RE: Bebe siječanj - veljača... (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Poslije porođaja

Poruka

ribica1 -> RE: Bebe siječanj - veljača... (27.4.2012 9:35:12)

Nema frke, i ja još isprobavam i proučavam, evo danas kuham mrkvu pa ću probat malo palente zakuhat u to, ko zna šta će to ispast vidit ćemo[sm=smiley36.gif]

sina -> RE: Bebe siječanj - veljača... (27.4.2012 15:52:58)

ej,curke,baš ste mi zanimljive. jedva čekam da i nama dođe vrijeme za kašice i isprobavanja kojekakva,a čitajući vas do tada ću biti pravi Karapanđa [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mariola,i mi smo išli prije 3 dana na uzv kukića i u redu su,ne treba široko povijanje ni ništa. mislili smo ići privatno jer u Klaićevoj bolb+nici se čeka mjesecima na red,ali nama je i Koprivnica udaljena koliko i zg,pa sam tamo zvala i dobila odmah termin i to obavili.[sm=smiley1.gif]

ribica1 -> RE: Bebe siječanj - veljača... (27.4.2012 19:31:22)

sina to će ti tako brzo doć, nečeš se ni okrenut i eto ga imat će te žiličicu u ruci[sm=smiley1.gif]
Eto mi danas uspješno pojeli palentu i mrkvu!

Gardenija -> RE: Bebe siječanj - veljača... (28.4.2012 7:37:23)

ljudi jel još netko dobio menstruaciju osim mene? veeć [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

ja sa dohranom počet ću kad uđemo u 6 mjesec nadam se, ako ne i prije.

natali2610 -> RE: Bebe siječanj - veljača... (28.4.2012 8:58:19)

Gardenija ja nisam ....jel si prestala dojiti?
Ja sam sa D dobila kad sam prestala dojiti ( nakon 8mj od poroda)....
Curke ja se mučim sa dijetom ...jedem samo salate i toliko sam gladna da vidim zvijezde,šalim se ,da se izdržati kad pojedem pun tanjur zelenjave [sm=smiley36.gif]..dolazi ljeto ,a na meni sve kipi[sm=smiley19.gif]..
Jučer sam išla kupiti nešto za obući i kad sam se pogledala u garderobi u ono ogledalo izbliza mrak mi je pao na oči ...odustala sam od kupovine haljinice i otišla u kupovinu zelenjave ..odlučila definitivno stati na kraj sa kilama[sm=bravo.gif]

A sad najbitnija stvar ..čini mi se da ae hidrokela Bonu povukla [sm=bravo.gif]..nadam se da sam u pravu da izbjegnemo operaciju...

mariola -> RE: Bebe siječanj - veljača... (28.4.2012 9:31:41)

JA još nisam dobila menst. S Tsam dobila nakon tri mjeseca iako sam dojila.
Da ne dojim bila bi na zraku a ne na zelenjavi samo da skinem ovaj višak. Potpuno te raz3umijem Natali. Ni ja sebi ništa ne kupujem do daljnjeg.

Gardenija -> RE: Bebe siječanj - veljača... (30.4.2012 14:48:39)

evo 3 mjeseca od poroda i došla, bolili me jajnici jako i sjetila se porodnih bolova malo, a izdajam se barem 6 puta na dan.
a kilaža, užas [sm=smiley13.gif]

marinazg -> RE: Bebe siječanj - veljača... (1.5.2012 13:48:26)

ni ja jos niam dobila menstruaciju.
obavili smo krstitke, sve je bilo super, mali je spaval u crkvi [sm=jezicek.gif]
a ja sam stala u svoju staru haljinu ali sa steznikom za trbuh [sm=jezicek.gif]

natali2610 -> RE: Bebe siječanj - veljača... (4.5.2012 9:50:16)

Curke kak bebice ??
Evo ja nažalost prestala dojiti jer nemam više mlijeka...
Moram vam reći da se Bono sada budi samo jednom u noć i to je to ...uf konačno sam se malo naspavala[sm=smiley1.gif]..a kroz dan ima perioda da spava po 3sata ,a kad je budan igra se u svojoj ležaljci ..baš je dobra bebica
Curke jel moguće da će već dobiti zubiće ,slini i grize sve što ima u ruci.. Malo mi je to rano budući da je tek prošao 3 mj...

marinazg -> RE: Bebe siječanj - veljača... (4.5.2012 12:10:55)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za Bonu
draga i moja mljekara je otisla u stecaj [sm=jezicek.gif] jos imam nekaj jako jako malo i mali se vise muci na cici da izadu dvije kapi [sm=smiley13.gif]
draga nije rano, evo bas sam pricala sa Mariolom i nasi su isto poceli sliniti. kod Laure i mog Ivana je problem kaj svi gelovi se smiju koristiti iznad 3 mj starosti tako da cu sad ici kupit u dm neku kao cetkicu koja ima gumeni nastavak i sa kojima se masira meso

natali2610 -> RE: Bebe siječanj - veljača... (4.5.2012 12:15:11)

