|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Beba koja vrišti
24.3.2012 7:22:28   
mišica 666
bebač ja svoju djecu ne ostavljam da plaču bez razloga ali isto tako znam (a ti ćeš to možda jednom naučiti) da nisu sva djeca ista. imaš zahtjevnije djece i manje zahtjevne. ja sam imala sreću da su mi djeca mirna ali ne pada mi napamet osuđivati nekoga tko ima plačljivije dijete. i kao što sam napisala nekad je fizički nemoguće podredit se skroz bebi jer ako imaš naprimjer starije dijete hoćeš li njega zanemarit da bi bebi bile zadovoljene apsolutno sve potrebe. mislim neću zanemarit bebu ali ako je malo grintiva (sve osnovne potrebe zadovoljene) a starije me dijete treba onda će moja mlađa cura malo pričekati neće se ništa strašno desiti.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Bebač i ja)
Neposredna veza do poruke: 51
24.3.2012 9:00:37   
ana85
Mišica 666, slažem se s tobom, iako imam jedno dijete. Moja je jako zahtjevna, stalno sam i skakala oko nje, sve dok nije počela cendrat za svaku glupost. prije sam razmišljala kao Bebač i ja. Mislila sam da ako prekinem njezin plač svaki put uzimajući ju, da će biiti sretnije dijete, ali kad sam skužila da za svaku sitnicu cendra i traži moju pažnju, a niš joj ne fali, to nikako ne može biti dobro za odgoj. Sve je to moje popuštanje došlo do toga da neće ni spavat po noći bez nošenja i sl. Otkako sam ju naučila da sama zaspi u svom kinderbetu, manje i po danu cendra. i dalje je sretna :)

Ema- 5.7.2011.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 52
24.3.2012 11:15:20   
marinazg
moj mali ima mjesec dana i prekjucer su poceli grcevi, nadala sam se da nisu ali ipak jesu jer je jucer u isto vrijeme vristao i neutjesno plakao (od pola 7 do 8)
dojim ga i nadohranjujem jer nemam dosta svog mlijeka. 27 idemo kod pedijatra pa cu ga pitat jel mu mozda ad to ne pase jer ima mjesec dana i to mi je nekako prerano za grceve user posted image user posted image

ribicu smo ocekivali 23.02.2012 i ribica nam je dosla 23.02 u 23.14 :)

Neposredna veza do poruke: 53
24.3.2012 21:04:35   
ana85
Nije to prerano za grčeve. Grčevi obično počnu nakon tjedan-dva starosti bebe...

Ema- 5.7.2011.

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 54
25.3.2012 12:07:48   
Bubu
Jao Bebač imaš ti još puno toga za naučiti...ne razbacuj se pameću da ti se ne odbije o glavu...
Moja prva beba je bila mali dobrovoljček...samo se smijala, čim bi otvorila oči. Kad je bia gladna samo bi malo zacendrala...skoro nikad nije plakala. l ja sam se potajno hvalila da je to tako jer sam ja cool i puno se bavim s njim. I eto mi sad na. Druga je totalna suprotnost, iako sve radim isto. Čim ju čarapa zaškaklja počne se derat. Budi se sa urlanjem jer je gladna, ak je u jednoj poziciji dulje od tri minute počne plakat, ako se igraš s jednom stvari dulje od tri minute počne plakat...
Ono vrištanje su definitivno bile kolike, ali ona je jednostavno takav karakter.
Zato se nemoj pravit poametna nego čuvaj energiju za drugo dijete.

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 55
25.3.2012 13:25:33   
ucitelj
draga bubu iako sam neiskusna ovo me podsjeca na mog sincica poludila sam mislim da jesu grcevi ako nista neki oblik grceva tako sam ja sebi to protumacila
a puno ih ima kao bebac lako je dok je 1 imamo svo vrime svita ali mislim da cemo se namuciti dok ulovimo rutinu s dvoje ili vise djece
dizem kapu svim viserotkinjama (nadam se da ce i kod mene bit jos ihuser posted image )
kako je beba sad
user posted image user posted image

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 56
26.3.2012 21:05:52   
Cmelica
]Ajoj curke, moje zlato muči trbuscic, ona plače pri svakom podoju, pa opet uhvati ciku, pa pusti pa vrišti, i tako ukrug. Rijetko koji obrok po danu nam prođe u miru.user posted image već mi je to postalo normalno, ali kako je samo danas vristala, a samo kuhano jedem, ni niš mlijecnog ne konzumiram. Dobro, bar navečer ide uredno spavat.user posted image

Mamin svrco 05.01.2012.

