|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nase mane.
13.2.2012 16:06:01   
mamino zlateko
HMM ovako... zlopamtilo veliko,kad tad cu svima vratit za sva ponizenja i zlostavljanja,makar mm veli da nek to sve zaboravim,ali neee,nema sanse
mrzim par osoba al sam glupaca pa presutim im svasta al jednom cu i ja to sve vratiti (nadam se)
nekad me vuku ljudi za nos,a sta cu kad svasta znam povjerovati..user posted image
voljela bih biti manje zivcana,jer kad se rasuser posted image dim nastradaju oni koji to nisu zasluzili
ispricam se,ali kad znam da sam stvarno pogrijesila,prije sigurno ne..

mozda jos ima necega al trenutno se nemogu sjetiti

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 26
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!