|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   vaginalete i menga
10.2.2012 22:44:19   
natalijax
nisam se našla u ovoj situaciji tek prvi put,imala sam još tri vaginalete taman dok nedobim mengu i ko za vraga urani mi 5 dana,sad zvala sam i rekla mi ginička kad prestane da nastavim s vaginaletama,Zanima me da li je koja bila u istoj situaciji i dal se riješila te bakterije il već nečega,Meni je pravila papa test rekla imaš iscjedak i evo tebi i mužu tablete i još meni vaginalete,jel ide to tak bez nalaza
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: vaginalete i menga
10.2.2012 22:53:08   
mala pcelica
vaginalete nastavi poslje menge jer nema svrhe da ih stavljas dok imas jer ce iscuriti zajedno sa njom,al trebala ti je prvo napraviti briseve da se zna koja je bakterije(ako uopšte i je ) pa onda dati ciljanu terapiju,obako ti je vjerovatno dala antibiotike širokog spektra...vidices jel imalo učinka kad ponovis papa test

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
10.2.2012 22:55:50   
adryosijek
ja sam tako sa canasten za gljivice ,i taman naide menga i nikakav ucinak,pa sam drugi dan bas cekala da prode i kupila novi pak tableta

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 3
10.2.2012 23:36:47   
mayathebee
Trebala sam neki dan počet canesten koristit radi gljivica poslije antibiotika, i baš mi došla user posted image !
Na uputama o lijeku piše da je  za vrijeme menstruacije smanjeno ili nikakvo djelovanje lijeka!
Tak da ja čekam da prođe!

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!