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 57
26.3.2012 22:07:04   
Bebač i ja
IZVORNA PORUKA: Bubu

Jao Bebač imaš ti još puno toga za naučiti...ne razbacuj se pameću da ti se ne odbije o glavu...
Moja prva beba je bila mali dobrovoljček...samo se smijala, čim bi otvorila oči. Kad je bia gladna samo bi malo zacendrala...skoro nikad nije plakala. l ja sam se potajno hvalila da je to tako jer sam ja cool i puno se bavim s njim. I eto mi sad na. Druga je totalna suprotnost, iako sve radim isto. Čim ju čarapa zaškaklja počne se derat. Budi se sa urlanjem jer je gladna, ak je u jednoj poziciji dulje od tri minute počne plakat, ako se igraš s jednom stvari dulje od tri minute počne plakat...
Ono vrištanje su definitivno bile kolike, ali ona je jednostavno takav karakter.
Zato se nemoj pravit poametna nego čuvaj energiju za drugo dijete.

ja sam pisala kako se JA ponašam prema svom djetetu, tako da mi je nejasan ovaj napad da se pravim pametna...očito vas neke grize savjest što se vi slično ne ponašate prema svom djetetu,pa je lakše mene napast nego promijenit svoj stav i ponašanje prema vlastitoj bebi...meni je dovoljno da ste se zamislili nad sobom pa će i vašim bebama možda biti lakše sa vama...

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 58
27.3.2012 20:55:21   
mirna
Bubu kod nas slicna situacija... prvi je spavao bez problema, uvijek se svima smijao, plakao je jedino kada je bio gladan... nasa druga beba je puno kompliciranija, do ljudi je jaako jaako skepticna, ne dijeli osmijehe samo tak...ne ide svakome...place kada joj nesto ne odgovara, tesko je umirim kada se jako razplace..

i ja sam mislila da s drugom bebom nece biti problema, jer sam sada puno iskustvenija ali me je totalno iznenadila i bacila sve moje teorije u vodu...prije toga sam razmisljala slicno kao ti bebac, ali sada znam da puno toga zavisi o karakteru bebe, nisu za sve krivi roditelji.

Cmelica kada moja to radi, treba   podrignuti.. Probaj je staviti za podrigivanje, pa onda nastavi s dojenjem... Cendra i kada je dojka previse prazna, u tom slucaju ju stavim na drugu, pa se umiri..

< Poruku je uredio mirna -- 27.3.2012 20:58:54 >

Neposredna veza do poruke: 59
28.3.2012 8:26:32   
mišica 666
bebač ti očito nekako ne kužiš onaj dio da nisu sve bebe jednake i da su nekad bebe plačljive same po sebi. takav im je karakter. možda tvoja druga beba pude takva pa shvatiš o čemu smo pričali.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 60
28.3.2012 10:25:21   
Krky
Oh da, i ja sam sama sebi bila super-mama s prvo dvoje, možda malo više s prvom. Lako odgojiva, beba koja nikad ne plače, dugo spava, zadovoljna sa svime. Drugi isto tako jedino što se ja nisam smjela maknut iz vidokruga. Kasnije nikad nisu dolazili u fizički obračun, ma divota! Onda dođoše malci u paru, kao jako mali bebači ok, al ako bočica nije bila spremna taj tren - urlanje, s 11. mj. lupanje glavom o pločice, osjetljivost na sve. I dan-danas su takvi. Čim se lagano udare, to je takva drama da sam im već počela postavljat pitanja kakvi će oni bit muškarci kad narastu. Svako malo:" On me udaaaariooo...on me ogreebaooo (makar bilo slučajno!" (to nema veze s onim "dečki ne plaču, jer oni doslovno cendrače). Hallooo, na jesen će u školu. Čak i kad se nešto žale i traže, govore takvim plačljivim glasom da sam rekla da ih tako niš ne razumijem. Malci pokazuju svoj karakter kao mali. Ipak, jak plač koji se ne da ničim smiriti, uvijek i redovno u isto vrijeme, upućuje na grčiće. Tu malo pomognu preparati, masiranje lagano po trbuščiću, stavljanje tople pelene (tetra) na goli trbuščić i nošenje i zibanje i maženje (što naravno, nije garancija da će automatski malac prestat plakat). I taj plač (zbog grčeva, zaista se razlikuje od normalnog plača zbog gladi ili sl. doslovno je vrištanje, a i nogice se stežu prema trbuščiću. I to. "da beba nema šta plakat ako je nahranjena, presvučena...itd" samo je teorija. Neke ne plaču ni onda kad nešto trebaju, pa samo "kašljuckaju" i postanu nemirne, neke stalno traže zabavu i društvo ili su jednostavno osjetljivije.

