|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Beba koja vrišti
27.2.2012 8:58:12   
m600
hvala draga bubu, imam klokanicu i ne pomaže nam baš...iskreno i ja mislim da ga muči stomačić user posted image
petra je isto tako do 5,5mj,ali nije toliko plakala..... joj jedva čekam da ovo sve završi, baš se osjećam jadno i bespomoćno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
on već ima 4mj,a i dalje se toliko muči
kakva je situacija kod vas bubu?

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 26
27.2.2012 9:05:12   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 27
27.2.2012 9:09:22   
ruwenzor

IZVORNA PORUKA: BUMBI

user posted image user posted image user posted image user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 28
27.2.2012 9:58:13   
mirna
Zvuči kao grčevi... Dojiš? Možda si nešto pojela što joj ne paše. Kada našu malu nešto muči joj najviše pomognem ako ju nosim s trbuhom na dolje.

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 29
27.2.2012 10:05:24   
mirna
Sada sam sve pročitala...Sigurno su kolike, mogu se pojaviti i s dva mjeseca, vjerojatno neće trajati dugo. Kod nas se sve promijenilo kada sam izbacila sviježe mliječne proizvode i sviježe mlijeko. Sada je ko druga beba. smije se, promatra svijet velikim očima, spava cijelu noć, ne prdi više toliko... Neki dan sam probala ponovno jesti jogurt i opet je bila cijela dan nemirna i cendrava. Pijem već dva mjeseca rižino mlijeko s ca, samo da je mir u kući.user posted image

< Poruku je uredio mirna -- 27.2.2012 10:06:55 >

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 30
27.2.2012 11:42:28   
pincirotvajler

IZVORNA PORUKA: mirna

Sada sam sve pročitala...Sigurno su kolike, mogu se pojaviti i s dva mjeseca, vjerojatno neće trajati dugo. Kod nas se sve promijenilo kada sam izbacila sviježe mliječne proizvode i sviježe mlijeko. Sada je ko druga beba. smije se, promatra svijet velikim očima, spava cijelu noć, ne prdi više toliko... Neki dan sam probala ponovno jesti jogurt i opet je bila cijela dan nemirna i cendrava. Pijem već dva mjeseca rižino mlijeko s ca, samo da je mir u kući.user posted image

da tak je i mom d smetalo,,samo kaj on nije plakao,nego bio cmoljav i sitne prištiće imao,sva crven bio u licu..ja pila sojino

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 31
27.2.2012 14:42:40   
martina33
i moj stariji sin je isto imao grčeve tek s 2 mjeseca..deranje bi baš počelo oko 18h i trajalo jedno cca 2 sata...derao se kao da ga netko kolje..prestalo je s cca 4 mjeseca...nije mi jasno kak sam to preživjela?!user posted image

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 32
27.2.2012 16:10:23   
Tanjica Tanja
Svašta mi preživimo, a kasnije se ni ne sjećamo!user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu martina33)
Neposredna veza do poruke: 33
27.2.2012 16:22:29   
Bubu
Da, sad i ja mislim da su definitivno kolike jer se zaredalo par dana tocno oko pol 6. Ni nama ne pomaze klokanica ali wrap je zakon! Kupila sam danas homeopatske granulice pa javim dal pomazu!

(Odgovor članu martina33)
Neposredna veza do poruke: 34
27.2.2012 19:18:22   
m600

IZVORNA PORUKA: Bubu

Da, sad i ja mislim da su definitivno kolike jer se zaredalo par dana tocno oko pol 6. Ni nama ne pomaze klokanica ali wrap je zakon! Kupila sam danas homeopatske granulice pa javim dal pomazu!

za kolike homeopatske? javiiiii....kod nas to traje po cijeli danuser posted image
baš kupljenje nožica i bolan stomačić user posted image user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 35
28.2.2012 8:27:04   
Bubu
Javim danas! Frendici pomazu biogaja kapi,tak nekak se zovu. Probaj i s wrapom..mozda da omotas sal istom tehnikom,za probu..

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 36
28.2.2012 8:29:48   
m600
nama biogaia nisu pomogle user posted image
samo nije mi jasno da to tako cijeli dan trajeuser posted image njega od prvog obroka ujutro boli stomakuser posted image
i hranu smo mijenjali i sve je isto

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 37
28.2.2012 12:52:07   
Bubu
A joj ne znam, mozda kombinacija svega i jos se voli nosat. Kazem ti, samo wrap...

