dianchy -> RE: Bebe siječanj - veljača... (5.7.2012 16:20:53)
|
[sm=bravo.gif] za Lauricu! Stvarno je hrabra kad je u haljinici izdržala na tim vrućinaa. Ja G preko dana, a nekad i po noći uglavnom držim samo u peleni. Sva se jadna znoji, mokra je ko mali miš kad se hranimo i kad ju uspavljujem. (da,da, još uvijek na rukama...ah šta ću9 [sm=smiley36.gif] Kako vi svoj bebe oblačte u tako velike brojeve? [sm=zmeden.gif] Moja G je onda valjda manekenske građe ( na tatu, ne na mene naravno [sm=jezicek.gif]). Sad ima negdje oko 7400 gr i 68 cm... A oblačim ju u 62, neke stvari 68... Bitno da su sretni i zdravi! [sm=bravo.gif] Mi do sad probali bananu i jabuku...ni jednim nije oduševljena [sm=smiley36.gif] Banane nije pojela ni trećinu, a jabukicu smo danas samo probali. Dajem joj mrvicu čaja..uglavnom mi pije vodu i to pijucka isto pa malo cijeli dan...Prvo popapa AD i kad počne biti nervozna znam da je žedna pa joj dam vode. Isto sama drži bočicu (plastične su) i dudu. Smiješna je skroz! Menstr.sam dobila 22.06. kad smo stigli na more NARAVNO! 4 dana mora=4 dana menstr! kao da me netko gadno zeznuo! Oh, pa skoro se zaboravih pohvaliti-krenula sam u teretanu i aerobic 5x tjedno...rezultati ne bi smjeli izostati! [sm=smiley36.gif] Jer punopreviš je ostalo...[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|