RE: Bebe siječanj - veljača... (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Poslije porođaja

Poruka

dianchy -> RE: Bebe siječanj - veljača... (30.8.2012 9:22:34)

Ma nismo pazili ni koristili zaštitu...ruski rulet! [sm=jezicek.gif] govorila sam da nam je trebalo 3 mj.svakodnevnog sexa dok nismo dobili G. pa nećemo sad samo tako napraviti bebu... No,kao što vidiš ipak je moguće! [sm=smiley36.gif]
Ja sam plakala od šoka, muž zanijemio...nije bio svjestan dok nismo prošli tj.otišli na uzv...Ma nije ni sad svjestan,ali ja ga redovito podsjećam...mene cijelodnevne mučnine podsjete...[sm=smiley19.gif]

Inače,mi papamo kašice,iako ne bi baš rekla da zamijenimo obrok...razmak između AD je bar 3 sata, a kad mi recimo pojede kašicu onda i za sat vremena mže popiti bočicu...jel kod vas tako? Polako prelazimo i na drugi obrok...još nismo probali meso,imamo još vremena...Od voća je puno toga probala,od povrća malo kaskamo,ali sad ćemo to nadoknaditi. Nekad pojede super,da moram raditi još, a nekad neće ni probati. Kombiniram kupovne i domaće kašice. Ne znam zašto,ali kupovne su voćne, a povrtne radim sama...pogotov kad krenemo sa mesom - obavezno sama. Nema šanse da kupujem mesne kašice!
I da, još jedna novost, imamo dva zubića - i to su izrasli (zbili tek) prekjučer-jučer - OBA ODJEDNOM! Ja ostala u šoku. Iako riješili smo dvije muhe jednim udarcem. Tjedan dana prije toga je imala laganu temp.i proljev jedno 3 dana. Jeste vi imali kakvih nuspojava?

mariola -> RE: Bebe siječanj - veljača... (2.9.2012 9:37:23)

Ajme trudna. Ne mogu vjerovat. I mene si šokirala, mogu mislit kako je vama[sm=smiley36.gif]
Al nema veze, to su super vijesti, bit će ti super za dvo tri godine [sm=smiley36.gif] kad oboje odrastu[sm=smiley36.gif]
A i s dvoje malih ćeš brzo biti u top formi[sm=smiley36.gif]
Jupiiiiii, stiže još jedna bebica. Iskrene čestitke[sm=smiley1.gif]

Vidim da se vršnjaci naši kreću oko 8kg. Hm, moja je toliko imala prije dva mjeseca[sm=smiley36.gif]
Laura ima za par dana 6.5 mjeseci. Okreće se naveliko u svim smjerovima, očekujem da će svaki dan propuzat jer je na pravom putu. I dalje se samo smije, nema plača kod nas. mm kad netko pita za nju kaže da je zadnji put zaplakala za 1. maj[sm=smiley36.gif]
Bracu obožava a i on nju.
Zubića ima 4. Od krute hrane jede oko 13h voćnu ili povrtnu kašicu. Nisam drugi obrok krute hrane uvela još. Samo joj u zadnju bocu ubacim malo rižinih pahuljica ili keksića ili griz pahuljice.
Spava cijelu noć već više od dva mjeseca a danju dva do tri puta.
Zanima me koliko vaši spavaju preko dana?

BUMBI -> RE: Bebe siječanj - veljača... (3.9.2012 10:06:26)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]za L
Hoćemo koju novu slikicu.
Ona je prava bracina kopija,mala dobrica[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

mariola -> RE: Bebe siječanj - veljača... (27.9.2012 22:08:40)

Cure ništa se ne javljate[sm=smiley13.gif]
Javite se, kako ste? Kako bebači?
Mi smo bile jučer na kontroli i cijepljenu. Jednu pikicu nije ni osjetila,na druguje rekla aa i to je bilo to.[sm=smiley1.gif]
Dr. mi ju je nahvalio.
Ima 9.5kg i 69cm.
Počela je malo više jesti. Ujutro boca, 11.30-12.00 ručak(povrće, juha),još nije počela jesti meso., popodne nakon spavanja, u 17h voće(voće + keks ili žitarice). i u 20h boca s malo rižinih pahuljica.
Zubića ima 7, osmi samo što nije provirio, možda već sutra[sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: Bebe siječanj - veljača... (27.9.2012 22:10:12)

[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] za L
Ajme koliko već zubića ima

mariola -> RE: Bebe siječanj - veljača... (27.9.2012 22:16:55)

