|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Beba koja vrišti
23.2.2012 10:12:35   
Bubu
Nisam znala kakav naslov staviti, al ne znam više kaj da radim. beba ima 2 mjeseca i inače nije baš najšutljivija, ali zadnja dva dana stalno plače, a jučer je počela i vrištati.
Pošto joj je nosić začepljen već dulje vrijeme odvela sam je jučer dr da pogleda da nije uho, al kaže da su uha ok. Jedno je mrvicu nadraženo, al od tog ne bi vrištala.
Mislila sam da je možda jer nije kakala tri dana pa je boli trbuh, al sinoć je kakala i nastavila u revijalnom tonu, tak da nije ni to.
uglavnom, počne plakati odjednom, i kad smo vani i spava, kao da je nešto boli. U dosta situacija se smiri kroz par minuta kad je nosam u nosiljci. navečer je najgore, ne staje. Ali onda zaspi i kroz noć ništa, pa ujutro opet.
Nemam pojima kaj da radim, izludit ću, ne znam kaj joj je. Ima ko sličnih iskustava?user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Beba koja vrišti
23.2.2012 10:15:40   
CallamityJane
Moja je tako konstantno vristala kada je imala grceve user posted image
Nadam se da ce se beba brzo smiriti, mogu samo zamisliti kako si prestrasena ...

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 2
23.2.2012 10:25:17   
Bubu
pa ima dva mjeseca, do sad nije imala grčeve, možda par puta, al onda se i grčila.
Sada samo počne vrištat...doduše malo i prducka al to može biti i od napinjanja za plač. Nisam prestrašena toliko koliko loooda jer ne znam kaj da napravim, nemrem više!!!!!user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 3
23.2.2012 10:29:49   
lillyfee
Bubu mislim da su to kolike, a mozda se i uho ipak upalilo. Kod malih beba to ide brzo. Radije odi opet do pedice, ako se nastavi tako vristati.

L 08.2004
D 03.2011.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 4
23.2.2012 10:46:42   
Bubu
bila sam jučer poslijepodne. Vrištala je jedan dan prije toga, a i poslije. i da je uho, pa plakala bi i noću, kaj ne?
Ona kad navečer zaspi spava bez problema...
i ne vjerujem da su kolike jer joj je tek sad krenulo a i ne grči se...
Jedino što mi pada na pamet je da joj smeta zaštopani nosek i da ju to toliko razljuti...ili je jednostavno takva???

(Odgovor članu lillyfee)
Neposredna veza do poruke: 5
23.2.2012 10:59:00   
.dada.
Moja isto ima takvih ''epizoda'' da mene več tjera na plakanje.Smiri se kad ju stavim na krevet i nogice joj privučem lagano na trbušćić,znači da ju ponekad i to zeza,probaj i ti tako.A, inače ako ne dobije na vrijeme što hoče počne se tak plakati da je to strašno. user posted image user posted image

14.02.2010-Mateo <3
8.11.2011-Lana <3

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 6
23.2.2012 11:02:24   
Bubu
Probala i to...postiskala sam joj već sve točke na tijelu...user posted image
Joj izludila bum...A možda je takva...s obzirom da je Jarac s podznakom u ovnu, nije ni čudo...user posted image

(Odgovor članu .dada.)
Neposredna veza do poruke: 7
23.2.2012 11:06:21   
.dada.
user posted image Onda ni ja ne znam...Pa kažem ti kakva je moja,i ja sam kao i ti sve živo probala ali ništa nju ne boli samo je valjda nervozna i to je to.Mislim da bih si trebala kupiti onu loptu za pilates i skakutati na njoj inače ode mi madrac.(da, to joj paše kad skakućem ko blesava s njom!user posted image Onda i zaspe,mustra mala.) user posted image

14.02.2010-Mateo <3
8.11.2011-Lana <3

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 8
23.2.2012 11:30:24   
spongebob
joj kako mi je ovo poznato... user posted image moja je beba obarala rekorde u plakanju, na kraju smo shvatili da je jednostavno takvo dijete, za poludit frustrirajuće al tako je... tek se sad malo smirila ( ima 5 mjeseci) pa se više veseli svijetu oko sebe user posted image

(Odgovor članu .dada.)
Neposredna veza do poruke: 9
23.2.2012 11:38:29   
Bubu
joj nemojte me bedirat...pa nije valjda...
A znala sam da moram ispaštat...prva curka je ipak bila predobra...još smo si mm i ja umislili da nje to zato jer smo nas dvoje tako cool i opušteni...user posted image