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 38
28.2.2012 13:46:16   
m600

IZVORNA PORUKA: Bubu

A joj ne znam, mozda kombinacija svega i jos se voli nosat. Kazem ti, samo wrap...

naručila wrap :) dobro će mi doći i dalje kad naraste

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 39
28.2.2012 20:57:14   
Bubu
Ajd bas javi dal i kod vas tako djeluje!

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 40
28.2.2012 21:10:52   
m600
hoćuuser posted image
kakvo je stanje kod vas danas?

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 41
5.3.2012 10:32:48   
Bubu
Evo moram priznat da granulice djeluju..nije bilo grčeva, bolje je volje, ali svejedno neće biti bez nas niti sekundeuser posted image . Al to je karakter, nema tih granulica na svijetu koje to mogu promijenit...user posted image user posted image
jel stigla nosiljka?

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 42
19.3.2012 7:32:34   
m600
je stigao je user posted image super je i nosamo se svugdje jedino je sad stiglo toplo vrijeme pa mi je malo prevruće kad ga nosam, ali ne damo se...nemamo više ona vrištanja user posted image ali smo zato u fazi kad navečer hoće samo meni i plače od drugih user posted image user posted image valjda će i to proći....kako vi?

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 43
20.3.2012 16:21:34   
Bebač i ja
ja ne kužim kakve veze imaju grčevi sa začepljenim nosićem?
odi u apoteku po nosni aspirator koji se prikopča na cijev usisavača i očisti joj nosić po uputstvu u kutiji...beba ne zna disati na usta i zato plače jer tako diše kad joj je začepljen nos.
isto tako ne vjerujem da beba može plakati iz dosade.
zadovoljna i sretna beba je ona koja je na vrijeme presvučena,nahranjena,zaigrana,mažena itd...treba paziti jel joj hladno,vruće,jel žedna i tako na sve situacije....ne plače bezveze... 

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 44
20.3.2012 18:53:43   
Bubu
Bebač, koliko djece imaš? Vidim, nedovoljno iskustva user posted image ..beba itekako može plakati jer joj je dosadno...

(Odgovor članu Bebač i ja)
Neposredna veza do poruke: 45
21.3.2012 22:10:15   
Bebač i ja
pa mojem bebaču nije dosadno jer imamo ispunjenu satnicu: jelo,vježbe na podu(igramo se zajedno loptom npr),šetnja,opet vježbe na podu,jelo, igranje na trosjedu (slikovnice,moje klauniziranje,slušamo pjesmice,pjevamo,plešemo) itd dok ne padne noć i ne zaspi...tak da sad oprala suđe,pospremila stan i stigla doć ovamo,
dakle...

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 46
21.3.2012 23:56:59   
mišica 666
bebač kad dobiješ još koje dijete javi se dal ćeš moć držat i dalje takav ritam i ne ponašaj se kao da si popila svu pamet svita. cure držite se nadam se da su bebice malo mirnije user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Bebač i ja)
Neposredna veza do poruke: 47
22.3.2012 8:01:37   
lidac0605

IZVORNA PORUKA: mišica 666

bebač kad dobiješ još koje dijete javi se dal ćeš moć držat i dalje takav ritam i ne ponašaj se kao da si popila svu pamet svita. cure držite se nadam se da su bebice malo mirnije user posted image user posted image user posted image user posted image

debelo ću te potpisat,Mišice!Ovakvi nadobudni komentari su mi najdraži!
Javi kad će ih bit dvoje,troje il ne daj Bože četvero ko kod mene pa da vidimo za kaj sve imaš vremena...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 48
22.3.2012 18:08:53   
mucilda
Moram priznati Bebac da imas puuuuno energije. Kad stignes jesti i na wc?

11.07.2011. stigao Tarik

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 49
23.3.2012 21:59:26   
Bebač i ja
pa meni ne pada na pamet da dijete plače iz bilo kojeg razloga....stvar je u eliminaciji razloga plača:glad,žeđ,pospanost,posranost,dosada,itd...a vi svi ostali,nek vam beba samo vrišti i dalje, žalosno je ako ne poznajete i neprepoznajete potrebe svog djeteta,pa makar  imali i četvoro djece...to su nemoćna bića kojima treba dodati i napraviti sve što oni sami ne mogu, a to je apsolutno sve.... promatram svijet iz njihove pozicije...

tako sad znam da plače jedino ako je bolesno.ostalo vrijeme je nasmiješeno,zadovoljno i sretno...

(Odgovor članu mucilda)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!