S 4,5 mjeseca prvi,i onda svako par dana novi.
Sreća pa ih niti ne osjetimo[sm=smiley1.gif]

pepeljuga -> RE: Bebe siječanj - veljača... (27.9.2012 22:19:17)

[sm=bravo.gif]

Ima vise zubica od Frane[sm=jezicek.gif]

mariola -> RE: Bebe siječanj - veljača... (28.9.2012 20:32:13)

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

[sm=bravo.gif]

Ima vise zubica od Frane[sm=jezicek.gif]

Sekin Mateo ima samo 2.[sm=smiley36.gif]

marinazg -> RE: Bebe siječanj - veljača... (3.10.2012 21:42:24)

dianchy stvarno si i mene iznenadila :) cestitam vam od srca [sm=bravo.gif]
moj mališa je propuzao pa se razbolio i od onda nece puzat i budi mi se jednom po noci :/
Danas smo mu kupili hodalicu i vec u ducanu je poceo harat ali u rikverc :D
imamo jedan zubic :)
teski smo skoro 9 kila i visoki oko 72 cm :)
papamo voce,povrce,meso (piletinu i puretinu) i kravlje mljeko mu dajem vec mjesec dana i super ga je prihvatio
Mislim da je to to u kratko od mene, cure uzivajte i izljubite klince

Vjeverica ST -> RE: Bebe siječanj - veljača... (10.10.2012 11:05:44)

Moja malena ima dosta kg [sm=smiley36.gif] i jako je duga, prije 2 mj. je imala 72, sad ima puno više..Nismo mjerili [sm=zmeden.gif....
Ima 5 zubića! Papi mesnu juhicu, povrće...Zbog sumnje na alergiju izbacili smo voće, pa ćemo opet počet...Inače obožava jesi SVE!!!
Oslanja se na noge, drži se krevetića, ogradice, kad ju držim radi korake... Neće da puže! To mi je čudno jer mi je malu propuzao već sa 7ipo mjeseci!
Ali to je normalno kažu.

Odlično napreduje, plješće na "taši-taši" i smije se, maše na "pa pa".... Mazi na "draga"...
Preslatka je i stalno se smije, svi su oduševljeni njenim veselim temperamentom (očito nije na mene [sm=smiley36.gif])

Spava cca 2 puta dnevnpo po 1-2 h.
Još ju dojim!
Samo noću se budi po 4-5 puta i traži sisanje............ To me umara. Čak bi joj prije spavanja znala dat mesnu juhu da ju zasitim, i opet se budi... Možda samo traži bliskost, potvrdu da sam tu? I tako ju ja prenosim po 3 puta u krevetić, budim se, još kad je muž na terenu spava s nama, a i ona tu, pa me njih dvoje izmrcvare..... Nastojim da se ne navikne na moj krevet, ali očito je to dojenje dvosjekli mač!
Još pišem diplomski.....

Nastojat ću je dojit do godine ipo zbog ovih alergija, mada još ne znamo na što (izbaci joj osip po tijelu i češe se jadna......)... A vidim da će me to izludit.

Any advice[sm=zmeden.gif]

Jubac vašim bebicama,, neke vidim pužu, sve pape...neka neka.......

Gardenija -> RE: Bebe siječanj - veljača... (14.10.2012 8:40:50)

Ljudi nas dugo nije bilo. Evo kratko vidim sti se sve dogada kod vas. Pisem mobitelom pa cu sigurno imati gresaka. Mali je super.napreduje. Jako je velik i tezak. Jede skoro sve sto i mi, a najvise voli grickat koricu kruha. Spava slabo, po noci rijetko i 6sati u komadu. Mislim da su zubi jer jos nema ni jedan. Inace brzo puza, ustaje se gdje god stigne i zelu hodati. Pozdrav mamama i bebama. Ja radim pa mi je tesko palo odvajanje.ali evi sada se na poslu malo odmorim jer mi je mali aktivan skroz.

ciba -> RE: Bebe siječanj - veljača... (18.10.2012 12:46:52)

ciaooo cure,ja vas pratim i redovno citam kako napreduju vasi klinci i klinceze[sm=smiley1.gif],vise vremena proodim na face-u al to ne znaci da ne svratim do vas[sm=smiley1.gif],evo moj Mata je pravi hranoljubac,voli papati ,kuham ju doma i rucak i radim vocne kasice,papa piletinu,puretinu,krumpir,mrkvu,blitvu,špinat,mahune,karfiol,brokulu,uveli smo i tjesteninu i oslic,jednom se budi u noci i pije AD i navecer prije spava,a ujutro mu radim grizolino,keksolino,rizine pahuljice kako kad ali sa kr.mljekom,puzamo,deremo se na seku cak se i skrivamo[sm=smiley36.gif],i da prije tocno mjesec dana bili na pikici i imamo tj.imali smo 72 cm i 10kg[sm=smiley36.gif],pozdrav svima

marinazg -> RE: Bebe siječanj - veljača... (13.12.2012 9:16:55)