MAMA SA 6 ******

Neposredna veza do poruke: 61
30.3.2012 20:07:52   
Bubu
user posted image  A Bebač, očito ti nema smisla objašnjavati, pa ćemo te ignorirati. Shvatit ćeš već i sama o čemu smo pričale.
Moja curka više nema grčiće, al sada je valjda skok u razvoju pa sisa svakih 45 min i dernja se ak joj odmah ne dam user posted image .
kad se spremamo van samo me gleda, a čim se sagnem zavezat cipele tj izgubim se iz vidokruga - udri vrištat!user posted image
A šta ćeš, Jarac s podznakom u Ovnu user posted image

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 62
30.3.2012 22:52:16   
Bebač i ja
IZVORNA PORUKA: Bubu

user posted image  A Bebač, očito ti nema smisla objašnjavati, pa ćemo te ignorirati. Shvatit ćeš već i sama o čemu smo pričale.
Moja curka više nema grčiće, al sada je valjda skok u razvoju pa sisa svakih 45 min i dernja se ak joj odmah ne dam user posted image .
kad se spremamo van samo me gleda, a čim se sagnem zavezat cipele tj izgubim se iz vidokruga - udri vrištat!user posted image
A šta ćeš, Jarac s podznakom u Ovnu user posted image

slažem se...bolje je mene ignorirati,nego da ignorirate vlastitu djecu.... 

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 63
2.4.2012 12:42:39   
Tanjica Tanja
Ajme Bebač ovo ti je stvarno bezobrazna izjava!user posted image user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

Neposredna veza do poruke: 64
2.4.2012 14:01:10   
ucitelj
ma pustite bebaca vidite da nije sva svoja kad je u stanju ovak nekaj napisati majke ti otkud ti pravo da tako govoris zenama mozda ti svoje djete jako puno ignoriras a nisi ni svjesna daj bebac dostauser posted image
nego vratimo se na temu Bubu kako je bebac jel stanje bolje

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 65
2.4.2012 22:09:29   
Bebač i ja
IZVORNA PORUKA: Tanjica Tanja

Ajme Bebač ovo ti je stvarno bezobrazna izjava!user posted image user posted image

trebaš prvo pročitati cijelu temu,pa nebi ovako brzopleto zaključila tko je ovdje bio bezobrazan...osim toga,moderatori me nisu brisali uvažavajući moje mišljenje o važnosti najsloženije brige za potrebe malih beba.

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 66
2.4.2012 22:16:52   
Bebač i ja
IZVORNA PORUKA: ucitelj

ma pustite bebaca vidite da nije sva svoja kad je u stanju ovak nekaj napisati majke ti otkud ti pravo da tako govoris zenama mozda ti svoje djete jako puno ignoriras a nisi ni svjesna daj bebac dostauser posted image
nego vratimo se na temu Bubu kako je bebac jel stanje bolje

tko god ne ignorira svoju bebu,ne osjeća se uvrijeđenim...logičkim zaključivanjem dobivamo suprotno.

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 67
3.4.2012 7:28:02   
ucitelj
mislim da nema smisla dokazivati ovakvim ljudima nesto uostalom ko kaze da se vrijeđamo ja mislim da je to samo jako ruzno od tebe damo

Neposredna veza do poruke: 68
3.4.2012 7:48:48   
m600
a jebuser posted image id normalne teme vi napravite svađuuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 69
4.4.2012 12:36:03   
ucitelj
Ma ko se svađa?
Samo komentiramo!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 70
6.4.2012 19:46:53   
Bubu
Ma daj cure, kaj se uopće uzrujavate, neka je...
Što se tiče moje bebe , hvala kaj se brinete, moram se pohvalit da je zadnjih par dana napokon super! Grčići su prošli, a ona je napokon prestala stalno cendrati user posted image user posted image user posted image
Ha čujte, nakon što sam je dojila svakih sat i pol, presvlačila svakih sat il dva, igrala se s njom u budnim razdobljima, mazila prije spavanja, nosala je i šetala se vani po 5 sati shvatila sam da je previše ignoriram, pa je sad dobro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 71
6.4.2012 20:55:58   
mišica 666
pa ti si nevjerojatna Bubu još se i hvališ kako ju zanemaruješ treba te u duhu današnjeg dana razapeti na križ user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 72
6.4.2012 21:22:26   
ucitelj

IZVORNA PORUKA: mišica 666

pa ti si nevjerojatna Bubu još se i hvališ kako ju zanemaruješ treba te u duhu današnjeg dana razapeti na križ user posted image user posted image user posted image

potpisujem i umirem od smijeha kako ga sroci misiceuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 73
7.4.2012 8:06:52   
m600
i moj je napokon jako dobaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 74
7.4.2012 8:21:57   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: m600

i moj je napokon jako dobaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!