(Odgovor članu spongebob)
Neposredna veza do poruke: 10
23.2.2012 12:09:11   
m600
bubu ti kao da si opisala mog lukuuser posted image user posted image user posted image
ja već danima muku mučim s tim plakanjem...non stop grinta, kenjka, dere se i onda na kraju vrišti.... nema što nisam probala, bili pedijatru..vadili urin i krv, sve savršeno....pipala uši, slušala...bolestan nije,ali on i dalje urla kao majmunčić...i to traje traje traje već danimaaaaaa i po cijeli dan.....vjeruj mi da sam i ja luda i to toliko da svako večer na kraju dana otplačem jednu turu prije spavanja user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 11
23.2.2012 12:13:38   
pincirotvajler
uh kak se mučite svi user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 12
23.2.2012 12:21:51   
ZVRK
bubu moja zvrkica je tako vriskala do 4mjeseca kada smo joj kupili jantarnu ogrlicu i onda se smirila...bila je budna ali bez vriske i to je vikanje počinjalo oko 8navečer pa do cca ponoći
pokušaj ju i ti kupiti,,,,počele pripreme desni pa ju muči???

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 13
23.2.2012 13:50:02   
spongebob
moja je od rođenja bila živac, kenjkava i grintava, sve ju je ljutilo i jako rijetko se smijala, tek sad pod stare dane više user posted image ... znala je vrištati satima, i da nisam i sama doktor vjerojatno bi je vodila negdje da joj se povade raznorazni nalazi i svašta... s time da smo je stalno nanašali po rukama, ma i sad, al velim opet manje jer je više stvari zanima pa recimo gleda crtić ( šta god netko reko o tome, to je ipak način da imam 10 minuta ujutro za popit kavu user posted image ) ili bulji u onaj vrtuljak iznad krevetića....

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 14
23.2.2012 14:24:31   
ruwenzor
Ne vjerujem da bebe plaču bez razloga, ak veliš da se smiri kad ju nosiš znači da te treba da ju tješiš radi nečega, premala je da manipulira s tobom jer se hoće nosat tek bezveze... Sretno, nadam se da ćete otkriti kaj ju muči. user posted image user posted image user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

Neposredna veza do poruke: 15
23.2.2012 15:07:21   
spongebob
ma vraga su premale, i ja sam negdje pročitala da kao ne znaju manipulirati... baš... kad imaš jednog takvog, vidiš da su itekako pametni user posted image ... npr beba je super kad je nosim, čim osjeti da bi je mogla spustiti, znači ni ne krenem nego samo malo pomaknem ruku, vrišti...pa ti sad reci da to nije pamet

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 16
23.2.2012 18:42:44   
Bubu
Joj sad mi je lakše kad vidim da može bit faza iz čistog mira...Evo danas reagiram odmah na svaki njen KME, hranim je, nosam i nije bilo vrištanja osim vani. E sad, jel prošlo to kaj ju je mučilo, il je to razlog...user posted image
I da, evo je kod mene u wrapu, gleda kaj pišem user posted image user posted image
m600, mi baš dijelimo istu sudbinu user posted image , valjda moramo ispaštat kaj su nam starije curke tak dobre user posted image

Neposredna veza do poruke: 17
23.2.2012 21:49:47   
Bebač i ja
nisi napisala jel joj redovito čistiš nosić nosnim aspiratorom na usisavač?

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 18
24.2.2012 11:53:28   
m600

IZVORNA PORUKA: Bubu

Joj sad mi je lakše kad vidim da može bit faza iz čistog mira...Evo danas reagiram odmah na svaki njen KME, hranim je, nosam i nije bilo vrištanja osim vani. E sad, jel prošlo to kaj ju je mučilo, il je to razlog...user posted image
I da, evo je kod mene u wrapu, gleda kaj pišem user posted image user posted image
m600, mi baš dijelimo istu sudbinu user posted image , valjda moramo ispaštat kaj su nam starije curke tak dobre user posted image