Onda ću morat ići kupiti taj gel ...nebrem vjerovati već zubići!!!
Marina tako je i meni bilo i onda sam mu jednostavno prestala davati ciku ..

ribica1 -> RE: Bebe siječanj - veljača... (4.5.2012 13:00:22)

Evo i nas na brzinu od kad je sunce stalno smo vani, kuća u kaosu bitno da mi lunjamo[sm=smiley36.gif]
Moja je počela slinit jako rano i sve živo gura u usta i grize, za sad su joj najbolji ključići ili njezine ruke [sm=smiley36.gif]
Ja sam isto pomislila ajme zubi već al evo još uvijek ništa znači da bi to slinjenje moglo potrajat!

natali2610 -> RE: Bebe siječanj - veljača... (4.5.2012 19:48:18)

...ja već pomislila da će oni uskoro ...znači još ćemo se načekati ....
Ribice i mi smo često vani ,šteta bi bila da se ne iskoristi ovo lijepo vrijeme za šetnju...

natali2610 -> RE: Bebe siječanj - veljača... (5.5.2012 9:15:01)

Jutro[sm=smiley1.gif]....
Evo da pohvalim svoje malo sunce ,ovu noć je spaval od 20h- 6 h ujutro[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]... Valjda bi još spaval ali sam ga ja probudila jer me bilo frka da toliko dugo nije ništa pojeo....

mariola -> RE: Bebe siječanj - veljača... (5.5.2012 9:47:18)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]za spavalicu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Moja cura ne vadi ruku iz usta[sm=smiley36.gif] Al znate to već, prija je već napisala[sm=smiley1.gif]
Svaki dan mi je sve slađa,stavit ću malo novih slikica[sm=smiley1.gif]

natali2610 -> RE: Bebe siječanj - veljača... (5.5.2012 10:04:02)

Mariola B ne stavlja ruku u usta ali zato jako slini ...ja se već ponadala da će zubići ali mi je ribica ubila tu nada[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]....
Ajd stavi slikice da vidimo [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]....

mariola -> RE: Bebe siječanj - veljača... (5.5.2012 10:08:19)

Nisam vam rekla...ja sam menst. dobila prošlu subotu i još uvijek traje.[sm=smiley13.gif]

natali2610 -> RE: Bebe siječanj - veljača... (5.5.2012 10:16:55)

Uf ja još nisam ali budući da sam prestala dojiti mogla bi svaki čas [sm=smiley19.gif]...

marinazg -> RE: Bebe siječanj - veljača... (5.5.2012 11:28:43)

natali i ja sam odlucila skroz prestat jer stvarno nema smisla da se I muci 15-20 min samo zbog dvije kapi [sm=smiley13.gif]
kolko B pojede sad?
e da cure cula sam jedan jako pametan savjet. kada bebe imaju temp do 39 da carapice namazemo sa kamenim sapunom da budu vlazne i onda im obucemo. kazu ljudi da u roku 20 min skida temp a znat cemo da skida tako da ce se carapice pocet susit. jel netko od vas to probao?

natali2610 -> RE: Bebe siječanj - veljača... (5.5.2012 11:46:03)

Marina, B pojede od 120-150ml a jede svaka 3h...
Nisam čula ovo da sapun skida temp [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]....

ribica1 -> RE: Bebe siječanj - veljača... (5.5.2012 13:02:41)

I ja prvi put čujem za to sa sapunom, vidiš vidiš dobro je to znat ako zatreba[sm=smiley1.gif]
Hahaha natali ja isto svako jutro provjeravam Dori po ustima jel možda ima koji zubić pa niš, ko zna možda kod tebe bude to brže išlo[sm=smiley36.gif]
Mariola kaj si stavila već koju slikicu tvoje ljepotice zašto ja to ne vidim[sm=zmeden.gif]

natali2610 -> RE: Bebe siječanj - veljača... (5.5.2012 14:29:03)

Marina baš razmišljam o ovome sa sapunom .. Pa kaj to nebi izgrizlo kožu na nogicama ???

mariola -> RE: Bebe siječanj - veljača... (5.5.2012 15:34:06)

Nisam ni ja čula to za sapun.Znam samo za krumpir u čarapama[sm=smiley36.gif]
Marina vi ste već obavili krštenje?
Mi mislili 3.6 al ne možemo jer je pričest tad pa ćemo vjerojatno 17.6 ili kad je već nedjelja...
Nadam se da ću do tad moć i ja stat u staru haljinu ali ću ipak kupit novu[sm=smiley36.gif]
Ostalo mi još 6kg. A ovih dana od kad imam mengu jedem ko luda.
Ribice,sad sam stavila slike.
U srijedu idemo na uzv kukova.

ribica1 -> RE: Bebe siječanj - veljača... (5.5.2012 16:12:56)

Mariola sad sam pogledala slikice, dječica su ti prekrasna al malecka me je očarala, još onako zrihtana!!

sina -> RE: Bebe siječanj - veljača... (5.5.2012 22:35:44)

Mariola,hoću i ja vidjeti slikeeee

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>