Evo drage moje da se i mi javimo. Ivan mi ima virusni bronhitis :( dajemo mu ventolin,sutra idemo na kontrolu pa se nadam da je sve ok. Prvih par dana mi nije skoro nikaj jeo niti spavao, sad polako sve dolazi na svoje ali mi neće bocu tako da jede samo na zlicu. Jos nam je pedijatar rekao da mu je upaljeno meso tj da mu zubic ide van tako da bas nas je sve zahvatilo u isto vrijeme :/ sreća pa mi je muž doma i pomaže mi jer je i mene nega grupa uhvatila.
Ako je netko imao virusni bronhitis jel mi moze reci koliko to otprilike traje? Hvala

mariola -> RE: Bebe siječanj - veljača... (13.12.2012 9:25:59)

Mišić mali. Šaljemo mu pusice i neka ga brzo prođe.[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]
Nemam ti pojma o virusnom bronhitisu, ja imam kronični cijeli život [sm=smiley13.gif]
Moja curka je super, zdrava i napredna. Puže po ciejl idan, diže se na noge, otvara sve ladice, ruši sve što joj dođe pod ruku, izvlači kabele sakrivene po kutevima i tako hahari po cijele dane[sm=smiley36.gif]
Super mi jede i spava, drugi tjedan ćemo na sistematski pa ću javiti i dimenzije[sm=smiley36.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]
Ženske kako ste vi? Je se koja već vratila na posao?

Gardenija -> RE: Bebe siječanj - veljača... (31.12.2012 19:48:46)

puse svima...
nije me dugo bilo ali čitam iako mame i nismo baš aktivni na ovoj temi..bebe rastu i napreduju vidim [sm=smiley1.gif]
neću dugo ipak se čeka nova godina [sm=smiley1.gif]
ja sam počela raditi [sm=smiley19.gif]
a sinčina mi je super, samo što se nije pustio i prohodao. napravio je sam samo1 korak, prvi i sva sam ponosna [sm=duda.gif]
napreduje super, nosimo vel 80 i jedemo sve što i mi, i pojede bebimila malo, oko 100ml 2 ili nekada 3 puta na dan. nekada ni 50ml. samo da malo osjeti dudu valjda....
spavanje, 2 puta buđenje, ali je počeo bar 12 sat spavati (s tim buđenjima)...zuba samo2 ima

puno pozdrava mamama i bebama koje će skoro i svoju prvu godinu napuniti [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

natali2610 -> RE: Bebe siječanj - veljača... (2.1.2013 20:11:41)

evo da se i ja malo javim[sm=smiley1.gif]..svima želim sve najbolje u Novoj godini !!!
Bono je super ..Mariola ono sve što si napisala i kod nas je tako ..od ladica ,kablova itd..Sve smo morali maknuti sa polica ,stolića jer sve leti kad je on u blizini ..
Obožava puzati i vrtić više pa i ne koristimo ,on služi samo za skupljanje igračaka[sm=smiley1.gif].
Već imamo sedam zubića ,a osmi je na putu da izbije..
e da i da se pohvalimo za sada još nismo bili bolesni[sm=bravo.gif].
Curke ja vam radim već skoro pa 6 mjeseci..koristila sam samo prvi dio porodiljnog.
Marina nadam se da ste se riješili virusnog bronhitisa i da je Ivan sada dobro.
Gardenija bravo za prve korake[sm=bravo.gif]
[sm=bravo.gif]

Gardenija -> RE: Bebe siječanj - veljača... (22.2.2013 17:32:53)

ljudi moji, evo prošla godina za većinu (ako ne i za sve) naše bebice.......proletilo...

nadam se da i vi svi hodate...mi se još trudimo spavati cijelu noć,ali nam nikako ne ide. znamo se buditi i 3puta unoći...

rođendani su nam jako lijepo prošli, a mi jedemo apsolutno sve. Imamo 12kila...

neznam što bih još rekla...od bebe postali smo pravi mali vragolasti dečko [sm=smiley36.gif]
pozdrav svima i dopisujemo se na nekom drugom topicu [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 16 17 [18]