eh dauser posted image user posted image user posted image user posted image i moj je jučer bio super...ruwenzor ne slažem se da dijete plače samo kad mu nešto smeta...imaš jednostavno plačljivu djecu koja su takva... plačljiva.... nama je pedica rekla da se pomirimo da je on jednostavno takvo dijete user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 19
24.2.2012 14:02:43   
sandra 26
uhhh... i ja imam bebu plačljivicu user posted image prva 2mj plakala bi i po 12 sati u komadu, nikako nije spavala, bila bi vise sva modra od vriske i zaspala bi tek ujutro oko 5-6, sada isto ne spava al mamo manje place iako i sad ima svojih sati kad probija bubnjiće vriskom, uglavnom ponoci user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 20
24.2.2012 20:57:43   
Bubu
Čistim joj nosić i tankam fiziološkom, i inhaliram...Sada više nema što za izvući, skroz je bistro, a ona ne može disat...više ništ ne kužim...
Evo jučer je bila ok, i danas prek dana, al navečer opet šou...s tim da je ovo sad ličilo na grčeve. Pa kaj može dobit kolike tek user posted image sa 2 mjeseca?

(Odgovor članu sandra 26)
Neposredna veza do poruke: 21
25.2.2012 0:12:11   
Tratina
iz mog iskustva ti kažem da odeš odmah kod specijaliste za uho grlo nos! Mi smo imali isti problem i otišli kod naše pedijatrice koja je ustanovila da su uši u redu, nakon dva dana smo išli kod specijaliste za uši i OSTAVILO NAS U BONICI NA LIJEČENJU jer je mali ima tešku upalu oba uha! A ona naša pedijatrica je rekla da je sve ok... Zato, ako imate začepljen nosić i neutješan plač, odite kod specijaliste.

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 22
25.2.2012 8:47:14   
m600
tako i moj Luka bubu.... jedan dan je kao sunce, drugi dan cijeli dan dreči....samo ja imam sreću da spava po noći.... i onda mi nije jasno da ga po noći ne boli,a po danu dauser posted image
na početku sam bila luda,a sad sam već naučila i čudno mi što šuti user posted image
sve smo pretrage obavili i sve je ok, on je jednostavno nezadovoljna beba user posted image
bude mi žao.... i plačem ponekad od brige i tugeali tješim se da će sve to proći i sad mi je lakše ad vidim da nisam jedina...
da napomenem.... sve živo sam mu nabavila..od vipera do sobne ljuljačke i ništa ga ne interesira..sve 5 minuta i onda kenjka... user posted image
isto sam mislila stomačić, pa sam isprobala ovakve, onave kapi, hranu, ovako onako, vodicu, ali ništa se ne mijenjauser posted image

< Poruku je uredio m600 -- 25.2.2012 8:49:41 >

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Tratina)
Neposredna veza do poruke: 23
25.2.2012 9:13:38   
bubaMaja
nama isto pedica nije prepoznala upalu uha iako je među najboljima u gradu! mala je vrištala dva dana iz petnih žila sve dok nije gnoj procurio (onda prestane bolit) i kad smo odveli otorincu isto je rekao jaka upala, i da pedići nekad ne mogu vidjeti jer je sve to premaleno kod njih....
ako ima problema s disanjem i pored ispuhanog nosića možda ga to muči? možda treba neke dodatne preglede dišnih puteva.... mislim postoje djeca koja su plačljiva, ali ne postaju takva samo tako (ako je do sad bio manje više ok)...
vrištanje je najčešće znak boli (ne plakanje ko plakanje)
e i kolike su moguće i sa dva mjeseca... sad mi je palo na pamet da provjeriš hranu koju jede da nije problem u mlijeku,možda mu teško pada... za kolike topli oblozi (u pamučnu čarapu stavi šaku riže i zatvori pa ugrij na minutu u mikrovalnoj i time masirajte bušicu) i podizanje nogica prema bradici....

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 24
25.2.2012 22:24:08   
Bubu
Na prsima je, ne jede adaptrirano. da je uho već bi se pogoršalo. Mislim da su ipak kolike jer se sad ponovilo dva dana za redom u isto vrijeme (oko pol 6 pa da 8)
Nije strašno al je očigledno nekaj zaboli. Imamo trešnjine koštice, masiramo se, još moram probat i sa homeopatskim granulicama.
Nosek je muči deinitivno, a sad je i opet počela kašljucat...kad seka ide u vrtić, mislim da je neizbježno.
m600 , identično...i ona spava po noći, al se budi vrištanjem: Daj mi jeeeest!!!!user posted image
Meni je wrap spasio život, to je jedino mjesto gdje se smiri! Ako hoćeš javim ti na pp na kojem webshopu ga ima za kupit za 280 kn.

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!