Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: DNK - sudski ili privatno?? 16.2.2012 18:41:41
|
|
|
|
Ruža
|
Mislim da ga on plaća samo u slučaju ako se očinstvo dokaže, u suprotnom ga plaća ona, ako je na njezin zahtjev. Neka pita na legalisu?
|
|
RE: DNK - sudski ili privatno?? 16.2.2012 18:44:42
|
|
|
|
Indy
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Mislim da ga on plaća samo u slučaju ako se očinstvo dokaže, u suprotnom ga plaća ona, ako je na njezin zahtjev. Neka pita na legalisu? i ja isto mislim da sam negdje to cula. ali prema tome sto si napisala njemu bi bilo bolje da napravi taj test kako god i rjesi se flundre
|
|
RE: DNK - sudski ili privatno?? 16.2.2012 18:47:45
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: Indy IZVORNA PORUKA: Ruža Mislim da ga on plaća samo u slučaju ako se očinstvo dokaže, u suprotnom ga plaća ona, ako je na njezin zahtjev. Neka pita na legalisu? i ja isto mislim da sam negdje to cula. ali prema tome sto si napisala njemu bi bilo bolje da napravi taj test kako god i rjesi se flundre pa i ja mislim da mu je to najpametnije
|
|
|
|
RE: DNK - sudski ili privatno?? 16.2.2012 19:02:01
|
|
|
|
natalijax
|
da on ga plača,ako se dokaže da nije njegovo onda ona vrača novce,a isto ak ona pokrene i dokaže se da je njegove onda on njoj vrača
|
|
|
|
RE: DNK - sudski ili privatno?? 16.2.2012 19:06:48
|
|
|
|
modesty blaise
|
U parnicama za osporavanje odnosno utvrđivanje očinstva, kao i u ostalom u drugim vrstama sporova teret dokaza je na tužitelju, odnosno tužiteljskoj strani. Ukoliko se predlaže provođenje dokaza utvrđivanja očinstva tzv. DNK metodom, ona strana koja takav dokaz predlaže dužna je predujmiti odnosno na račun suda uplatiti potrebna novčana stredstva visinu kojih svojim rješenjem utvrđuje raspravni sudac. Ovisno o uspjehu u sporu, parnični trošak uključujući i novčana sredstva utrošena na medicinsko vještačenje bit će u obvezi platiti strana koja je spor izgubila onoj strani koja je u sporu uspjela.
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: DNK - sudski ili privatno?? 16.2.2012 19:25:22
|
|
|
|
kanader
|
Milsim da u osijeku postoji laboratorij kojem se uzorci mogu dostaviti poštom i puno je jeftinije od ovog prek suda, na žalost mislim da ti rezultati nisu prihvaćeni na sudu ali služe za orjentir, ak me kužite, dakle ako ovi u os vele da je tata onda je to to....a on onda može tražiti još sudsku potvrdu ako vele da nije onda nek mlada mama financira pa se bude vidjelo
|
|
RE: DNK - sudski ili privatno?? 16.2.2012 21:46:26
|
|
|
|
Nika 24052006
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Mislim da ga on plaća samo u slučaju ako se očinstvo dokaže, u suprotnom ga plaća ona, ako je na njezin zahtjev. Neka pita na legalisu? Da,mm rođak je prije par godina išao na utvrđivanje očinstva.Test e dokazao da je on otac,i snosio je troškove.
|
|
RE: DNK - sudski ili privatno?? 16.2.2012 21:57:55
|
|
|
|
mala pcelica
|
aha, onda koliko sam shvatila,ovaj dečko ode i napravi test o svom trosku i onda ako je negativan ta zenska mu mora platiti taj iznos koji je on dao sobzirom da je ona potegla sud -jesam dobro skontala??
|
|
|
|
RE: DNK - sudski ili privatno?? 18.2.2012 15:50:33
|
|
|
|
Bebys
|
mislim da jesi...neka mu je sa srecom
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!