata u kojem je opljačkana vreća s pelenama i bananama. Ja sam samo osoba koja je vidjela mnogo veće prijevare, osjetila ih na vlastitoj koži i nastavila dalje sa životom. I osoba, koja za razliku od autorice ove teme razlikuje č i ć i poznaje standardnu hrvatsku gramatiku. Kao što je uostalom sasvim dobro poznaje svaki prosječni intelektualac. I vjerujte, ne laprdam bezveze, znam o čemu pričam. Da imalo poznajete hrvatsku gospodarsku stvarnost i desetke dužnika na samo jednog vjerovnika, koji su pored toga netragom nestali, izbrisali se iz sudskih registara(a ne sa foruma ringeraja) vjerujem da bi zašutjele.
|
|
|
|